Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas 4

wauu blink.gif vo čia tai tikros vaivorykštės smile.gif gražu, bet jau tikrai ne į gatvę.
Papildyta:
noriu dar dar dar soske.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 07 31, 15:16)
RENATULYTE, gal turi dar kokių makiažų pavyzdžių? jau visai išsisėmiau. man labai patinka visoki spalvoti vaivorykštiniai smile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Baltija swoon.gif nu jau kokių grožių pridėjai blink.gif ačiū už nerealias idėjas. beje kaip veidei užklausą?
Aš šiandien vaivorykštukę pasidariau, viršuj rudai, mėsos spalva, persikinė, o apačioj tamsi violetinė, šviesi violetinė ir žydra, su violetine padariau neryškų, išplaukiantį pravedimą, šiaip bendras vaizdas neryškus bet labai gaiviai atrodo
Atsakyti

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(almantė_k @ 2008 07 31, 22:53)
Baltija swoon.gif nu jau kokių grožių pridėjai blink.gif ačiū už nerealias idėjas. beje kaip veidei užklausą?
Aš šiandien vaivorykštukę pasidariau, viršuj rudai, mėsos spalva, persikinė, o apačioj tamsi violetinė, šviesi violetinė ir žydra, su violetine padariau neryškų, išplaukiantį pravedimą, šiaip bendras vaizdas neryškus bet labai gaiviai atrodo

friends.gif galėtum parodyti 4u.gif

vedžiau "bright makeup", dar manau tiktų ir "colored makeup" smile.gif
Atsakyti
jau nebeišeis, nes visas grožis nusiplovė sad.gif akys špakliui priešintis pradėjo biggrin.gif
mano svajonė-pasidaryt geišos makiažą su raudonais šešėliais, tik gaila kad neturiu atitinkamos spalvos sad.gif
Papildyta:
user posted image
šitas kažko labai Lt vėliavą primena biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai gražūs tie paskutiniai smile.gif Baltija, viena pana youtube daro tokios stiliaus makiažus, net galvoju, gal čia jos makiažai yra g.gif jei nori, įvesk youtube užklausą panacea81( čia jos nikas) ir tau išmes galyyybę vaivorykščių smile.gif
Papildyta:
user posted image

į šitus šešėlius jau seniai seilę varvinu, mažu kurią dieną reiks supykt ir nusipirkt smile.gif visos vaivorykštės spalvos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 07 31, 23:35)
labai gražūs tie paskutiniai smile.gif Baltija, viena pana youtube daro tokios stiliaus makiažus, net galvoju, gal čia jos makiažai yra g.gif jei nori, įvesk youtube užklausą panacea81( čia jos nikas) ir tau išmes galyyybę vaivorykščių smile.gif
Papildyta:
user posted image

į šitus šešėlius jau seniai seilę varvinu, mažu kurią dieną reiks supykt ir nusipirkt smile.gif visos vaivorykštės spalvos  wub.gif

pažiūrėt man labai patinka, bet pačiai niekada nesigaus tokie gražuoliai makiažai sad.gif

paletė tai fainuolė wub.gif
Atsakyti
Labai gražūs makiažai thumbup.gif
Deja aš asmeniškai su ryškiom spalvom kažkaip prisibijau žaisti, o gal vertėtų vistik pabandyt, tikrai labai gražu wub.gif
Atsakyti
gali iš pradžių žaist namuose, juk niekas negimė mokėdamas smile.gif man jau pabodę tie vienaspalviai makiažai, aš UŽ vaivorykštes thumbup.gif
Atsakyti
O kur tu tą paletę tokią nusižiūrėjus esi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 08 01, 19:18)
O kur tu tą paletę tokią nusižiūrėjus esi?  blush2.gif

tokiu paleciu Ebay pilna smile.gif as pati gundaus, tokia 40s palvu apie 10-15 doleriu
Atsakyti