Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 3

Ar gali buti kad EDP Insolence man jauciasi pirma nata mimozos, grynai svariai mimoza.... nieko nesuprantu, vakar poratestavau, na tikrai, toks pirmas ispudis kad lyg champs elysees labai koncentruotas butu, vakar pasidejau ta apipurksta lapeli ant stalo (taip darau nes ipratus taip pratestuot iki "rytojaus") na pasikeite visiskai kvapas, islindo kazkokie rytietisku prieskoniu, netgi lyg vilkdalgiu kvapo.... na nezinau, pasimetus... (tas "siandieninis kvapas tai labai patinka, tokio shalimar prieskonio turi, bet vakar tai tikrai pirmas ispudis buvo nelabai...) Siaip guerlaino megeja, tai i kolekcija ir situ reiketu, nezinau ar noriu, bet jauciu kad reikia doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ngute @ 2008 11 01, 22:23)
Ar gali buti kad EDP Insolence man jauciasi pirma nata mimozos, grynai svariai mimoza.... nieko nesuprantu, vakar poratestavau, na tikrai, toks pirmas ispudis kad lyg champs elysees labai koncentruotas butu, vakar pasidejau ta apipurksta lapeli ant stalo (taip darau nes ipratus taip pratestuot iki "rytojaus") na pasikeite visiskai kvapas, islindo kazkokie rytietisku prieskoniu, netgi lyg vilkdalgiu kvapo....  na nezinau, pasimetus... (tas "siandieninis kvapas tai labai patinka, tokio shalimar prieskonio turi, bet vakar tai tikrai pirmas ispudis buvo nelabai...)  Siaip guerlaino megeja, tai i kolekcija ir situ reiketu, nezinau ar noriu, bet jauciu kad reikia doh.gif  blush2.gif

Man labai patiko sita fraze. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2008 11 01, 21:26)
Man labai patiko sita fraze. rolleyes.gif

lotuliukas.gif aha
Atsakyti
Kažkada pasipurškiau Kristianoj Insolence EDP, tai žiauriai nepatiko persekiojo ir erzino visa laika tas kvapas schmoll.gif . Bet dabar kuo toliau tuo labiau aš apie juos galvoju, žodžiu pasitvirtino, jog nuo neapykantos iki meilės vienas žingsnis. blush2.gif . Jaučiu, kad mano planuotiems kalėdoms Coco Chanel reikės užleisti vieta šitiems lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien išbandžiau
Sous Le Vent (1933)
Perfumer: Jacques Guerlain
2005 kaip supratau perleista nauja versija g.gif
Gėlių šipras

user posted image

Niekur neradau normaliai nurodytų natų, jei kas pagelbės būsiu dėkinga 4u.gif

Pradžia - žalia žalia, aštri ir sausa. Po minutėlės išlenda šiek tiek citrusų, greičiausiai tai bergamotė. Žalios natos tampa kiek švelnesnės, bet vis dar aiškiai juntamos.
Po 10 min kvapas tampa gėlinis bet vis dar žalias. Po truputį minkštėja, bet mano nosiai nera ryškiai pudrinis, matyt ta žaluma jam neleidžia tapti minkštu pudriniu kamuoliuku smile.gif . Bazėje taip pat dar juntamas medienos kvapas.
Man kvapas per daug žalias - nes tos natos išlieka visą laiką 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 02 gruodžio 2008 - 11:23
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 02, 12:20)
Šiandien išbandžiau
Sous Le Vent (1933)
2005 kaip supratau perleista nauja versija  g.gif

O geras, kur parovei - retai kur jis yra. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 12 02, 11:20)
Šiandien išbandžiau
Sous Le Vent (1933)
2005 kaip supratau perleista nauja versija  g.gif

Niekur neradau normaliai nurodytų natų, jei kas pagelbės būsiu dėkinga  4u.gif

Radau tokias natas:
Family: chypre, green. Top notes: bergamot, lavender, tarragon. Middle notes: jasmine, carnation, green notes. Base notes: iris, foresty notes, woody notes.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 12 02, 11:22)
O geras, kur parovei - retai kur jis yra.  rolleyes.gif

Turiu viso labo mėginuką rolleyes.gif

QUOTE(Africa @ 2008 12 02, 11:23)
Radau tokias natas:
Family: chypre, green. Top notes: bergamot, lavender, tarragon. Middle notes: jasmine, carnation, green notes. Base notes: iris, foresty notes, woody notes.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ferrari, dėkui.

Mano rastoj info nurodoma, kad kvapas perleistas Jean Paul Guerlain'o 2006 metais kaip Il Etait Une Fois kolekcijos dalis.

Sous Le Vent
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 02 gruodžio 2008 - 11:29
QUOTE(kackac @ 2008 12 02, 12:29)
kad kvapas perleistas Jean Paul Guerlain'o 2006 metais kaip Il Etait Une Fois kolekcijos dalis.

geras, labai simbolinis pavadinimas kolekcijos "Kartą buvo.. " biggrin.gif Kitaip tariant, kartą buvo tokie kvepalai Sous le vent ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Labukas, kas turit samsara edt ir edp, ar galit pasakyt ka geriau rinktis??? Ar kvapai vienodi ar siek tiek skiriasi tualetinis nuo parfumuoto??? MAciau kitoje buvo klausta apie , tai, bet neradau atsakymo, gal sitoje temoje lankosi tik guerlain zinoves ir man pades smile.gif ir kazin labai kaina skiriasi edt nuo edp?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keite: 02 gruodžio 2008 - 11:45
QUOTE(keite @ 2008 12 02, 11:43)
Labukas, kas turit samsara edt ir edp, ar galit pasakyt ka geriau rinktis??? Ar kvapai vienodi ar siek tiek skiriasi tualetinis nuo parfumuoto???

labukas, skiriasi tik savo intensyvumu , ne natomis. Pati pabandyk ant vieno riešo EDT, ant kito EDP ir išsirinksi labiau patinkantį. Jei gasdina kvapo intensyvumas, siųlyčiau tualetinį vandenį.
Atsakyti