Mes sarasiuke, pradesim lankyt nupo rugsejo 1
idomu bus naujoku grupe ar sena grupe papildyta naujais vaikiukais?
QUOTE(DiosMio @ 2008 04 13, 14:52)
Mes sarasiuke, pradesim lankyt nupo rugsejo 1
idomu bus naujoku grupe ar sena grupe papildyta naujais vaikiukais? 
Sveikos merginos, mes jau lankome si darzeli nuo praito rugsejo gandriuku grupe ten visi trimeciai keli yra keturmeciai .Aukletojos labai geros mylincios savo darba,o taip pat ir vaikucius.
Moterytes norejau paklausti
ar kuri jau buvot sarkelej?ar jau susitvarket viska del darzelio ar dar ne? kada jums liepe direktore ateiti jei ne?
labai smalsu nes nzn kada man eiti
nejau niekas nebuvot?
QUOTE(etynsur @ 2008 05 07, 17:11)
Moterytes norejau paklausti
ar kuri jau buvot sarkelej?ar jau susitvarket viska del darzelio ar dar ne? kada jums liepe direktore ateiti jei ne?
labai smalsu nes nzn kada man eiti 
jei lankyti pradėsite nuo rugsėjo, tai gegužę pasitikslinkite, ar patekote, kurion grupėn patekote, galite ir apsižvalgyti grupėje, o popierius: medicininius ir gal kokius su pašalpomis, šeimos sudėtimi susijusius man rodos pristato tėvai jau prieš pat lankymą
QUOTE(light blue @ 2008 05 09, 20:32)
jei lankyti pradėsite nuo rugsėjo, tai gegužę pasitikslinkite, ar patekote, kurion grupėn patekote, galite ir apsižvalgyti grupėje, o popierius: medicininius ir gal kokius su pašalpomis, šeimos sudėtimi susijusius man rodos pristato tėvai jau prieš pat lankymą 
aciu
QUOTE(redulka9 @ 2008 05 12, 22:04)
sveikos. gal galit kas patart
, nezinau i kuri darzeli silainiuose vest savo suneli. jis keliautu i paruosiamaja grupe. gal kas ka girdejote ar zinote 
http://www.supermama...showtopic=90239 cia parasyk gal daugiau ka suzinosi,nes cia nuomones tik apie sarkele
QUOTE(redulka9 @ 2008 05 12, 22:04)
sveikos. gal galit kas patart
, nezinau i kuri darzeli silainiuose vest savo suneli. jis keliautu i paruosiamaja grupe. gal kas ka girdejote ar zinote 
dėl paruošiamukų tai Šarkelė labai tinkama. Man Gandriukų auklėtoja Virginija super yra, labai gerai vaikus paruošia mokyklai
Laba diena.Mes lankome "žvirbliukų" grupę jau antrus metus ir esame labai patenkinti darželio tvarka ir mūsų rupės auklėtojomis.Labai maloni auklėtoja Laima.