sveikos, vis arteja ta diena kai reiks apsilankyt KGN
norejau paklausti mamyciu ten gimdziusiu i planuojanciu gimdyti, ar taretes su daktarais? kainorastyje nurodyta kaina 420 lt, na cia i kasa, o idomu ar uztenka tiek daktarei jei tariesi?
QUOTE(LTindre @ 2008 07 15, 11:28)
norejau paklausti mamyciu ten gimdziusiu i planuojanciu gimdyti, ar taretes su daktarais? kainorastyje nurodyta kaina 420 lt, na cia i kasa, o idomu ar uztenka tiek daktarei jei tariesi? 
Priklausomai koks bus gimdymas, ar naturalus ar Cz, ir su kuo tariesi. Kiek teko girdėti, tai Gyd. Bangai užtenka ir 300lt. O šiaip tai 400-500lt, Cz truputėlį daugiau.
QUOTE(rajola @ 2008 07 15, 11:27)
Priklausomai koks bus gimdymas, ar naturalus ar Cz, ir su kuo tariesi. Kiek teko girdėti, tai Gyd. Bangai užtenka ir 300lt. O šiaip tai 400-500lt, Cz truputėlį daugiau.
tai ar ne geriau tada oficialiai tartis, pigiau išeina?
QUOTE(rajola @ 2008 07 15, 11:27)
manau, kaip jautiesi , tiek ir moketi verta. Mums po gyd. Bangos gimdymo priemimo zymiai daugiau nebuvo gaila
Na as jauciuosi labai gerai, tyrimai idealus, na zodziu viskas puiku, bet noriu gimdyti pas gydytoja kuri priziurejo mane viso nestumo metu, todel bandysiu tartis, jauciu reiks tiesiai sviesiai paklausti kiek kainuotu gimdymas jei noreciau jos prieziuros, tada manau visi liktu patenkinti
man jau kaip ir ne uz kalnu didzioji diena, bet vis neapsisprendziu ar tartis su Maciulaitiene, ar gimdyti KGN nesitarus
...
Papildyta:
o as tai nelabai suprantu tos sistemos. tai jei tariuosi moku 420 + tiek kiek susitariu?
o jei nesitariu tai moku tik tuos 420? ar isvis nieko?
Papildyta:
QUOTE(LTindre @ 2008 07 15, 11:28)
o as tai nelabai suprantu tos sistemos. tai jei tariuosi moku 420 + tiek kiek susitariu?
i kasa?
pas mus gydymas nemokamas, dirbantiems ir mokantiems mokescius
Aisku, kad paduoti tiesiai gydytojai
Sveikos kolegės 
mes jau namie neblogai įsikurėm ir baigiam priprasti prie ritmo.
Noriu trumpai pasidalinti savo įspūdžiais:
norėjau gimdyti - deja sūnelis galvą pakreipęs buvo - tad teko cz.
PO to sunkiai priešpienis ir pienas kelią rado..., bet reikia turėti vilties, nes pas mane speneliai nelabai iškilę. Tad kai kurios akušerės jau vos ne norėjo sakyti, kad teks turbūt rankas nuleisti...
Siūlau naudotis visomis galimybėmis - bendrauti su naujagimių seselėmis ir gydytojomis, konsultuotis ir prašyti tiek kartų parodyti kaip gerai žįsti, kiek jausitės kad reikia.
Pati nors ir teoriškai žinojau, žiūrėjau filmukus, bet realybėje buvo sunkiau... pradžioje dar ir apgraužė, nes l. nenoriai išsižiodinėdavo plačiai.
Esu be galo dėkinga, gydytojoms, seselėms, ypač vienai, kuri kaip mama vis ateidavo padėti.
Aišku buvom trise (vyras buvo visas 5 d. šalia), kadangi buvo aktyvus klausinėtojas, personalas l. atviras buvo. Gal dėl to.
Tad siūlau nebijoti ir pirmą kartą tapsiančioms mamoms būti mandagiai įkyrioms.
Sėkmės visoms
mes jau namie neblogai įsikurėm ir baigiam priprasti prie ritmo.
Noriu trumpai pasidalinti savo įspūdžiais:
norėjau gimdyti - deja sūnelis galvą pakreipęs buvo - tad teko cz.
PO to sunkiai priešpienis ir pienas kelią rado..., bet reikia turėti vilties, nes pas mane speneliai nelabai iškilę. Tad kai kurios akušerės jau vos ne norėjo sakyti, kad teks turbūt rankas nuleisti...
Siūlau naudotis visomis galimybėmis - bendrauti su naujagimių seselėmis ir gydytojomis, konsultuotis ir prašyti tiek kartų parodyti kaip gerai žįsti, kiek jausitės kad reikia.
Pati nors ir teoriškai žinojau, žiūrėjau filmukus, bet realybėje buvo sunkiau... pradžioje dar ir apgraužė, nes l. nenoriai išsižiodinėdavo plačiai.
Esu be galo dėkinga, gydytojoms, seselėms, ypač vienai, kuri kaip mama vis ateidavo padėti.
Aišku buvom trise (vyras buvo visas 5 d. šalia), kadangi buvo aktyvus klausinėtojas, personalas l. atviras buvo. Gal dėl to.
Tad siūlau nebijoti ir pirmą kartą tapsiančioms mamoms būti mandagiai įkyrioms.
Sėkmės visoms
QUOTE(Senbuve @ 2008 07 17, 20:59)
jei nesitari, tai nieko ir nemoki
QUOTE(KYM @ 2008 06 29, 12:14)
o as sakyciau, kad kaip kurioms mamytems - taip
is patirties sneku. nezinau, pagal ka sprendzia gydytojos, bet kai kurioms mamytems delsia duoti epidura
(pvz tadien,ak iagimde mano drauge) . o su tomis, kuriomis pati gimdziau - anesteziologe vaiksciojo ir pati siule visoms..
Man Maciulaitiene pati pasiule epidiura, nes kai pamate nuo kokiu skausmu raitaus
Apie pacius KGN-gimdziau su niekuo nesitarus, niekam nemokejau. Kadangi dar pries gimdyma teko pagulet kelias dienas, tai daug gydytoju teko matyt. Statkeviciene labai patiko, o gimdyt papuole kaip minejau pas Maciulaitiene. Akuseres pavardes nepamenu, bet abi super tikrai
Siaip viskas gerai tenai
QUOTE(brashke77 @ 2008 07 17, 22:23)
i kasa?
pas mus gydymas nemokamas, dirbantiems ir mokantiems mokescius
Aisku, kad paduoti tiesiai gydytojai 
o tai kaip suprast jei kaba kainorastis ir parasyta: gimdymas su savogydytojo prieziura 420 lt
QUOTE(LTindre @ 2008 07 21, 14:05)
o tai kaip suprast jei kaba kainorastis ir parasyta: gimdymas su savogydytojo prieziura 420 lt
ar as ne taip kazka suprantu? 
tai gali ir i kasa, tik tavo gydytoja gaus is to labai mazai pinigu