Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: darželis "Šarkelė"

laba,gal kas zino nuo keliu metu priima i si darzeli?
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2008 05 16, 19:33)
laba,gal kas zino nuo keliu metu priima i si darzeli?

Laba. Man atrodo kad nuo 2.5 metukų. smile.gif
Atsakyti
mums direktore sake nuo 3 metuku 4u.gif
Atsakyti
dekui.gal kas jame lankosi?
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2008 05 21, 16:25)
dekui.gal kas jame lankosi?

o kas tave domina? mirksiukas.gif
Atsakyti
na idomu kokia ten tvarka,kaip aukletojos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuza* @ 2008 05 22, 14:21)
na idomu kokia ten tvarka,kaip aukletojos smile.gif

na, nezinau ar dar domina, bet atsakysiu. Mano mazius ten nuo sio rudens eina ir mes labai patenkinti. Aukletojos - nuostabios. Labai padejo tuo sunkiu pripratimo laikotarpiu- nebuvo labai saldzios, bet jei vaikas mamai isejus verkdavo, jos paskambindavo, pranesdavo. Praktiskai sunus pereidavo is ranku i rankas - kol priprato, tai ir paguosdavo, nuramindavo... Uzsiima su jais fainai - vyksta muzikos pamokeles ir sportai. Pasakysiu trumpai - maniskis dabar nenori namo eiti is darzo! Aisku, rytais po savaitgalio reikia ikalbineti, bet... Graziai ir pagarbiai su vaikais bendrauja. Buvo daug maziu mazai kalbanciu, o dabar sneka visi, tik spek klausyti smile.gif
Nezinau ar pasiseke cia mums, bet ir kitu grupiu aukletojos l.maloniai bendrauja. Rekomenduociau visoms!
Atsakyti
QUOTE(JuraMama @ 2008 06 16, 22:32)
na, nezinau ar dar domina, bet atsakysiu. Mano mazius ten nuo sio rudens eina ir mes labai patenkinti. Aukletojos - nuostabios. Labai padejo tuo sunkiu pripratimo laikotarpiu- nebuvo labai saldzios, bet jei vaikas mamai isejus verkdavo, jos paskambindavo, pranesdavo. Praktiskai sunus pereidavo is ranku i rankas - kol priprato, tai ir paguosdavo, nuramindavo... Uzsiima su jais fainai - vyksta muzikos pamokeles ir sportai. Pasakysiu trumpai - maniskis dabar nenori namo eiti is darzo! Aisku, rytais po savaitgalio reikia ikalbineti, bet... Graziai ir pagarbiai su vaikais bendrauja. Buvo daug maziu mazai kalbanciu, o dabar sneka visi, tik spek klausyti smile.gif
Nezinau ar pasiseke cia mums, bet ir kitu grupiu aukletojos l.maloniai bendrauja. Rekomenduociau visoms!

Dekui uz info.
Atsakyti
mes ten ir keliausim wub.gif tikiuosi nenusivilsim... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IMPRESIJA @ 2008 05 18, 09:28)
Laba. Man atrodo kad nuo 2.5 metukų. smile.gif

Siaip,nuo 3m priema.Sis darzelis yra ne lopselinis,jame nera lopselio.Jei maziau nei 3m reikia lopselio,o ne darzelio.Tam tinkamas Zvangutis.
Atsakyti
jei iki 3 metuku like keli men tai priima mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukiam pirmadienio, eisim susipazint su Gandriuku grupe 4u.gif
Atsakyti