Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 3

QUOTE(katalike @ 2008 05 22, 10:31)
tiesiog dingtų tokie kategoriški pareiškimai, atsirastų kitas požiūrio taškas, iš kurio vertinimi kvepalai, tam tikra pagarba ir pan.

Vat aš ir manau, kad kuo žmogus mažiau išprusęs kažkokioje srityje, tuo jis kategoriškesnis ir atvirkščiai. O šiek tiek praplėtus akiratį asmeniniai pomėgiai, be abejo, nesikeičia, tačiau atsiranda suvokimas, kad negalima visko vertinti tik per asmeninės nuomonės prizmę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 22 gegužės 2008 - 09:36
QUOTE(katalike @ 2008 05 22, 09:31)

rašydama prieš tai net neturėjau minty, kad pasakymas smarvė ar fu, kaip smirda yra skonio reikalas. sakiau, kad netikiu, kad žmogui gali visi klasikiniai kvepalai patikti vienodai. o jei kurie mažiau patinka, tai dar nereiškia, kad jis turi blogą nuomonę apie juos.

Tai aišku, kad nėra tokio žmogaus, kuriam patiktų VISI kvepalai bigsmile.gif Bet būtent tas kategoriškumas "fui, smirdalas, nekenčiu" rodo neišprusimą.... Man pvz. yra nepriimtinas Obssesion arba Poeme kvapas, bet niekada nepasakyčiau, kad tai "niekam tikę kvepalai" , labai juos vertinu kaip parfumerinį kurinį ir tiesiog neturiu teisės žeminti jų autoriaus, kad jis sukūrė paskutinį š..... , juk kažkam tai yra mėgstamiausi kvepalai ir tai jau yra paprasčiausiai pagarbos kitam žmogui išraiška - gerbti jo pasirinkimą ir nevaryt taip, kaip galima kartais pasiskaityt "kvepalų, kuriais kvepėti netrokštu" temoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 22 gegužės 2008 - 10:13
na, tai tiesiog įvyko nesusikalbėjimas, nes aš smirdalius komentarus atmečiau, kaip savaime suprantamą nereikšmingą dalyką, kuris nevertas dėmesio blush2.gif bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 05 21, 23:18)
siandien susipazinau su champs elysees bigsmile.gif
nustebino kad palyginus su samsara ir shalimar palyginus lengvas kvapas smile.gif
man labai patiko,labai moteriskas ir svelnus pasirode,mano mb irgi ypac patiko smile.gif
deja to paties negaliu pasakyti apie samsara ir ypac shalimar unsure.gif
esu tokios nuomones kad jei kazkas nepatinka tai dazniausiai del to kad nesupranti,tai vis bandau issiaiskint ko as ten nesuprantu...

Va,dar viena bendraminte smile.gif Man "Champs Elysees" vieni mylimiausiu,Samsara irgi megstu,bet Shalimar nepatiko.Ir suprasti as ju tikrai nemeginsiu...
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 05 22, 10:31)
Smaugliau, aš kalbu ne apie įvertinimą, o apie patikimą konkrečiai. kad ir koks profas žmogus, jam negali vienodai patikti visi kvapai, tiek, kad norėtų jais visais naudotis. o skonis net ir išlavintas lieka skoniu. jeigu pastarojo reikšmės nebūtų, tada būtų konkrečiai nuspręsta, kas yra geras, kas yra blogas, ir visų profų naudojami kvepalai būtų vienodi. negi manai, kad moteriškė, sakydama, kad ysl opium yra smarvė ir kaip jai skauda galvą nuo jo, jeigu jinai kažkada susidomėtų parfumerija ir kada nors, kai būtų pakankamai apsišvietusi, ar manai, kad ji pamiltų tą kvapą ir jau trokštų juo kvėpintis nuoširdžiai? aš tai netikiu. tiesiog dingtų tokie kategoriški pareiškimai, atsirastų kitas požiūrio taškas, iš kurio vertinimi kvepalai, tam tikra pagarba ir pan.

O aš tikiu. smile.gif Aš tikiu, kad laikui bėgant, ta, kuri tikrai domisi kvepalais, kuri nėra jaunoji wub'ininkė , po keleto metų gali kardinaliai pakeisti savo nuomonę apie nepatinkantį jai paminėtąjį Opium ar Chanel N.5. ir daugelį kitų klasikinių kvepalų, kurie puikuojasi mūsų forumo nekenčiamiausių viršūnėse.
Aš nesu jauna, kvepalais domiuosi jau antrą dešimtmetį, per tą laiką esu šiek tiek išuosčiusi ir klasikos ir popso, ir galiu pasakyti, kad laikui bėgant skonis ir uoslė keičiasi, tobulėja, lavinasi, kada gali iš tiesų įvertinti nemirtingąją klasiką, kuri kuo toliau, tuo labiau patinka. O prieš gerus 10-15 metų vargu ar būčiau žavėjusis tiek Opium, tiek Chanel N.5.
Atsakyti
Šiuo atveju aš pritariu Africai. Na, mano susidomėjimas parfumerija dar palyginti labai jaunas, bet aktyvus. Ir iš tiesų per kurį laiką skonis kardinaliai pasikeitė (kadaise negalėjau nieko sunkesnio uostyt nei Amor Amor lotuliukas.gif ). O jei konkrečiais pavyzdžiais, prieš pusmetį Poison man buvo baisiausia smarvė, kokią aš buvau uosčius. Šiuo metu - mano nenugalimas favoritas.
Atsakyti
po atostogų mano kolekciją papildė šie Guerlain'ai ax.gif

user posted image user posted image user posted image

visi jie kruopščiai išsirinkti, su didele meile išuostyti ir saugiai sutūpė mano lobyne biggrin.gif

Dar turėjau malonumo pauostyti Nahema, Vol de Nuit, Shalimar light, Mitsouko, L'Heure Bleu bei kelis iš Aqua Allegoria serijos biggrin.gif Išvada, kad kol kas mano nosiai dar nepriimtini Mitsouko bei L'Heure Bleu ax.gif

Beje, beuostydama dar padariau išvadą, kad Aqua Allegoria Herba Fresca laaaabai panašus su Hermes Eau d'Orange Verte bei Concentre d'Orange Verte biggrin.gif bent jau pradžia- mėtos su citrusais, vasarai mmmm thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervela: 28 gegužės 2008 - 17:29
Gervela sveika sugrizus 4u.gif Sveikinu su kokybisku kolekcijos papildymu bigsmile.gif Figu allegoria ir Jardins... man taip pat labai patinka, nors Jardins..... kvapo nelabai atgaminu - tuberozos yra? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 28 gegužės 2008 - 17:31
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 28, 18:30)
Gervela sveika sugrizus  4u.gif 

nors Jardins..... kvapo nelabai atgaminu - tuberozos yra?  g.gif

ačiū, atostogos buvo thumbup.gif kolekcija pasipildė blink.gif cool.gif vėliau nufotkinsiu naujas gėrybes biggrin.gif

o Jardins sudėtis tokia:

Top Notes: Violet, aldehydes, lemon, bergamot
Heart Notes: Orange blossom, tuberose, magnolia, gardenia, rose, jasmine, ylang-ylang, orchid, lily of the valley, narcissus
Base Notes: Cedarwood, vetiver, patchouli, musk

puikus kvapas, kiek sudėtingesnis nei Jicky (labai mielas, gaivus, moteriškas), bet vistiek puikus puikus puikus (kažkokia aš kupina euforijos g.gif ).

jei myli Gardenijas ir Tuberozas, tai aptikau dievišką kvapą, buvau apie jį skaičiusi, bet tik vienoje parduotuvėje radau pauostyti (labai gailiuos, kad neįsigijau, tačiau (o gal laimei?) piningo jau nebebuvo, viršijau visus savo limitus blush2.gif Estee Lauder "Private Collection Tuberose Gardenia", nemoku apsakyti, koks tai puikus kvapas, prabangus, moteriškas, jausmingas, labai labai kvapnios gėlės wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 05 28, 17:39)

jei myli Gardenijas ir Tuberozas, tai aptikau dievišką kvapą, buvau apie jį skaičiusi, bet tik vienoje parduotuvėje radau pauostyti (labai gailiuos, kad neįsigijau, tačiau (o gal laimei?) piningo jau nebebuvo, viršijau visus savo limitus blush2.gif Estee Lauder "Private Collection Tuberose Gardenia", nemoku apsakyti, koks tai puikus kvapas, prabangus, moteriškas, jausmingas, labai labai kvapnios gėlės wub.gif

Oj, Gervela doh.gif Aš tuos kvepalus medžioju po visą internetą, bet kol kas jų kaina tiesiog nereali verysad.gif Net ir neuosčius, labai jų noriu.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 28, 18:47)
Aš tuos kvepalus medžioju po visą internetą, bet kol kas jų kaina tiesiog nereali  verysad.gif 

nu žinok, kad ta kaina buvo visai normali sakyčiau, nepamenu, bet tikrai įperkama, kažkur apie 60 EUR gal g.gif dabar užnervinai mane, dar labiau gailėtis pradėjau, kad nepirkau doh.gif sorry už off 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 05 28, 18:21)
nu žinok, kad ta kaina buvo visai normali sakyčiau, nepamenu, bet tikrai įperkama, kažkur apie 60 EUR gal g.gif dabar užnervinai mane, dar labiau gailėtis pradėjau, kad nepirkau doh.gif sorry už off 4u.gif

Ir as sorry uz off dar blush2.gif Ju oficiali kaina 30 ml - $65, 75 ml - $120. na tai zinai - ne is pigiuju unsure.gif
Atsakyti