Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN, 3 dalis

QUOTE(vixiuke @ 2008 08 07, 19:26)
nenoriu nieko įžeisti, bet negali būti, kad nebuvo taip jau blogai, tiesiog mamytei dabar taip viskas atrodo kol dar viskas "ant karštųjų"? Taip pat neteisinu ir gydytojų, nes ir per manoo gimdymą padarė klaidų, bet kad paliktų per gimdymą ir nesirūpintų...

Nu kazkaip man irgi baisiai keista atrodo... nepykit bet nelabai tikiu... Manau kad gali buti siek tik kaip sakant "pasudyta"... As ten gimdziau ir likau visiskai patenkinta. Aisku, situacija situacijai nelygu, bet daznai ateina klausia rupinasi... Fainiausiai aisku buvo kad gavom ta seimynine palata tai tikrai kaip viesbuty visiskai atskirai. nu as likau patenkinta. gal ne 100proc., bet galiu tik geru zodziu siuos gimdymo namus minet.
Atsakyti
QUOTE(Eglucia @ 2008 08 08, 15:31)
Nu kazkaip man irgi baisiai keista atrodo... nepykit bet nelabai tikiu... Manau kad gali buti siek tik kaip sakant "pasudyta"... As ten gimdziau ir likau visiskai patenkinta. Aisku, situacija situacijai nelygu, bet daznai ateina klausia rupinasi... Fainiausiai aisku buvo kad gavom ta seimynine palata tai tikrai kaip viesbuty visiskai atskirai. nu as likau patenkinta. gal ne 100proc., bet galiu tik geru zodziu siuos gimdymo namus minet.

o kiek kainuoja seimynine palata? Ar buna sunku ja gauti, ar daug ten norinciu patekt?

o ji tik viena yra, ar yra daugiau ten tokiu palatu, kur su vyru galima buti?

aciuks mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, man irgi keista istorija, bet gal tai buvo atvejis, kai buvo tik viena gydytoja ir ji priiminejo gimdyma, o tavo broliene lauke priesgimdyvinej ir jai labai staigiai prasidejo gimdymas ir gydytoja tiesiog nespejo atbegt. Nes isivazduok atveji, jei tu guli gimdykloj ir gimdai, o gydytoja staiga tave palieka ir bega pas kita, tai manau, kad irgi nebutum patenkinta.

Ir apskritai, lengvas gimdymas bet kurioj ligoninej praeina gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Santi @ 2008 08 07, 12:28)
Ji mano brolio žmona, su ja pačia kalbėjau, tad tarpininkų nebuvo.

Sutinku, visur visko pasitaiko, laimei viskas gerai, kaip jau minėjau, skaudu, nes nepasirūpino tinkamai, o po visko dar pakiliu tonu bumbėjo, kad vaikiuks per mažai svorio priaugo, ir kai buvo atsakyta, jog buvo nemažų stresų, pradėjo dar labiau bumbėt, jog kokie dar stresai nėštumo metu, Nusiramino, kai sužinojo, jog sūnų palaidojo.
Gimdžiau pati Mažeikiuose dusyk, nė karto niekam nemokėjau ir nesitariau, bet buvau kaip reikalas apšokinėta, o Kaunas vistik didmiestis, maniau ten kitaip kažkiek, tikrai nesitikėjau, jog mūsų šeimai taip papuls. O jeigu būtų baigęsi blogai, kas būtų kaltas g.gif Kaip būtų skaudu, kad po sūnelio netekties atėjęs stebuklas būtų dingęs verysad.gif
Kartoju smulkmenų dar konkrečių nežinau, telefonu visko neišpasakos. Gyd pavardę bandysiu sužinot.

na mano gine ten priimineja vaikucius ir pati man sako ten gimdyt... nezadu su niekuo tartis ir kur gimdysiu dar nzn bet kazkaip apsurdiskai skamba kad mazai demesio skyre gali but nes sekmadienis gydytoju mazai ir personalo maziau nei paprastom dienom bet kad pagimde taip viena palatoj nelb tikisi man
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2008 08 03, 21:35)
aš pirmagimę nesitarus gimdžiau pas Mačiulaitienę ir akušerę Minelgienę - super duetas papuolė tąkart wub.gif

as irgi gimdziau su siuo "duetu" thumbup.gif
Niekur kitus negimdyciau antrojo vaikelio, tik cia.
Papildyta:
QUOTE(papalike @ 2008 08 11, 23:55)
as irgi gimdziau su siuo "duetu"  thumbup.gif 
Niekur kitus negimdyciau antrojo vaikelio, tik cia.

paspaudžiau per anksti ir neduoda taisyt savos žinutės, tai rašau per nauja...

Aš irgi gimdžiau su šiuo "duetu" thumbup.gif . Su gydytoja susitarusi buvau, o akušerė šita papuolė biggrin.gif Labai šauniai viskas, dabar kai pagalvoju, tai net susigraudinu smile.gif Labai labai thumbup.gif

O čia paskaičiau ta istoriją apie pagimdžiusią vieną palatoje verysad.gif Kažakaip baisu, nesitiki. Kai aš gimdžiau tai akušerė ir gydytoja lakstė žiūrėt, kaip kas, klausinėjo, kaip jaučiuos ir pan. Ir vyras be to pašonėje buvo ax.gif
Gal rimtai labai padaugėjo gimdančių ir nebesuspėja personalas. Kito paaiškinimo nematau schmoll.gif
Atsakyti
sveikos, pries savaitele is KGN parsiveziau savo dukryte 4u.gif prisiminimai vien geri ir malonus smile.gif vaziavau nesusitarus, prieziura thumbup.gif ypac likau suzaveta akuseres Pacevicienes 4u.gif neteko sutikt tokios siltos, geros sirdies, rupestingos moters...jei ne ji nzn ar buciau viska istverus 4u.gif 10000000000 ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nerandu informacijos, kaip KGN su nėščiųjų priežiūra. Susidaro įspūdis , kad ten tik gimdyti važiuoja. Ar turi ten koki ambulatorinį skyrių, ar su siuntimu, mokama/ nemokama, žodžiu , pasidalinkit kas, ar įmanoma ten lankytis nėštumo metu.
Atsakyti
QUOTE(pievu_kamane @ 2008 08 21, 17:40)
Nerandu informacijos, kaip KGN su nėščiųjų priežiūra. Susidaro įspūdis , kad ten tik gimdyti važiuoja. Ar turi ten koki ambulatorinį skyrių, ar su siuntimu, mokama/ nemokama, žodžiu , pasidalinkit kas, ar įmanoma ten lankytis nėštumo metu.

Galima lankytis ten ir nėštumo metu kuo sėkmingiausiai thumbup.gif Aš, pavyzdžiui, visai iš kito rajono, pirmą kartą nuvažiavau be jokio siuntimo, kad patvirtintų nėštumo faktą, tada reikėjo susimokėt ten kažkiek už pirmą konsultaciją ir echoskopiją (gal apie 50 Lt), o po to, jau pasakiau, kad aš ten norėsiu visą nėštumą lankytis, tai man užvedė nėščiosios kortelę ir nieko nereikia mokėt už priežiūrą, o priežiūra tikrai thumbup.gif - nereikia pačiai prašyt kaskart tyrimų ar echo, bent jau mano ginė R.Radavičienė pati visada viską išsamiai išaiskina ir pakomentuoja, atsdako į durniausius mano klausimus blush2.gif
Atsakyti
As ten irgi lankausi, nuo pirmo apsilankymo pasakiau kad nenoriu vazineti pas seimos gydytoja ar seimos klinikoj dirbancia ginekologe, kad siuntinetu tyrimu darytis, noriu visa laika vaikscioti pas viena cia KGN, nes cia ir ketinu gimdyti.. tai sumokejau pavadinkim startini mokesti 150lt uz visus viso nestumo metu reikalingus daryti tyrimus ir vaikstau dabar. labai gerai, nereikia per kelias klinikas vazineti... man vaziuoti pas seimos gine kad israsytu siuntima kiekviena karta kainuotu daugiau per visa nestuma negu cia susimoketi ir ramiai sau eiti.. nuo namu 10min ir as jau pas gydytoja. nemanau kad tai daug. o gimdymas jeigu esi dirbanti ir apdrausta soc draudimu bus nemokamas.
o siaip aplinka ten tiktrai super, silta, visi su sypsenom. po savaites eisiu pas dydytoja, paziuresim kaip si karta pasirodys blush2.gif
Atsakyti
Dar nesenai cia rasiau savo dvejones- ar tartis su kuo nors ar ne. Vis tik nesitarusi nuvaziavau gimdyti. Prisiskaiciuos SM vis skaiciau ispletusi akis gydytoju korteles doh.gif Ar tik nebus ispeiktoji Toleikiene kuri nors unsure.gif Tai nezinau laime ar ne, bet jos nesutikau smile.gif
Papuoliaus pas Statkeviciene. Super 4u.gif Ir tokia sudrausminanti kaip reikia, ir palaikanti. O akusere pasitaike Zuzaviciene (atrodo teisingai parasiau pavarde). Tai isvis nereali moteris wub.gif Praktiskai ji visa laika buvo prie manes. Siaip viskas ten pas mane greitai vyko- atvaziavom po 9, o po 13 jau turejom dukryte. Atvaziavau su nubegusiais zaliais vandenimis unsure.gif Tai buvo siek tiek nerimo. Ir siaip labai sunkiai sekesi stumti doh.gif Nes virkstele buvo apsivyniojus mergaites rankyte. Bet i pagalba atejo dar kazkokia akusere, Babiliute, ir dar slauguciu buvo. Tik as jau kosmose buvau tai nebeatsimenu visu doh.gif
ai ir dar buvo tokia moteris prie manes. Gal slaugute g.gif Gaila nepamenu pavardes. tai ji man vis saltus kompresus dejo ir lupas vandeniu vilgde.
Zodziu nesitarem is anksto, o atsidekojom po visko gan simboliskai manau. Daktarei 200, tai slaugei 50, o akuseriai (nes ji praktiskai visa darba ir atliko) 300lt. Plius visoms tortas ir geles nuo vyro biggrin.gif
o del prieziuros tai kaip cia pasakius g.gif Jei pati neklausi ir neieskai niekas ten perdaug nesokineja (jei nesusimokejus). Man kirpo ir siuvo, tai sulaukdavau tik- kaip jautiesi. Kadangi jauciausi visai neblogai, tai niekas prie manes ir nelindo. Siek tiek nesiseke pradzioj maitinti- tai paprasius padedavo, bet greit pamirsdavo...
Beje stebino tai kad per visa laika ne sykio nekeite patalynes. mano bendrapalate smile.gif kuri gulejo jau savaite netgi prase kad jai pakeistu. Bet pakeite tik paklode doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Senbuve @ 2008 08 22, 10:46)
Dar nesenai cia rasiau savo dvejones- ar tartis su kuo nors ar ne. Vis tik nesitarusi nuvaziavau gimdyti. Prisiskaiciuos SM vis skaiciau ispletusi akis gydytoju korteles  doh.gif Ar tik nebus ispeiktoji Toleikiene kuri nors  unsure.gif Tai nezinau laime ar ne, bet jos nesutikau  smile.gif
Papuoliaus pas Statkeviciene. Super  4u.gif Ir tokia sudrausminanti kaip reikia, ir palaikanti. O akusere pasitaike Zuzaviciene (atrodo teisingai parasiau pavarde). Tai isvis nereali moteris  wub.gif Praktiskai ji visa laika buvo prie manes. Siaip viskas ten pas mane greitai vyko- atvaziavom po 9, o po 13 jau turejom dukryte. Atvaziavau su nubegusiais zaliais vandenimis  unsure.gif Tai buvo siek tiek nerimo. Ir siaip labai sunkiai sekesi stumti  doh.gif Nes virkstele buvo apsivyniojus mergaites rankyte. Bet i pagalba atejo dar kazkokia akusere, Babiliute, ir dar slauguciu buvo. Tik as jau kosmose buvau tai nebeatsimenu visu  doh.gif
ai ir dar buvo tokia moteris prie manes. Gal slaugute  g.gif Gaila nepamenu pavardes. tai ji man vis saltus kompresus dejo ir lupas vandeniu vilgde.
Zodziu nesitarem is anksto, o atsidekojom po visko gan simboliskai manau. Daktarei 200, tai slaugei 50, o akuseriai (nes ji praktiskai visa darba ir atliko) 300lt. Plius visoms tortas ir geles nuo vyro  biggrin.gif
o del prieziuros tai kaip cia pasakius  g.gif Jei pati neklausi ir neieskai niekas ten perdaug nesokineja (jei nesusimokejus). Man kirpo ir siuvo, tai sulaukdavau tik- kaip jautiesi. Kadangi jauciausi visai neblogai, tai niekas prie manes ir nelindo. Siek tiek nesiseke pradzioj maitinti- tai paprasius padedavo, bet greit pamirsdavo...
Beje stebino tai kad per visa laika ne sykio nekeite patalynes. mano bendrapalate smile.gif kuri gulejo jau savaite netgi prase kad jai pakeistu. Bet pakeite tik paklode doh.gif

na taip jau zuzeviciene tai superinis zmogus ,ir slaugute turbut buvo ta pati ,man per kiekviena saremi vis bego vandenys ,tai ji man baltinius ir paklode keite 6 kartus blush2.gif as is pradziu nedrysau paprasyti ,bet ji pati liepe sakyti jai ko reika lotuliukas.gif
na as gulejau 2 dienas ,tai patalynes irgi nekeite ,nors ji ir svari buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2008 08 22, 16:24)
na taip jau zuzeviciene tai superinis zmogus ,ir slaugute turbut buvo ta pati ,man per kiekviena saremi vis bego vandenys ,tai ji man baltinius ir paklode keite 6 kartus  blush2.gif  as is pradziu nedrysau paprasyti ,bet ji pati liepe sakyti jai ko reika  lotuliukas.gif
na as gulejau 2 dienas ,tai patalynes irgi nekeite ,nors ji ir svari buvo  mirksiukas.gif

o man keitė po kelis kartus į dieną, nes kraujavau labai... čia matyt kaip kam
Atsakyti