Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: darželis "Šarkelė"

Mes dar tik eilej laukiam, nuo rugsejo kad priimtu. Sausio menesi uzrase i knyga, o geguze sake ateit, nes grupes bus formuojamos. Tada mano panelytei 4,2 metu bus, tai labai jau tikiuos kad nepraspirs musu niekur, nes niekur ir nebeuzsirasem kitur... o tai reiks uprast kad geguzes menesi cia reikia eiti su dovanelem????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaida @ 2008 02 09, 14:40)
Lai skaito,lai zino kas kaip,lai ir visas svietimas suzino kiek kainuoja prisirasyt i darzeli g.gif  doh.gif  kiek reikia uzdirbti tevam,jei i darzeli priemimas simtais kainuoja doh.gif

lai skaito kitų postus švietimas, aš savūjų jiems rodyti nenoriu lotuliukas.gif o iš esmės manau tas švietimas lygiai taip pat viską supranta ir žino, gi ne marsiečiai ten dirba smile.gif yra užnugariai, protekcijos ir dezinfekcijos lotuliukas.gif

Dėl dovanėlių - nori neši, nori ne. Turėti dėl atsargos kažką terbukėje galima. O elgtis jei ką reiktų pagal situaciją, kuri rutuliosis. Gal terbukės ir nereiks praverti smile.gif
O į logopedinę grupę priimami vaikai turintys pakankamai didelių kalbos ir kitokių vystymosi problemų.
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2008 01 15, 13:41)
jei galit man atsakykit i viena klausima g.gif  ar nuejusios savo vaikuti uzrasyti i darzeli jus pildot kazkoki lapa del prijemimo? g.gif aciu uz atsakyma 4u.gif

taip pildziau dave parasyti prasyma kad priimtu i darzeli ir liepe ateiti kitais metais geguzi smile.gif
Atsakyti
Mano mergina lanko Šarkelėje Pelėdžiukų grupę. Ten fantastiškos auklėtojos, reikia prašyti kad pas jas patektumėt, nes dalis vaikučių kitais metais išeina į paruošiamukų grupę.

Aš asmeniskai kyšio nedaviau (turėjau pasiruošusi, bet kazkaip gavosi taip kad nepadaviau), bet nešiau užpildytą formą kad 2 proc nuo pajamų mokesčio pervestų į darželį.
Atsakyti
QUOTE(silvva @ 2008 03 07, 11:55)
Mano mergina lanko Šarkelėje Pelėdžiukų grupę. Ten fantastiškos auklėtojos, reikia prašyti kad pas jas patektumėt, nes dalis vaikučių kitais metais išeina į paruošiamukų grupę.

Aš asmeniskai kyšio nedaviau (turėjau pasiruošusi, bet kazkaip gavosi taip kad nepadaviau), bet nešiau užpildytą formą kad 2 proc nuo pajamų mokesčio pervestų į darželį.

ENTYSUR, aš tau šią grupę minėjau mirksiukas.gif O ten dar Regina su Lina dirba?
Atsakyti
Na bet ir bardelius doh.gif vienoms duoda prasymus pyldyti kitoms velnes zino ant kokio popiergalio uzraso i eile doh.gif nu zodziu kaip kas nori taip tas daro doh.gif doh.gif doh.gif eisiu kita sav pasiterausiu ir paziuresiu ar mes esam irasytos g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etynsur: 08 kovo 2008 - 22:20
QUOTE(etynsur @ 2008 03 08, 23:17)
Na bet ir bardelius doh.gif  vienoms duoda prasymus pyldyti kitoms velnes zino ant kokio popiergalio uzraso i eile doh.gif  nu zodziu kaip kas nori taip tas daro  doh.gif  doh.gif  doh.gif  eisiu kita sav pasiterausiu ir paziuresiu ar mes esam irasytos g.gif  blink.gif

turi į knygą specialią parašyti vaiko duomenis mirksiukas.gif vadras pavardė gimimo data. O PRAŠYMAS šiaip pildomas priimant į darželį, tada reikia medicininės pažymos ir dar kitų dokumentų, ypač jei priklauso lengvatos dėl mokėjimo už darželį. Pvz mus užrašė į knygą, tai aš net mačiau kelintu numeriu ten esam smile.gif
Atsakyti
Neįrašytos į knygą, keliausim su vokeliais hihihi.gif Nors ne itin juokinga schmoll.gif Reikės gal užeiti kada ir paklaust, kaip ten su mūsų įrašu reikalai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 09 kovo 2008 - 19:07
QUOTE(Gemini @ 2008 03 09, 20:06)
Neįrašytos į knygą, keliausim su vokeliais  hihihi.gif  Nors ne itin juokinga  schmoll.gif  Reikės gal užeiti kada ir paklaust, kaip ten su mūsų įrašu reikalai  g.gif

as taip ir padarysiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemini @ 2008 03 09, 20:06)
Neįrašytos į knygą, keliausim su vokeliais  hihihi.gif  Nors ne itin juokinga  schmoll.gif  Reikės gal užeiti kada ir paklaust, kaip ten su mūsų įrašu reikalai  g.gif

QUOTE(etynsur @ 2008 03 10, 10:21)
as taip ir padarysiu blink.gif

nueikit, tikrai blogiau nebus, reiks ir man kada nulėkti pasiklausti, nes likti be vietos nesinori. O dėl vokelių...keistais būdais šiems metams liko ta pati direktorė, bet kad ji keisis fatas. Tai vokeliai gali ir nebesuveikti, gal ateis labai sažiningas naujas žmogus. Labai keista, kad dar šiemt dirikė liko ta pati, bet...čia Lietuva ir dar Kaunas lotuliukas.gif Galima viskas lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2008 03 07, 13:02)
ENTYSUR, aš tau šią grupę minėjau  mirksiukas.gif O ten dar Regina su Lina dirba?

Taip taip, Regina ir Lina
Atsakyti
Na va vakar nubegau i darza pasitikslint ar esam sarase... 4u.gif ejau pas pacia direktore buvo labai maloni bigsmile.gif TAIP MES ESAM SARASIUKI... rolleyes.gif
Atsakyti