Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN, 3 dalis

QUOTE(Senbuve @ 2008 08 27, 17:39)
tikrai?  bigsmile.gif ji suneli pagimde...
O su tais kilnojimais tai irgi ten idomu- kas susimoka, tai tas palieka, kad nemoka tai vis perkilnoja

niu nieko nemokėjau bet ir nekilnojo... po gimdymo paguldė į palatą viršuje, vakare operavo ir gulėjau operacinėje o po paros vėl perkėlė į tą pačią palatą kur gulėjau pirmą dieną... ir draugės gimdė tai gulėjo toje pačioje...
Atsakyti
QUOTE(Senbuve @ 2008 08 27, 18:39)
O su tais kilnojimais tai irgi ten idomu- kas susimoka, tai tas palieka, kad nemoka tai vis perkilnoja

o mane tai tik viena kart perkele ir i geresne palata thumbup.gif ...nors tikrai niekam nieko nemokejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 08 27, 17:55)
niu nieko nemokėjau bet ir nekilnojo... po gimdymo paguldė į palatą viršuje, vakare operavo ir gulėjau operacinėje o po paros vėl perkėlė į tą pačią palatą kur gulėjau pirmą dieną... ir draugės gimdė tai gulėjo toje pačioje...

Manes irgi nekilnojo smile.gif
Atsakyti
Manes irgi nekilnojo.. pasiule pasak ju gera vieta II a., bet man kaimyne nepatiko (l.daug pas ja sveciu buvo prieje, smirgdejo maistu), tai leido issirinkti lova, kuria noriu is buvusiu.. Ir be pykciu, be nieko.. Prasiau dar vienso pagalves - dave. Vaikui daznai keite paklodeles, vis kiso savo svarius rubelius. smile.gif
Atvaziavau is vakaro planiniam cezariui, is karto dave pooperacineje palatoje lova, i ja ir grizau.

p.s. tik labai jau gerai planini cezari apskaiciavo.. pati pradejau nakti gimdyti... biggrin.gif
Atsakyti
Vaa va man irgi gydytoja planini cezari rekomendavo. as ilgai masciau, ir jeigu jau teks daryti cezari tai noreciau bent sulaukti tos butent dienos kai jau bus laikas, o ne kada daktarai nuspres.. blush2.gif tikiuosi jie man leis, chi chi 4u.gif
Atsakyti
o kokia bukle siu GN rubeliu? Ar pakankamai padoriai atrodo? Nes kiek girdejau, daugumoje buna laaabai jau nekokie - ryskiai per dideli, baisiai nuskalbti ir t.t.
Kaip yra siuose GN? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2008 08 29, 11:39)
o kokia bukle siu GN rubeliu? Ar pakankamai padoriai atrodo? Nes kiek girdejau, daugumoje buna laaabai jau nekokie - ryskiai per dideli, baisiai nuskalbti ir t.t.
Kaip yra siuose GN? Aciu  4u.gif

panašiai ir yra unsure.gif na, bent buvo prieš 2 metus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 08 29, 13:54)
panašiai ir yra  unsure.gif na, bent buvo prieš 2 metus ax.gif

dekoju uz atsakyma 4u.gif

verysad.gif

o gal kas "sviezesniu" ziniu siuo klausimu turite? mirksiukas.gif Gal situacija pagerejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ozkutas @ 2008 08 29, 10:58)
Vaa va man irgi gydytoja planini cezari rekomendavo. as ilgai masciau, ir jeigu jau teks daryti cezari tai noreciau bent sulaukti tos butent dienos kai jau bus laikas, o ne kada daktarai nuspres..  blush2.gif tikiuosi jie man leis, chi chi  4u.gif

patikek,as irgi laukiau... bet kartais atsiranda niuansu... gal tau neatsiras, gal ir jiems atsiradus busi kitos nuomones... Svarbiausia - gera pabaiga... tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Senbuve @ 2008 08 27, 19:39)

aha ta pati, jos suneli po lempom laike del geltos doh.gif o kaip cia dabar kas susimoka kas ne? pirma kart girdziu g.gif manes visas 3 paras niekas nejudino rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(dei @ 2008 08 29, 14:03)
dekoju uz atsakyma  4u.gif

verysad.gif
o gal kas "sviezesniu" ziniu siuo klausimu turite?  mirksiukas.gif  Gal situacija pagerejo  ax.gif

rubeliai kaip rubeliai, balti, aisku matosi kad ne nauji, nuskalbti, kaikurie su skylutem, bet mano kukuliui niekada nebuvo uzdeje per dideliu blush2.gif o tiesa pasakius maziausiai rupejo kokie ten rubeliai...sukau galva kaip geriau pamatint leliuka ir visa kita..viena daktare gerai pasake, maziau pirkeliokit rubelius, tam vaikui jokio skirtumo kaip jis aprengtas, geriau pradejus vaikscioti pirkit gera ir brangia avalyne..ir manau ji teisi..aisku nei viena nerengsim vaiko suplysusiais rubais, bet ir nesuprantu tu mamu kur persistengia ir is vaiko padaro bala zino ka 4u.gif va mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LTindre @ 2008 08 29, 15:14)
  o kaip cia dabar kas susimoka kas ne? pirma kart girdziu  g.gif  manes visas 3 paras niekas nejudino  rolleyes.gif

nu tuo metu ka as gulejau buvo ir viena moteris, kurios mama visiems, kas tik ejo pro sali pinigelius dave. tai paskui ja sugalvojo perkelti, tada perkilnojo net kelias, kad tik suderinti viska. Ai vienzo man tai nebuvo svarbu. O ir kai perkele mane, tai buvo geriau, nes pries tai nors ir toje gerojoje gulejau, bet lova labai auksta. ir nepasizemino. tai man su prakirpimu labai sunku buvo
Papildyta:
QUOTE(LTindre @ 2008 08 29, 15:14)
rubeliai kaip rubeliai, balti, aisku matosi kad ne nauji, nuskalbti, kaikurie su skylutem, bet mano kukuliui niekada nebuvo uzdeje per dideliu  blush2.gif  o tiesa pasakius maziausiai rupejo kokie ten rubeliai...sukau galva kaip geriau pamatint leliuka

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Patinka man šitie GN, dviejų savo vaikų ten sulaukiau, o ir trečią planuoju tik ten sutikti wub.gif
Atsakyti