Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai netradicinese vietose

QUOTE(zaRAza @ 2008 05 09, 14:46)
Linkiu, kad ir netektu mirksiukas.gif Tiesiog jusiske nuomone man pasirode truputi vejavaikiska del to savo AS, MAN, SAVO biggrin.gif Abejoju, ar dirbdama kokiam ofice ar net valstybinej institucijoj pries noredama nusidazyt plaukus melynai 100kart nepagalvotumete del poelgio teisingumo ax.gif

na iš tokių dalykų jau išaugau hihihi.gif o ir šiaip, mano auskariukai neatrodo šokiruojančiai, galbūt todėl niekam ir neužkliūna smile.gif taip, aš vėjavaikė - tokia jau esu, nuolat skrajojanti filosofė biggrin.gif bet.. savo veiksmus apgalvoju smile.gif o ir tattoo bus ne atviroje ir matomoje vietoje - suprantu, kad tuomet ji man kliudytų.. blush2.gif beje, būtent į valstybinę instituciją po truputį bandau įsitrint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 05 09, 14:44)
prie ko cia bados jausmas? su laiku keiciasi zmogaus poziuris ir skonis. ar tai, kaip tu seniau atrodei, o dabar taip nesirengi ir pan., reiskia, kad anksciau tai darei bandos jausmo vedina? tatuiruotes ir auskarai bandos jausmas, o skudurai tai jau ne hihihi.gif

Kad kalba ne apie skudurus ejo ax.gif Galu gale, madu vaikymasis ne bandos jausmas? Taip, keiciasi poziuris ir skonis, bet kazkodel kai dauguma vaiksciojo su platejanciais dzinsais su skinny ne vienos nemaciau biggrin.gif Galu gale tai, ka tau tenka daznai matyt, turi du variantus- arba tau ims patikti, arba tu to nemegsi. Kazkada megstamiausios spalvos temoj uzklydus paskaiciau, kad daugeliui pilka spalva patinka. Galiu lazintis, kad kitam sezone patiks kita smile.gif Pabreziu- zinoma ne visiems be issimties. Yra isskirtiniu zmoniu, taciau mazokai.
Papildyta:
QUOTE(myth @ 2008 05 09, 14:51)
beje, būtent į valstybinę instituciją po truputį bandau įsitrint  blush2.gif

Linkiu neuztaikyt ant nendartaliecio, nes teks arba auskara i darba einant issiverinet, arba ieskotis kitos vietos lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai nieko netureciau pries smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 05 09, 14:59)
Linkiu neuztaikyt ant nendartaliecio, nes teks arba auskara i darba einant issiverinet, arba ieskotis kitos vietos  lotuliukas.gif

tikiuos neužtaikysiu hihihi.gif
Atsakyti
Oj, mergaites, na ir diskusija uzviret smile.gif Turbut nedursiu vistik nosies:

1. Bijau, kad skaudes.
2. Itikino, kad uzgijus skylutei pasilieka negrazus randas, nenoriu savo grazaus veido bjaurot.
3. Tikrai kad gyvenu tarp zmoniu ir negaliu nekreipt demesio i aplinkiniu nuomone. Daznai noreciau, bet tikrai negaliu.

Tai va blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle* @ 2008 05 10, 12:04)

1. Bijau, kad skaudes.
2. Itikino, kad uzgijus skylutei pasilieka negrazus randas, nenoriu savo grazaus veido bjaurot.
3. Tikrai kad gyvenu tarp zmoniu ir negaliu nekreipt demesio i aplinkiniu nuomone. Daznai noreciau, bet tikrai negaliu.

Tai va  blush2.gif

svarbiausia, kad žinai, ko nori thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle* @ 2008 05 10, 12:04)

1. Bijau, kad skaudes.

Tai va  blush2.gif

Turejau auskara nosyje kazkur nuo 12 metu iki 16 g.gif neliko nei maziausio randelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jokiu būdu nesiverčiau auskaro į veidą blink.gif . Vienam rando nelieka, o kitam gal liks. Taip, kad reiktų gerai pamąstyti, ar tikrai to norėsis ir po dešimties metų.
Atsakyti
QUOTE(Migle* @ 2008 05 08, 12:56)
Uzsimanaiau auskaro nosyje. Mazo blizgucio. Ir nepraeina. Man 32. Aplinkiniai beveik 100 proc. atkalbineja smile.gif Ka manot?

thumbup.gif taigi amžius NEriba biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniškai auskariukai nosyje nėra gražu,bet šiaip esu už auskarus,nes pati turiu daugiau nei dvi skylutes ausyse ir vieną ne tradicinėje vietoje. ax.gif

Kiek turiu pažįstamų nei vienam neliko randai,kai išsivėrė auskarus iš nosies,o jei pergyvenama,kaip tai atrodys darbe,juk visada galima išsiimti.Nejaugi ta skylutė tikrai tokia didelė,kad kiti pastebėtų?
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2008 05 09, 13:46)
Linkiu, kad ir netektu mirksiukas.gif Tiesiog jusiske nuomone man pasirode truputi vejavaikiska del to savo AS, MAN, SAVO biggrin.gif Abejoju, ar dirbdama kokiam ofice ar net valstybinej institucijoj pries noredama nusidazyt plaukus melynai 100kart nepagalvotumete del poelgio teisingumo ax.gif

jei darbo vieta yra stabili ir nelaikina, del naujai isiverto auskaro ar perdazytu plauku neisvarys biggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip perskaičius apie darbą valstybinėj įstaigoj iš karto iškilo Linas Ezopas (tas pats, kur Karalius biggrin.gif Nelabai jis vizualiai gal tinka toj savivaldybėj biggrin.gif Negi jam nuolaidos taikomos dėl to, kad 'ai, jis gi iš pramogų verslo...' rolleyes.gif
Atsakyti