Dar nesenai cia rasiau savo dvejones- ar tartis su kuo nors ar ne. Vis tik nesitarusi nuvaziavau gimdyti. Prisiskaiciuos SM vis skaiciau ispletusi akis gydytoju korteles

Ar tik nebus ispeiktoji Toleikiene kuri nors

Tai nezinau laime ar ne, bet jos nesutikau
Papuoliaus pas Statkeviciene. Super

Ir tokia sudrausminanti kaip reikia, ir palaikanti. O akusere pasitaike Zuzaviciene (atrodo teisingai parasiau pavarde). Tai isvis nereali moteris

Praktiskai ji visa laika buvo prie manes. Siaip viskas ten pas mane greitai vyko- atvaziavom po 9, o po 13 jau turejom dukryte. Atvaziavau su nubegusiais zaliais vandenimis

Tai buvo siek tiek nerimo. Ir siaip labai sunkiai sekesi stumti

Nes virkstele buvo apsivyniojus mergaites rankyte. Bet i pagalba atejo dar kazkokia akusere, Babiliute, ir dar slauguciu buvo. Tik as jau kosmose buvau tai nebeatsimenu visu
ai ir dar buvo tokia moteris prie manes. Gal slaugute

Gaila nepamenu pavardes. tai ji man vis saltus kompresus dejo ir lupas vandeniu vilgde.
Zodziu nesitarem is anksto, o atsidekojom po visko gan simboliskai manau. Daktarei 200, tai slaugei 50, o akuseriai (nes ji praktiskai visa darba ir atliko) 300lt. Plius visoms tortas ir geles nuo vyro
o del prieziuros tai kaip cia pasakius

Jei pati neklausi ir neieskai niekas ten perdaug nesokineja (jei nesusimokejus). Man kirpo ir siuvo, tai sulaukdavau tik- kaip jautiesi. Kadangi jauciausi visai neblogai, tai niekas prie manes ir nelindo. Siek tiek nesiseke pradzioj maitinti- tai paprasius padedavo, bet greit pamirsdavo...
Beje stebino tai kad per visa laika ne sykio nekeite patalynes. mano bendrapalate

kuri gulejo jau savaite netgi prase kad jai pakeistu. Bet pakeite tik paklode