Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai 3

QUOTE(micek @ 2009 02 19, 15:49)
norėčiau išgirst,kaip kitiems laiko Apres l'Ondee.Bandau iš pavyzdėlio,tai tai trumpai,viens ir nėra verysad.gif Vien tai sulaiko nuo įsigijimo.Gal kas naudojat kokius bekvapius losjonus prieš tai,kaip pagrindą?

Na man laikosi nuostabiai ilgai, šyla ir skleidžiasi,pasikeičia veik neatpažįstamai smile.gif Gal tiesiog nebeužuodžiate 'išlindusių' natų? smile.gif
Atsakyti
Guerlain "Apres L'Ondee" kvėpinausi prieš 6 valandas. Laikosi puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2009 02 19, 16:19)
Na man laikosi nuostabiai ilgai, šyla ir skleidžiasi,pasikeičia veik neatpažįstamai  smile.gif Gal tiesiog nebeužuodžiate 'išlindusių' natų?  smile.gif

Ooo,jei kas ir nesutinka,vis tiek tada manau,kad tai vienas iš požymių,kad jie man tinka- lotuliukas.gif surimavau netyčia.Bet turiu pripažint,kad ėmė patikt tik po geros savaitės.
Papildyta:
QUOTE(Minerva @ 2009 02 19, 16:32)
Guerlain "Apres L'Ondee" kvėpinausi prieš 6 valandas. Laikosi puikiai.

Smagumėlis,paguodėte,tada drąsiai trauksiu į sąrašą(nežinia kada prieis eilė) unsure.gif
Atsakyti
Gal kas uostėte Guerlain Les Elixirs Charnels?
user posted image
Chypre Fatal "indulges your inner femme fatale with hypnotic notes of white peach, rose, patchouli and vanilla".
Oriental Brûlant "provokes with seductive oriental notes of clementine, almond, tonka bean and vanilla".
Gourmand Coquin "tantalizes with childlike yet not so innocent notes of black pepper, rose, rum and chocolate".

Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 02 20, 11:31)
Gal kas uostėte Guerlain Les Elixirs Charnels?
user posted image
Chypre Fatal "indulges your inner femme fatale with hypnotic notes of white peach, rose, patchouli and vanilla".
Oriental Brûlant "provokes with seductive oriental notes of clementine, almond, tonka bean and vanilla".
Gourmand Coquin "tantalizes with childlike yet not so innocent notes of black pepper, rose, rum and chocolate".

Kiek paskaiciau atsiliepimus internete tai geriausiai ivertintas Chypre Fatal,bet visi vienbalsiai nusprende jog jie tikrai neverti tokiu pinigeliu 280$,nes kiek supratau kvapas nera toks ypatingas kad tiek moket. Aisku cia subjektyvus kitu vertinimas,gal kazkam atrodo visiskai kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2009 02 21, 13:23)
Kiek paskaiciau atsiliepimus internete tai geriausiai ivertintas Chypre Fatal,bet visi vienbalsiai nusprende jog jie tikrai neverti tokiu pinigeliu 280$,nes kiek supratau kvapas nera toks ypatingas kad tiek moket. Aisku cia subjektyvus kitu vertinimas,gal kazkam atrodo visiskai kitaip smile.gif

As turesiu ju bet tik papurkstu ant popiereliu
is Paryziaus parves, pazadejo i maisiukus uzsegamus ideti, ziuresim
kas is to bus, ant odos negalesiu pameginti ... bet galbut pamegins
nupirkti meginuku jei bus galimybe.
Tik kad turesiu per Sv.Velykas visa tai, bet galbut kas anksciau testuos ax.gif
Pagal aprasyma Fragrantica'oje atrodo "dailiai"
Paziuresim g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitute32: 21 vasario 2009 - 19:07
QUOTE(Bitute32 @ 2009 02 21, 17:06)
As  turesiu ju bet tik papurkstu ant popiereliu

Lauksim atsiliepimų 4u.gif Bet riiiūūūūžava spalva...
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2009 02 21, 20:10)
Lauksim atsiliepimų  4u.gif  Bet riiiūūūūžava spalva...

Kodel riuzava spalva? biggrin.gif
Atsakyti
Labai nustebau Kristianos puslapyje radusi L'Heure Bleue beigi Mitsouko, nes Gedo pr.neseniai buvo tik testeriai su keliais lašais kveliukų belikę g.gif Nepamenu, kada buvau ten paskutinįkart - mažu bus galima ir nusipirkti, ne tik pauostyti?
Atsakyti
Na, ką, laukėme ir sulaukėme - Guerlain Shalimar Addict laugh.gif

user posted image

Ir nors internete informacijos šaltiniai "pjaunasi" tarpusavyje apie tai, ar čia yra Shalimar Addict, ar Fleurs de Shalimar, ar tiesiog Shalimar limituoto leidimo buteliuke, visgi smagu: iš moderniojo LVMH Guerlain visko galima tikėtis - net ir Shalimar Addict pernelyg nenustebintų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2009 02 27, 22:59)
Labai nustebau Kristianos puslapyje radusi L'Heure Bleue beigi Mitsouko, nes Gedo pr.neseniai buvo tik testeriai su keliais lašais kveliukų belikę g.gif Nepamenu, kada buvau ten paskutinįkart - mažu bus galima ir nusipirkti, ne tik pauostyti?

Tai kad ir taip buvo, tik kazkodel lentynose nerasta, tik testeriai. Klausiau ar turi, kazkada rudeni ar jau ziemop, sake turi 190lt, berods....
Atsakyti
Siandien dziaugiuosi savo nauju pirkiniu Mahora.

Kadangi Mahoros kvapo nezinojau,o netyciukais laimejus Ebay dideli butelaiti,ryte ispakuojant dezute sirdis dauzesi ar tik veltui pinigu neismeciau... Pasikvepinus riesus supratau,neeilinis kvepalas mano rankose biggrin.gif Astrus citrusai pradzioje,sprogstanti geliu puokste,uzgozianti kvepavima... Magiskas kvapas,jautriai uoslei turbut tikras nuodas,man- dar vienas stebuklas ant mano lentynos! Bravo Guerlain!

Kiek suprantu sie kvepalai nebegaminami(ar tik pavadinimas pasikeites?) dziaugiuosi savo nauju atradimu,kuriais kvepinsiuos tik ypatingomis progomis arba norint atsikratyt nelauktais sveciais biggrin.gif
Atsakyti