Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 3

QUOTE(katalike @ 2010 05 11, 09:28)
Shalimar light ir Shalimar eau legere yra tas pats. Shalimar light ne discontinued, o limited edition. mūsų parduotuvėse juos vis dar parduoda.
kvepalų palyginimai (su Eau de Shalimar)
http://perfumeshrine...-light-and.html
http://www.nstperfum...perfume-review/

Gal kas mate, kiek Shalimar Light musu parduotuvese kainuoja? (O beje, kur butent ju yra, Kristianoj?) Nupirkau neseniai likuti ir taip jie man patiko jog noriu atsargai buteli nusipirkti, nes irgi skaiciau kad siu kvepalu nebegamina (atrodo rusiskam internete)
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 05 11, 12:40)
Gal kas mate, kiek Shalimar Light musu parduotuvese kainuoja? (O beje, kur butent ju yra, Kristianoj?) Nupirkau neseniai likuti ir taip jie man patiko jog noriu atsargai buteli nusipirkti, nes irgi skaiciau kad siu kvepalu nebegamina (atrodo rusiskam internete)

Dabar viskas apie legere/light/eau aišku thumbup.gif , vienu žodžiu bet kokiu atveju be savo mėgstamų flankerių neliksiu . Kiek atsimenu, juos matydavau tik Kristianoje ir berods GEDIMINO 9 bet dabar kažkaip seniai buvau , tai bijau sumeluoti. Visada būdavo tik 75 ml. butelis ir kainuodavo netoli 200( gal 199, gal 179, irgi konkrečiai nebeatsimenu, pati pirkau prieš dvejus metus).
Atsakyti
Sveikos, gal galite nupasakot Guerlain Aroma Allegoria Aromaparfum Vitalising? Kazko mazoka informacijos, o reik apsispresti, ar noriu jo. Vienam atsiliepime radau, kad jis panasus kazkuo i Lancome Tresor, kuris man visai nelimpa. O perskaicius natu aprasyma atrodo labai mielas vasarinis kvapas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2010 06 09, 14:57)
Sveikos, gal galite nupasakot Guerlain Aroma Allegoria Aromaparfum Vitalising? Kazko mazoka informacijos, o reik apsispresti, ar noriu jo. Vienam atsiliepime radau, kad jis panasus kazkuo i Lancome Tresor, kuris man visai nelimpa. O perskaicius natu aprasyma atrodo labai mielas vasarinis kvapas    ax.gif

Na man tai citrusų kvapas vyraujantis, jaučiasi jazminas, vaisiniai kvapai, gaivūs kvapas lengvas ir toks neužmušantis biggrin.gif iš tikro nepanašus iš vis į Lancome Tresor, gal pusiau į o „Salvador Dali Dalistyle“ ir kita pusė į Chanel Chance Eau Fraiche. Nusipirksit nesigailėsit smile.gif
Atsakyti
Įmetu Guerlain gerbėjoms ir gerbėjams įdomią nuorodą. Man labai įdomus pasirodė straipsnis apie ,,guerlinadą''- lyg ir labai aišku, kas tai yra, bet kai reikia paaiškinti, paprastai baigiasi pasakymu ,,geriau nueik, pauostyk Samsara ir Shalimar ir suprasi", o čia tikrai išsamiai nupasakota. Ir visa kita ten labai įdomu.
http://www.google.lt...w...FGQ&cad=rja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 13 rugsėjo 2010 - 23:05
QUOTE(Tuberosa @ 2010 09 14, 00:04)
Įmetu Guerlain gerbėjoms ir gerbėjams įdomią nuorodą. Man labai įdomus pasirodė straipsnis apie ,,guerlinadą''- lyg ir labai aišku, kas tai yra, bet kai reikia paaiškinti, paprastai baigiasi pasakymu ,,geriau nueik, pauostyk Samsara ir Shalimar ir suprasi", o čia tikrai išsamiai nupasakota. Ir visa kita ten labai įdomu.
http://www.google.lt...w...FGQ&cad=rja

Na turbūt nėra Guerlain gerbėjos, kuri nežinotų šio šaunaus vyruko puslapio. O kas yra ta guerlinade vien iš aprašymų tikrai nesuprasi. Ir duodu 99 procentus, kad naujiesiems Guerlain namų parfumeriams net ir pačiam Wasser'iui ta formulė nebuvo atskleista, nes nė vienas nesukūrė kvepalų kur galima būtų "rasti" guerlinade. Paskutinio dešimtmečio kūriniai neturi jo. O va prikišo savo "nagus ir nosį" J.P. Guerlain, sukūrė Les Secrets de Sophie ir iškart gali pasakyti, kad čia Guerlain namų darbas, tiksliau ne namų, o šeimos nario, nes Namai jau nekuria nieko panašaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 13 rugsėjo 2010 - 23:59
Visokių tų gerbėjų yra - artimesnių, tolimesnių, tai aišku, kad čia labiau ,,pirminiams'' gerbėjams , tuo labiau, kad kartais meilė kvapui prasideda ne nuo paties kvapo, bet nuo skaitymo apie jį. Man pačiai iš dabartinių namų artimiausi Guerlain kaip nekeista atrodo M. Roucel kūriniai - L'Instant ir Insolence. Nuo pirmų man po kelių valandų įskausta galva, o antrieji kartu su Allien yra apskritai mano nemėgstamiausi kvepalai , tačiau konkrečiai guerlinado prasme mane visada apimdavo toks jausmas, kad šituose kvepaluose einama ratais, norint įspėti , bet taip ir nepataikoma, kas tai yra, L'Instant ta užuomina dingsta sunkiam įkyriam saldume, o Insolence apskritai pavirsta į savęs pačios karikatūrą .
Atsakyti
Šiomis dienomis prisiminiau savo kvepalus. Skaitinėjau įvairius puslapius apie senuosius Duerlain' ir radau įdomią kolekciją. Pasigėrėkit:

http://monsieurguerl...collection.html
Atsakyti
Aš čia dabar turbūt kaip iš Mėnulio nukritusi pasirodysiu, bet ar Champs Elysees EDP Lietuvoje deficitas pasidarė? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 11 29, 18:25)
Aš čia dabar turbūt kaip iš Mėnulio nukritusi pasirodysiu, bet ar Champs Elysees EDP Lietuvoje deficitas pasidarė? mastau.gif

Tai kad visada buvo deficitas, aš bent Vilniuje esu mačiusi tik Kristianoje kur priešais Vyriausybę, dėl Guerlain apskritai reikia turėti omenyje, kad juo prekiauja tik Kristės( tame tarpe ir kosmetika) ir kai kurios Sarmos( tik kvepalais), Douglas - ne schmoll.gif . Interneto parduotuvėse irgi matai tik edt, nebent specialiai edp užsakinėti.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti