Sveikos atvykusios i jau treciaja Guerlain parfumerijos svetaine. Diskutuokim, vertinkim, juokaukim, zavekimes ar net nusivilkime, taciau nepamirskime deramos pagarbos vieniems is seniausiu pasaulyje parfumerijos namu.
Merginos, gal kuri turite AquaAllegoria serijos kevapliuku nupurksti i atomaizeri, nes kvepalu isparduotuveje mano graudaus sauksmo niekas negirdi
Labiausiai domintu Tutti Kiwi arba Pivoine, na kazkoksnaujas su figom yra (jei jis skaitosi naujas ) na kas ka turit ir manes gailit tai gal i az ar cia koki pasiulyma pametesite buciau labai dekinga ir neskolinga aisku
Trys stiuardesės - kackac, F_A ir Smauglius, susipažinusios su Guerlain Vol de Nuit, nusprendė, kad šis aromatas turi būti statomas į tą pačią gretą su kitais Guerlain grandais. Skleidžiantis kvapui padarėme išvadą, kad Vol de Nuit - lėktuvas, už kurio šturvalo sėdi Mitsouko, šalia jo sėdi -Shalimar, mintyse - ilgesingos mintys apie puikiąją Jicky, ir visi jie darnia greta vyksta į Mėlynasias Sutemas.
kackac, žinai, apžiūrėjau aš internete tą buteliuką su propeleriu ir man kažkodėl atrodo, kad tokiame turi būt parfumas Jis man nuotraukoje atrodo kaip su kamštuku užkemšamas, o ne su purkštuku. Va, žiūrėk,:
kackac, žinai, apžiūrėjau aš internete tą buteliuką su propeleriu ir man kažkodėl atrodo, kad tokiame turi būt parfumas Jis man nuotraukoje atrodo kaip su kamštuku užkemšamas, o ne su purkštuku. Va, žiūrek.
Tikrai matosi, kad sitas be purkstuko. Taip iseitu, kad kitos koncentracijos tik tuose azuro kiautuose su refilais buna?