Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai netradicinese vietose

as kazkada irgi norejau, kaip ir auskaro bamboje smile.gif bet senai apsiraminau smile.gif Kazkada turejau auskara ausyje, bet ne toj iprastoj vietoj, bet auksciau, tai nervindavo, nes miegot negaledavau, kazkaip jis man trukde miegot ...buvo mazas bumbuliukas, bet galas to "bruksniuko" man durdavo, tai gan greit issimiegojau... nezau kokie dedasi i nosi auskarai, bet manau labai reiketu saugot prausiantis, makiaza darntis, o jei sloga, tai reikia issipusti nosi...turetu but labai nepatogu... gal geriau ant dantuko deimanciuka prisiklijuot, mano 2 drauges turi, labai zaviai atrodo smile.gif
Atsakyti
auskarai i nosi buna specialus, dvieju rusiu, ir nei vieni, nei kiti netrukdo slogai ir pan. smile.gif beje tie 'deimantai' ant dantu kur kas nerimciau ir nesolidziau atrodo, ir dar kicas toks blush2.gif nu kiekvienam savo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 08 gegužės 2008 - 14:43
neee, deimantukai ant dantu isvis apvali nesamone
o auskaras nosyje man asmeniskai visai negrazu nepriklausomai nuo amziaus ir auskaro dydzio, tiesiog negrazu smile.gif
Atsakyti
Man isvis nepatinka daug auskaru... unsure.gif pati turiu iprastose ausu vietose po viena...kazkaip nenoriu as saves daugiau badyti... biggrin.gif
Atsakyti
Migle, be to jei dauguma aplinkinių atkalbinėja, tai jie mato, jog nelabai tiks. Vistiek juk ne blogo linkėdami atkalbinėja. ax.gif
Atsakyti
Na jei dirbi ne kokiam ofise, ir jei darbas nereikalauja solidziu rubu, isvaizdos, tada gal ir nieko tas auskaras. Bet siaip tai nesamone tokiu metuku auskaras i nosi....ir gi visai nebemadinga jau ..... ir skyle negrazi veliau lieka kai auskaro nebenesioji....... Kai apsipirkineju vienoje maximoje, daznai papuolu pas viena kasininke, kurios nosi "puosia" solidi skylute. Brrrrr kaip baisiai atrodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VB_Glamour: 09 gegužės 2008 - 10:31
QUOTE(VB_Glamour @ 2008 05 09, 10:27)
Na jei dirbi ne kokiam ofise, ir jei darbas nereikalauja solidziu rubu, isvaizdos, tada gal ir nieko tas auskaras. Bet siaip tai nesamone tokiu metuku auskaras i nosi....ir gi visai nebemadinga jau ..... ir skyle negrazi veliau lieka kai auskaro nebenesioji....... Kai apsipirkineju vienoje maximoje, daznai papuolu pas viena kasininke, kurios nosi "puosia" solidi skylute. Brrrrr kaip baisiai atrodo  unsure.gif

Cia ne mados klausimas cool.gif Ir ne amziaus smile.gif

As asmeniskai negaliu pasakyti grazu ar ne, nes priklauso nuo kas ji nesioja smile.gif
Pvz.: auskaras tokioje vietoje kaip pas Nijole Pareigyte man asmeniskai TRAGEDIJA ir jai siaubingai netinka, nes jos skruostai dideli, bet yra merginu, kurioms visai tinka ax.gif

Taip kad jeigu darbine aplinka nereikalauja grieztos aprangos, jei yra milziniskas noras, turi stipriu argumentu ir prisiklijavusi pabandymui akute nusprendei, kad tinka, tai kodel ne smile.gif
Bet jei yra nors menkiausia abejone, tai geriau nereikia schmoll.gif Kam ta skyle dar viena nosyje reikalinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VB_Glamour @ 2008 05 09, 12:27)
Na jei dirbi ne kokiam ofise, ir jei darbas nereikalauja solidziu rubu, isvaizdos, tada gal ir nieko tas auskaras. Bet siaip tai nesamone tokiu metuku auskaras i nosi....ir gi visai nebemadinga jau ..... ir skyle negrazi veliau lieka kai auskaro nebenesioji....... Kai apsipirkineju vienoje maximoje, daznai papuolu pas viena kasininke, kurios nosi "puosia" solidi skylute. Brrrrr kaip baisiai atrodo  unsure.gif

Tik todel ir suabejojau, nes tenka solidziai atrodyti ir reprezentuoti savo sali uzsienyje blush2.gif Kitaip jau seniai buciau ji turejusi.
Dar vienas geras argumentas pries: lieka soligi skyle lotuliukas.gif
Atsakyti
visų pirma - amžius ne kliūtis, nebent tik čia, Lietuvoj. Aš ir pati turiu noskariuką jau senokai ir esu labai juo patenkinta - na taip, man ir metų gerokai mažiau, bet ne amžiuje esmė.. tas auskariukas turi tikti prie žmogaus veido bruožų, stiliaus ir pan. Pvz.man daug kas sakė, kad manęs be to auskariuko nebeįsivaizduoja. Man jis TINKA. Bet esu mačius daug tokių, kurios su juo atrodo KLAIKIAI. Tad reikia gerai apsvarstyti. Beje, kai vėriaus, buvau septyniolikmetė ir tėvams tai atrodė SIAUBINGAS DALYKAS. Bet net ir jie dabar vis pagiria, na per tiek metų susitaikė su mintim, kad auskarų turiu daugiau nei du ar tris ax.gif biggrin.gif o ir mano specialybė tokia, kad dirbt reikės oficialiose įstaigose.. - na ir kas? Svarbu jausti saiką ir mokėti išryškinti savo privalumus, juk labiau vertinamas protas ir sugebėjimai, nei tas metalinis taškiukas netradicinėj vietoj smile.gif
Atsakyti
man tai negrazu tas auskaras. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 05 09, 12:15)
Cia ne mados klausimas  cool.gif  Ir ne amziaus  smile.gif

Nesutikciau, kad ne mados klausimas. Ziurint kuriuo aspektu paziuresi. Yra dalyku, kuriu ateina bumas ir praeina bumas ir yra zmoniu, kurie tam bumui pasiduoda, savotiskas bandos jausmas ax.gif Negi manot, kad visi siuo metu gyvuojantys pvz. emo, gotai, pankai ir pan, jais bus iki pat grabo lentos? ax.gif Cia i kiekviena zmogu individualiai reikia ziuret, kad nusprest ar jis vaikosi madu ar savo svajones smile.gif
Papildyta:
QUOTE(myth @ 2008 05 09, 12:41)
o ir mano specialybė tokia, kad dirbt reikės oficialiose įstaigose.. - na ir kas? Svarbu jausti saiką ir mokėti išryškinti savo privalumus, juk labiau vertinamas protas ir sugebėjimai, nei tas metalinis taškiukas netradicinėj vietoj smile.gif

O kai keliose vietose del auskariuko ne vietoj darbo negausi, beliks ji arba issivert, arba nusiteikt, kad darbo paieskos uztruks kiek ilgeliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 09 gegužės 2008 - 11:47
QUOTE(zaRAza @ 2008 05 09, 12:47)
Papildyta:
O kai keliose vietose del auskariuko ne vietoj darbo negausi, beliks ji arba issivert, arba nusiteikt, kad darbo paieskos uztruks kiek ilgeliau lotuliukas.gif

jetau jetau.. kokiam laikmetyje mes gyvename? tas auskariukas niekam jau nebėra įdomus net biggrin.gif gi ne veidą išsitaturuoju biggrin.gif nei vienos blogos replikos dėl to nesu girdėjus. Aišku, jeigu jums svarbiau visų kitų GALIMI komentarai - tai ok., gyvenkim ir bijokim visko, kas yra šiek tiek KITAIP smile.gif o aš renkuosi kitokį gyvenimą ir esu laiminga, man tai yra gražu wink.gif bet suprantu ir kitaip mąstančius smile.gif [ir.. kaip jau minėjau, esu vertinama už žinias ir sugebėjimus, man tai yra daug maloniau]. Gražios dienos visoms 4u.gif

ir dar.. vieni, žinoma, tai daro veikiami "bandos jausmo", kitiems tai yra gražu ir toleruotina, taigi nereik visų tokių dalykų "nurašyt" bumui tongue.gif [vėl save teikiu kaip pavyzdį - kai aš vėriaus, noskaruotų dar buvo laaaabai mažai, tik po gerų vienų ar dviejų metų tai pasidarė "norma" tongue.gif ]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myth: 09 gegužės 2008 - 12:03