Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN, 3 dalis

QUOTE(Leticija @ 2008 07 21, 15:14)
tai gali ir i kasa, tik tavo gydytoja gaus is to labai mazai pinigu  biggrin.gif  paprastai tariantis duodama neoficialiai

tai sita as zn , taip ir darysiu 4u.gif tik va sako mergina kad gydymas nemokamas mokantiems mokescius smile.gif na gydymas gal, bet kaikurie tyrimai ir gimdymas esant tam tikro gydytojo prieziurai mookami g.gif
Atsakyti
Gimdant pas bet ka tai nemokamas, o jei nori tam tikro gydytojo - tada taip.
Atsakyti
as ir pas gydytoja Banga suneli gimdziau. nuostabi daktaryte, svelni, raminanciai veikia.
Atsakyti
aš labai patenkinta šiais gimdymo namais . Sąlygos ten tikrai geros . Kadangi šeimyninė palat buvo užimta , tai mano vyrui leido likti naktimis su manimi palatoje . žinioma , aš joje gyvenau viena smile.gif be kaimynių . Mano nuomone , labai profesionalus personalas ten dirba , visi labai malonūs ,atidūs . po gimdymo negalėjau po operacijos nevaikščiojau , tai su manim net į dušą ėjo , kad neišvirsčiau .
Gimdžiau pas V.Mačiulaitienę . Ji mane ir nestuke.gif prižiūrėjo . Labai SUPER moteris ir gydytoja . Malonji , moka dėmesį nukreiti reikiama linkme , nevynioja visko į vatą . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MILIJOSmama @ 2008 07 26, 18:24)
aš labai patenkinta šiais gimdymo namais . Sąlygos ten tikrai geros . Kadangi šeimyninė palat buvo užimta , tai mano vyrui leido likti naktimis su manimi palatoje . žinioma , aš joje gyvenau viena  smile.gif be kaimynių . Mano nuomone , labai profesionalus personalas ten dirba , visi labai malonūs ,atidūs . po gimdymo negalėjau po operacijos nevaikščiojau , tai su manim net į dušą ėjo , kad neišvirsčiau .
Gimdžiau pas V.Mačiulaitienę . Ji mane ir  nestuke.gif  prižiūrėjo . Labai SUPER moteris ir gydytoja . Malonji , moka dėmesį nukreiti reikiama linkme , nevynioja visko į vatą .  ax.gif

as irgi gimdziau pas sia gydytoja.. labai sauni.
Atsakyti
aš pirmagimę nesitarus gimdžiau pas Mačiulaitienę ir akušerę Minelgienę - super duetas papuolė tąkart wub.gif
Atsakyti
paprastai akuseres nepasirinksi, ane, kurios pamaina ta diena bus, ta ir priims vaikuti - laimes dalykas? Ar buna kad kas nors tariasi su akuserem? blush2.gif
Atsakyti
Oviespatiesvenciausias, pasiskaiciau atsiliepimus apie siu GN gydytojus. Kas per monstras (gyd T.) ten dirba? blink.gif
Gal kas zinote kada jai atostogos, kazkaip nelabai noriu "ant jos uzsirauti" fear.gif
Atsakyti
QUOTE(dei @ 2008 08 03, 20:58)
paprastai akuseres nepasirinksi, ane, kurios pamaina ta diena bus, ta ir priims vaikuti - laimes dalykas? Ar buna kad kas nors tariasi su akuserem? blush2.gif

kiek žinau, tai galima atskirai tartis ir su akušere.
Atsakyti
norejau paklausti ar tos mamytes, kurios taretes su gyd. Banga, pries tai eidamos y konsulacija neset gydytojai kokia nors dovanele g.gif ??? ax.gif ...galima ir y AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
Kažkaip buvau geros nuomonės apie šiuos gimdymo namus, bet dabar nusivyliau, sekmadienį juose gimdė brolienė, nesitarus, nemokėjus, tai viena pati ir pagimdė - lovoje, nieks pažiūrėt ir paklaust kaip jaučias neatėjo, visa laimė spėjo atsigult, o tai kaip kulka išlindo, laimei viskas gerai baigėsi
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2008 08 05, 14:53)
norejau paklausti ar tos mamytes, kurios taretes su gyd. Banga, pries tai eidamos y konsulacija neset gydytojai kokia nors dovanele g.gif ??? ax.gif ...galima ir y AZ mirksiukas.gif

moteris su kuria gulėjau vienoje palatoje po gimdymo tarėsi su Banga, bet nieko nemokėjo, o atsilygino dovanomis, pažįstama ir sakė nieko nemokėjo, kita draugė davė 200lt. Kiek žinau Banga nėra "lupikė" ir nusistačiusi kainos neturi, netgi priešingai nenori imti pinigų, nors ir naktį atvažiuoja į gimdymą. Labai vertina dovanas meniškas smile.gif
Atsakyti