Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 3

user posted image
Sveikos atvykusios i jau treciaja Guerlain parfumerijos svetaine. Diskutuokim, vertinkim, juokaukim, zavekimes ar net nusivilkime, taciau nepamirskime deramos pagarbos vieniems is seniausiu pasaulyje parfumerijos namu.

user posted image

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 05 07, 07:21)

Labas rytas.

Va čia tai darbelio įdėta thumbup.gif Ir sugalvok man šitaip bigsmile.gif Originalu, puošnu, išpuoselėta, žavus kūrinys.
Atsakyti
Pagaliau gerlainistė atatinkamą temą atidarė. Kokie "žalieji" buteliukai bigsmile.gif

Įmetu nuorodą apie Guerlaino Keturis metų laikus: http://www.mimifrouf...saisons_br.html

Koks grožis: user posted image
Atsakyti
Senoji tema, cia:
http://www.supermama...howtopic=255524
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 08 gegužės 2008 - 09:59
Merginos, gal kuri turite AquaAllegoria serijos kevapliuku nupurksti i atomaizeri, nes kvepalu isparduotuveje mano graudaus sauksmo niekas negirdi verysad.gif

Labiausiai domintu Tutti Kiwi arba Pivoine, na kazkoksnaujas su figom yra (jei jis skaitosi naujas g.gif ) na kas ka turit ir manes gailit tai gal i az ar cia koki pasiulyma pametesite blush2.gif buciau labai dekinga ir neskolinga aisku bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti

Trys stiuardesės - kackac, F_A ir Smauglius, susipažinusios su Guerlain Vol de Nuit, nusprendė, kad šis aromatas turi būti statomas į tą pačią gretą su kitais Guerlain grandais. Skleidžiantis kvapui padarėme išvadą, kad Vol de Nuit - lėktuvas, už kurio šturvalo sėdi Mitsouko, šalia jo sėdi -Shalimar, mintyse - ilgesingos mintys apie puikiąją Jicky, ir visi jie darnia greta vyksta į Mėlynasias Sutemas.
Atsakyti
Stiuardesės, kuri iš tų moterų ilgesingai apie Jicky galvoja? laugh.gif
Atsakyti

Meteoritai nekrenta ? biggrin.gif

Gero nusileidimo....kokiuose Eliziejaus laukuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 05 16, 23:28)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Mes nusprendėm, kad šioje istorijoje Mitsoukas privalo būti jis lotuliukas.gif Kitaip kombinacija nesigauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 05 16, 22:28)

Micukas, nes jis pas mumi ponas pilotas gavosis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 17 gegužės 2008 - 09:50

kackac, žinai, apžiūrėjau aš internete tą buteliuką su propeleriu ir man kažkodėl atrodo, kad tokiame turi būt parfumas g.gif Jis man nuotraukoje atrodo kaip su kamštuku užkemšamas, o ne su purkštuku. Va, žiūrėk,:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 05 17, 09:55)
kackac, žinai, apžiūrėjau aš internete tą buteliuką su propeleriu ir man kažkodėl atrodo, kad tokiame turi būt parfumas g.gif Jis man nuotraukoje atrodo kaip su kamštuku užkemšamas, o ne su purkštuku. Va, žiūrek.

Tikrai matosi, kad sitas be purkstuko. Taip iseitu, kad kitos koncentracijos tik tuose azuro kiautuose su refilais buna? g.gif
Atsakyti