sveikutes, palnuoju gimdyti KGN norejau paklausti ka vezetes ten? ta prasme ar reikia visko is tu standartiniu sarasu? ten tu vienkartiniu paklodziu? klizmuciu? ar duoda apranga gimdymo metu ir tt?

QUOTE(aiduciukas @ 2008 07 09, 10:21)
Labai noreciau suzinoti jusu ,mamytes, atsiliepimus apie gyd.D.Statkeviciene,gal kuri gimdet pas ja? Kiek mazdaug kainuoja ,,susitarimas,, , ar rupinasi ir pan?
Pas šią gydytoją gimdžiau prieš seeptynerius metus. Nuostabi gydytoja.
QUOTE(LTindre @ 2008 07 11, 14:55)
sveikutes, palnuoju gimdyti KGN norejau paklausti ka vezetes ten? ta prasme ar reikia visko is tu standartiniu sarasu? ten tu vienkartiniu paklodziu? klizmuciu? ar duoda apranga gimdymo metu ir tt? 

Mano nuomone, jokiu vienkartiniu paklodziu nereikia, rubus gimdymo metu ir po jo duoda, jei noresit/reikes, tai ir 4 kartus naktinius per diena persirenk duoda, o savu tai as tiek neturiu, kad kiekvienai dienai tiek

as taipat rosiuosi gimdyti siuose gimdymo namuose lankiausi ten teiravausi ko gi prireiks po gimdymo tai man atsake kad vaikeliui reikes pampersu ir kraitelio isvaziuojant is ligonines o mamoms rubelius taipat duoda tik jai maloniau tai galite ir savo deveti
QUOTE(vixiuke @ 2008 05 06, 22:27)
geras dėl tų soskių po lempom. maniškė ir vieną naktį buvo po lempom, tai nežinau ar davė, bet kai aš pati palatoje bandžiau duot, tai gavau velnių...
mano mazyle kadangi buvo labai nerami pirmomis naktimis, tai as duodavau soskute kai nieks nematydavo, o ryte pries ateinant daktarei istraukdavau, kad velniu negauti

Papildyta:
QUOTE(Ernesta :~) @ 2008 07 12, 18:42)
as taipat rosiuosi gimdyti siuose gimdymo namuose lankiausi ten teiravausi ko gi prireiks po gimdymo tai man atsake kad vaikeliui reikes pampersu ir kraitelio isvaziuojant is ligonines o mamoms rubelius taipat duoda tik jai maloniau tai galite ir savo deveti
as tai veziausi savo rubelius

Papildyta:
beje, vienas dalykas man ten labai nepatiko

Aciu uz atsakymus, as irgi pagalvojau, kad nereik ten puse daiktu is saraso, keik prirasyta..o beja jei ko truks vyras atves
jau gimdymas netoli, kazkaip neramu, bet viskas turi but gerai
beja nuvaziavus gimdyti i priimamaji reik eiti taip? beja kaip su automobilio parkavimu? kai jus atveze kur vyrai auto pastate?

QUOTE(LTindre @ 2008 07 13, 23:31)
Aciu uz atsakymus, as irgi pagalvojau, kad nereik ten puse daiktu is saraso, keik prirasyta..o beja jei ko truks vyras atves
jau gimdymas netoli, kazkaip neramu, bet viskas turi but gerai
beja nuvaziavus gimdyti i priimamaji reik eiti taip? beja kaip su automobilio parkavimu? kai jus atveze kur vyrai auto pastate?

tai ten prie pat yra mokama aikstele automobiliams pastatyti

as kai buvau atvarius ten isamiem tyrima tai teko ieskot to zalio zmogeliuko kad nusipirkt bilieta..o kai atvaziuosim gimdyt, manau ne zalias zmogeliukas bus galvoj
na bet ka nors sugalvosim

Mes, kai su sąremiais atvažiavome apie 22 val., tai mums leido per naktį palikti mašiną jų kieme, o ryte prieš darbo pradžią MB mašiną nuvarė į Akropolio aikštelę, ten tikrai netoli ateiti

Sveikos mamytes :) Norejau paklausti ar siose GN vyksta mamyciu pamokeles? O kazin ar jos mokamos? ir kiek laiko vyksta?
:)
QUOTE(videja @ 2008 07 14, 19:18)
Sveikos mamytes
Norejau paklausti ar siose GN vyksta mamyciu pamokeles? O kazin ar jos mokamos? ir kiek laiko vyksta?

nemokamos, vyksta kiekvieną 1dienį-4dienį. Buvau tik vienoje apie gimdymą, nes ėjau dar į kelias bet kiek benueidavau vis nebūdavo, tai nėra kam pravesti, tai vėl kanors nutiko. Man ji nelabai naudinga buvo, nieko naujo nesužinojau, tokia labai "sausa". Filmuką tik parodė, bet jį inete buvau radusi.