Įkraunama...
Įkraunama...

Lastūnė arba camsis

QUOTE(Gražina30 @ 2011 07 26, 23:01)
Jediara, tai kelintais metais nuo pasodinimo Jūsų gražuolė pražydo?
Aš irgi neseniai pasisodinau dvi lastūnes, raudonžiedę ir geltonai žydinčią. Ir man panašu, kad geltonoji auga žymiai greičiau g.gif  Ar gali taip būti?

Vieną ląstūnę auginu jau 8 metai ir nei karto nežydėjo mad.gif , bet šią gavau pernai - žydėjo, šiemet vėl žiedų sulaukiau. Net nežinau, nuo ko tai priklauso g.gif
Atsakyti
biggrin.gif pas mus jau visą sieną uglių prileido lotuliukas.gif o žydi didėlėmis kekėmis oranžinė. Mielai apsikeiščiau sodinukais su geltonos savininke blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2011 08 06, 17:01)
biggrin.gif pas mus jau visą sieną uglių prileido  lotuliukas.gif o žydi didėlėmis kekėmis oranžinė. Mielai apsikeiščiau sodinukais su geltonos savininke  blush2.gif  blush2.gif

Kai tik jų turėsiu, tai būtinai biggrin.gif O kol kas aš tikrai nesuprantu kame reikalas, geltona praktiškai dvigubai aukštesne...oranžinė jokių augimo ženklų nerodo g.gif Abi vienodai pasodintos...
Atsakyti
Atgaivinu temą. 4u.gif
Aš ląstūnę nusipirkau visai mažutę, tikėdamasi, kol namą statom, kur nors pasiauginti, paskui perkelti. Bet per 3 metus man ji visiškai neauga, yra pietinėj pusėj, bet aplink ją pievos, tad manau vėjuota vieta jai nepatinka, todėl nė kiek nesistumiam su ja į priekį.. Paskaičius patarimus, bandysiu persodinti kitur. Grožis ląstūnių neišpasakytas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 07 27, 14:39)
Vieną ląstūnę auginu jau 8 metai ir nei karto nežydėjo mad.gif , bet šią gavau pernai - žydėjo, šiemet vėl žiedų sulaukiau. Net nežinau, nuo ko tai priklauso  g.gif

Gal vieta nepatinka g.gif man pražydo trečiais metais , bet nedaug žiedų , šį pavasarį jau laukiu daugiau , o pasodinau gal kokių 20 cm aukščio.
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2012 04 10, 21:47)
Gal vieta nepatinka  g.gif  man pražydo trečiais metais , bet nedaug žiedų , šį pavasarį jau laukiu daugiau , o pasodinau gal kokių 20 cm aukščio.

Kitą gavau dovanų ir tais pačiais metais žydėjo thumbup.gif
Atsakyti
Dangstote merginos camsius žiemai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rositta: 10 balandžio 2012 - 20:17
QUOTE(rositta @ 2012 04 10, 22:16)
Dangstote merginos camsius žiemai ?

Nedengiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 10, 21:18)

Šiemet pirmą kartą ir aš nedengiau, bet tokia šalta žiema buvo , nežinau kaip bus, dar nebuvau pažiūrėti , bet gal dar nieko ir nesimatys , laukiu su baime
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2012 04 11, 10:32)
Šiemet pirmą kartą ir aš nedengiau, bet tokia šalta žiema buvo , nežinau kaip bus, dar nebuvau pažiūrėti , bet gal dar nieko ir nesimatys , laukiu su baime

Kaip Jūsų lastūnės? Aš tik pernai rudenį pasodinau, buvo truputį pridengta eglišakėm, bet kol kas jokių gyvybės požymių nerodo verysad.gif
Atsakyti
Labai gražus šis augalas, kokia iš tikro jo priežiūra? Ar jis tikrai apšąla? Jeigu sodinčiau pietinėj pusėj kur visą laiką saulė bet ir vėjo būna, kažin ar jai patiktų??? Ir man labai patiko kai jis formuojamas kaip medis, bet realiai ar pavyktų tuos stiebus kol jauni supinti kad gautųsi kaip kamienas??? Ačiū.
Papildyta:
Va taip formuoti...
http://davesgarden.c...image/258953/#b
Atsakyti
QUOTE(Laima.g @ 2013 06 13, 13:23)
Labai gražus šis augalas, kokia iš tikro jo priežiūra? Ar jis tikrai apšąla? Jeigu sodinčiau pietinėj pusėj kur visą laiką saulė bet ir vėjo būna, kažin ar jai patiktų??? Ir man labai patiko kai jis formuojamas kaip medis, bet realiai ar pavyktų tuos stiebus kol jauni supinti kad gautųsi kaip kamienas??? Ačiū.

Maniškė neapšąla niekuo nedengiama rolleyes.gif
Atsakyti