QUOTE(grazina37 @ 2008 08 23, 07:02)
tai turbut,na vasara gimdziusios tai manau daugiau prakaituoja,bet ir namie juk ne kasdiena keiciame
tai zinoma kad namie ne kasdiena keiciame. Bet pvz mano atveju, tai buvo siaubingai karsta, net personalas sukaite buvo. plius pakraujuodavau.
QUOTE(Ruciake @ 2008 08 23, 13:51)
gal jau pagimdžiusios mamytės galėtų pasidalinti patirtimi ir patarimais KGN planuojančioms gimdyti

- papasakokite, prašau, kokių daiktų reikia mamai ir leliukui į GN. Ar tiktų guminės šlepetės (t.y. "pliažankės") vietoj tapkių? Kiek žinau, tai reikia tokių, kad gerai plautųsi. Ar reikia savo rankšluosčių mamai ir leliukui? Koks valdiškų rūbelių stovis ten ir kokių rūbelių reikia iš namų (jei iš vis reikia). Kadangi didžioji diena nenumaldomai artėja, tai norisi sužinoti kuo smulkiau
Kadangi mano prisiminimai dar sviezi tai pabandysiu padeti

Man labai praverte:
"pliazenkes" (turejau tokias per pirsta kur dedasi) (beje plaunamos jos turi buti del to, kad jei kraujuoji tai kartais per kojas nubega...)
vyrui irgi plezenkes (paprastos tokios)
paketai (didesni ir mazesni- vaistinese prasyk tokiu kur po gimdymo)
tinklines kelnaites (nepamainomas dalykas). tureti bent pora vnt. gal galima issiplauti ir isdziusta greit.
ranksluostis sau
naktiniai (nors pirmas paras buvau su "valdiskais". man taip buvo patogiau)
grafke (ziogelis)- susisekti tu valdisku naktiniu prieki

dantu sepetelis ir pasta
mobilus, fotoaparatas, pakrovejas
leliukui rubai veztis namo (ten rengiau valdiskais,- taip patare daktare)
chalatas
leliukui vilnones kojinytes
kremas speneliams
plaukams sukos, plauku gumutes (labai nervino palaidi plaukai- buvo laaabai karsta)
negazuoto vandens (ziauriai troskino ir per gimdyma ir po jo)
o siaip- Akropolis gi salia- jei ka vyras nupirks
kaip ir viskas

arba daugiau nepamenu