Mes dar tik eilej laukiam, nuo rugsejo kad priimtu. Sausio menesi uzrase i knyga, o geguze sake ateit, nes grupes bus formuojamos. Tada mano panelytei 4,2 metu bus, tai labai jau tikiuos kad nepraspirs musu niekur, nes niekur ir nebeuzsirasem kitur... o tai reiks uprast kad geguzes menesi cia reikia eiti su dovanelem?????

QUOTE(Ingaida @ 2008 02 09, 14:40)
Lai skaito,lai zino kas kaip,lai ir visas svietimas suzino kiek kainuoja prisirasyt i darzeli
kiek reikia uzdirbti tevam,jei i darzeli priemimas simtais kainuoja 

lai skaito kitų postus švietimas, aš savūjų jiems rodyti nenoriu

Dėl dovanėlių - nori neši, nori ne. Turėti dėl atsargos kažką terbukėje galima. O elgtis jei ką reiktų pagal situaciją, kuri rutuliosis. Gal terbukės ir nereiks praverti

O į logopedinę grupę priimami vaikai turintys pakankamai didelių kalbos ir kitokių vystymosi problemų.
QUOTE(etynsur @ 2008 01 15, 13:41)
jei galit man atsakykit i viena klausima
ar nuejusios savo vaikuti uzrasyti i darzeli jus pildot kazkoki lapa del prijemimo?
aciu uz atsakyma 

taip pildziau dave parasyti prasyma kad priimtu i darzeli ir liepe ateiti kitais metais geguzi

Mano mergina lanko Šarkelėje Pelėdžiukų grupę. Ten fantastiškos auklėtojos, reikia prašyti kad pas jas patektumėt, nes dalis vaikučių kitais metais išeina į paruošiamukų grupę.
Aš asmeniskai kyšio nedaviau (turėjau pasiruošusi, bet kazkaip gavosi taip kad nepadaviau), bet nešiau užpildytą formą kad 2 proc nuo pajamų mokesčio pervestų į darželį.
Aš asmeniskai kyšio nedaviau (turėjau pasiruošusi, bet kazkaip gavosi taip kad nepadaviau), bet nešiau užpildytą formą kad 2 proc nuo pajamų mokesčio pervestų į darželį.
QUOTE(silvva @ 2008 03 07, 11:55)
Mano mergina lanko Šarkelėje Pelėdžiukų grupę. Ten fantastiškos auklėtojos, reikia prašyti kad pas jas patektumėt, nes dalis vaikučių kitais metais išeina į paruošiamukų grupę.
ENTYSUR, aš tau šią grupę minėjau

Na bet ir bardelius
vienoms duoda prasymus pyldyti kitoms velnes zino ant kokio popiergalio uzraso i eile
nu zodziu kaip kas nori taip tas daro
eisiu kita sav pasiterausiu ir paziuresiu ar mes esam irasytos

QUOTE(etynsur @ 2008 03 08, 23:17)
Na bet ir bardelius
vienoms duoda prasymus pyldyti kitoms velnes zino ant kokio popiergalio uzraso i eile
nu zodziu kaip kas nori taip tas daro
eisiu kita sav pasiterausiu ir paziuresiu ar mes esam irasytos

turi į knygą specialią parašyti vaiko duomenis

Neįrašytos į knygą, keliausim su vokeliais
Nors ne itin juokinga
Reikės gal užeiti kada ir paklaust, kaip ten su mūsų įrašu reikalai

QUOTE(Gemini @ 2008 03 09, 20:06)
Nors ne itin juokinga

as taip ir padarysiu

QUOTE(Gemini @ 2008 03 09, 20:06)
Nors ne itin juokinga

QUOTE(etynsur @ 2008 03 10, 10:21)
nueikit, tikrai blogiau nebus, reiks ir man kada nulėkti pasiklausti, nes likti be vietos nesinori. O dėl vokelių...keistais būdais šiems metams liko ta pati direktorė, bet kad ji keisis fatas. Tai vokeliai gali ir nebesuveikti, gal ateis labai sažiningas naujas žmogus. Labai keista, kad dar šiemt dirikė liko ta pati, bet...čia Lietuva ir dar Kaunas

QUOTE(light blue @ 2008 03 07, 13:02)
Taip taip, Regina ir Lina
Na va vakar nubegau i darza pasitikslint ar esam sarase...
ejau pas pacia direktore buvo labai maloni
TAIP MES ESAM SARASIUKI...