Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN, 3 dalis

QUOTE(vixiuke @ 2008 08 22, 20:12)
o man keitė po kelis kartus į dieną, nes kraujavau labai... čia matyt kaip kam

tai turbut,na vasara gimdziusios tai manau daugiau prakaituoja,bet ir namie juk ne kasdiena keiciame
svarbiausia kad prieziura gera , rami atmosfera ir nuosirdumas ax.gif
Atsakyti
mes ir jau pagaliau su savo princese namuciuose smile.gif ...gimdem KGN nesusitare, nors iskart ir tariuosi su viena gydytoja, taciau ji savaitgaliui buvo isvykus, o man kaip tik visas procesas prasidejo doh.gif ...tai vaziavom "na ura" ir tikrai nesigailiu smile.gif ...papuolem pas gyd. Radaviciene smile.gif ...labai patiko sios gydytojos prieziura thumbup.gif ...su ja ir super akusere buvo, tik gaila pavardes neprisimenu doh.gif ...mums buvo atliktas cezaris, tai vis uzsukdavo pasiteirauti kaip sekasi...jei tik reikedavo, gaudavau ir vaistu nuo skausmo...kiek teko pastebeti tai ten tikrai visomis buna pasirupinta thumbup.gif ...ateityje antro vaikucio gimdyt ir vaziuosiu ten pat smile.gif ...tuo labiau, kad metu begyje bus atidarytas naujas priestatas su palatom smile.gif
Atsakyti
Laba dienukę biggrin.gif ,
gal jau pagimdžiusios mamytės galėtų pasidalinti patirtimi ir patarimais KGN planuojančioms gimdyti nestuke.gif - papasakokite, prašau, kokių daiktų reikia mamai ir leliukui į GN. Ar tiktų guminės šlepetės (t.y. "pliažankės") vietoj tapkių? Kiek žinau, tai reikia tokių, kad gerai plautųsi. Ar reikia savo rankšluosčių mamai ir leliukui? Koks valdiškų rūbelių stovis ten ir kokių rūbelių reikia iš namų (jei iš vis reikia). Kadangi didžioji diena nenumaldomai artėja, tai norisi sužinoti kuo smulkiau aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2008 08 23, 07:02)
tai turbut,na vasara gimdziusios tai manau daugiau prakaituoja,bet ir namie juk ne kasdiena keiciame

tai zinoma kad namie ne kasdiena keiciame. Bet pvz mano atveju, tai buvo siaubingai karsta, net personalas sukaite buvo. plius pakraujuodavau.

QUOTE(Ruciake @ 2008 08 23, 13:51)
gal jau pagimdžiusios mamytės galėtų pasidalinti patirtimi ir patarimais KGN planuojančioms gimdyti nestuke.gif  - papasakokite, prašau, kokių daiktų reikia mamai ir leliukui į GN. Ar tiktų guminės šlepetės (t.y. "pliažankės") vietoj tapkių? Kiek žinau, tai reikia tokių, kad gerai plautųsi. Ar reikia savo rankšluosčių mamai ir leliukui? Koks valdiškų rūbelių stovis ten ir kokių rūbelių reikia iš namų (jei iš vis reikia). Kadangi didžioji diena nenumaldomai artėja, tai norisi sužinoti kuo smulkiau aciuks.gif

Kadangi mano prisiminimai dar sviezi tai pabandysiu padeti smile.gif
Man labai praverte:
"pliazenkes" (turejau tokias per pirsta kur dedasi) (beje plaunamos jos turi buti del to, kad jei kraujuoji tai kartais per kojas nubega...)
vyrui irgi plezenkes (paprastos tokios)
paketai (didesni ir mazesni- vaistinese prasyk tokiu kur po gimdymo)
tinklines kelnaites (nepamainomas dalykas). tureti bent pora vnt. gal galima issiplauti ir isdziusta greit.
ranksluostis sau
naktiniai (nors pirmas paras buvau su "valdiskais". man taip buvo patogiau)
grafke (ziogelis)- susisekti tu valdisku naktiniu prieki smile.gif
dantu sepetelis ir pasta
mobilus, fotoaparatas, pakrovejas
leliukui rubai veztis namo (ten rengiau valdiskais,- taip patare daktare)
chalatas
leliukui vilnones kojinytes
kremas speneliams
plaukams sukos, plauku gumutes (labai nervino palaidi plaukai- buvo laaabai karsta)
negazuoto vandens (ziauriai troskino ir per gimdyma ir po jo)

o siaip- Akropolis gi salia- jei ka vyras nupirks mirksiukas.gif

kaip ir viskas g.gif arba daugiau nepamenu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senbuve: 23 rugpjūčio 2008 - 17:45
tai susidariau toki ispudi, kad savu rubeliu ten nelabai pageidauja, ar taip ?
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2008 08 24, 22:54)

savu, t.y., vaikui rubeliu? man sake, kad galiu rengt ir savais, bet juos reik kasdien keist, kartais ir po kelis kartus, tai tiesiog valdiski buvo patogiau. ten jie buna isvirinti, pakeicia kada reikia.
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2008 08 24, 22:54)

teisingai Leticija sako. Gali renkti ir savais. Tik daktare sako- prisiskalbsit tu rubeliu namie i valias, cia naudokites proga
Atsakyti
na dar gimdyt neteko (neužilgo tas lauke), bet prieš kelias dienas gulejau šiuose gimdymo namuose, visas personalas super, gydytoja tris kartus per diena ateina, akušerė dar dažniau, dėl leliuko drabužėlių tai tik į antrą dieną gali rengti savais. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Christina: 25 rugpjūčio 2008 - 15:44
QUOTE(Senbuve @ 2008 08 22, 12:46)
Dar nesenai cia rasiau savo dvejones- ar tartis su kuo nors ar ne. Vis tik nesitarusi nuvaziavau gimdyti. Prisiskaiciuos SM vis skaiciau ispletusi akis gydytoju korteles  doh.gif Ar tik nebus ispeiktoji Toleikiene kuri nors  unsure.gif Tai nezinau laime ar ne, bet jos nesutikau  smile.gif
Papuoliaus pas Statkeviciene. Super  4u.gif Ir tokia sudrausminanti kaip reikia, ir palaikanti. O akusere pasitaike Zuzaviciene (atrodo teisingai parasiau pavarde). Tai isvis nereali moteris  wub.gif Praktiskai ji visa laika buvo prie manes. Siaip viskas ten pas mane greitai vyko- atvaziavom po 9, o po 13 jau turejom dukryte. Atvaziavau su nubegusiais zaliais vandenimis  unsure.gif Tai buvo siek tiek nerimo. Ir siaip labai sunkiai sekesi stumti  doh.gif Nes virkstele buvo apsivyniojus mergaites rankyte. Bet i pagalba atejo dar kazkokia akusere, Babiliute, ir dar slauguciu buvo. Tik as jau kosmose buvau tai nebeatsimenu visu  doh.gif
ai ir dar buvo tokia moteris prie manes. Gal slaugute  g.gif Gaila nepamenu pavardes. tai ji man vis saltus kompresus dejo ir lupas vandeniu vilgde.
Zodziu nesitarem is anksto, o atsidekojom po visko gan simboliskai manau. Daktarei 200, tai slaugei 50, o akuseriai (nes ji praktiskai visa darba ir atliko) 300lt. Plius visoms tortas ir geles nuo vyro  biggrin.gif
o del prieziuros tai kaip cia pasakius  g.gif Jei pati neklausi ir neieskai niekas ten perdaug nesokineja (jei nesusimokejus). Man kirpo ir siuvo, tai sulaukdavau tik- kaip jautiesi. Kadangi jauciausi visai neblogai, tai niekas prie manes ir nelindo. Siek tiek nesiseke pradzioj maitinti- tai paprasius padedavo, bet greit pamirsdavo...
Beje stebino tai kad per visa laika ne sykio nekeite patalynes. mano bendrapalate smile.gif kuri gulejo jau savaite netgi prase kad jai pakeistu. Bet pakeite tik paklode doh.gif

tavo bendrapalate paskui perkele i mano palata irgi pasakojo apie ta paklode biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif vienu metu gulejom KGN drinks_cheers.gif gaila neteko susitikti ax.gif
Atsakyti
Kazkaip skaitinejau sita tema ir vel eme kirbeti klausimas... Ar galima lankantis pas savo ginekologe nestumo metu imti lankytis pas kita, pvz KGN gydytoja? Kadangi laukiames pirmagimio, visiskai nezinau tvarkos. Bandziau is karto eiti i KGN, bet ten pasake, kad pirma reik eiti pas saviske gyd., ten uzves kortele, o veliau, pries gimdyma, galesiu eiti ir tartis su KGN gydytojais. Na tai nuejau pas saviske... Jau 4 nestumo menesis, korteles dar neturiu, bet kita sav. turiu vel pas ja eit, tai tikiuosi, jau uzves. Ar tada galesiu tiesiog eiti pas kita? Gal kuri zinote, kokia "tvarka" tokiu atveju, jei ji isvis yra smile.gif ?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sipa @ 2008 08 27, 14:52)
Kazkaip skaitinejau sita tema ir vel eme kirbeti klausimas... Ar galima lankantis pas savo ginekologe nestumo metu imti lankytis pas kita, pvz KGN gydytoja? Kadangi laukiames pirmagimio, visiskai nezinau tvarkos. Bandziau is karto eiti i KGN, bet ten pasake, kad pirma reik eiti pas saviske gyd., ten uzves kortele, o veliau, pries gimdyma, galesiu eiti ir tartis su KGN gydytojais. Na tai nuejau pas saviske... Jau 4 nestumo menesis, korteles dar neturiu, bet kita sav. turiu vel pas ja eit, tai tikiuosi, jau uzves. Ar tada galesiu tiesiog eiti pas kita? Gal kuri zinote, kokia "tvarka" tokiu atveju, jei ji isvis yra  smile.gif ?
Aciu  4u.gif

Aišku kad galima smile.gif Susimoki 150 lt ir gali rinktis bet kurią gydytoją. Aš nes savo poliklinikoj nebuvau, o tiesiai į KGN nuskuodžiau. Kaip tik dirbo ta gydytoja pas kurią ir norėjau lankytis, tai ji mane priėmė, echo padarė, tyrimus išrašė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LTindre @ 2008 08 26, 14:37)
tavo bendrapalate paskui perkele i mano palata irgi pasakojo apie ta paklode  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  vienu metu gulejom KGN  drinks_cheers.gif  gaila neteko susitikti  ax.gif

tikrai? bigsmile.gif ji suneli pagimde...
O su tais kilnojimais tai irgi ten idomu- kas susimoka, tai tas palieka, kad nemoka tai vis perkilnoja
Atsakyti