Bet įdomu, ar toj paletėj stipriai pigmentuoti šešėliai, kurie buvo naudojami tiems makiažams nuotraukoje. Nes gali būt, kad ten - tik blankus atspalvis...

jei neklystu, tose nuotraukose naudoti MAC pigmentai

man kaip tik atkeliavo MAC sepeteliu 2 rinkiniai, labai praverstu ta MAC pigmentu kolekcija

QUOTE(Glamor @ 2008 08 01, 20:18)
man kaip tik atkeliavo MAC sepeteliu 2 rinkiniai, labai praverstu ta MAC pigmentu kolekcija 

pas mus airijoj yra BarryM kompanijos pigmentai, turiu baltą perlamutrinį, tai dažo nerealiai, šiaip svajojau susipirkt būtent šios firmos vaivorykštines spalvas, bet brangokai išeina(1 spalva apie 6 eu) tai ko gero pirksiu šią paletę. spalvos turėtų būt ryškios nes naudosiu šešėlių pagrindą po jais, o jis nepakeičiamas dalykas

QUOTE(Ingeliukė @ 2008 08 01, 22:05)

geras, as apie ta pati pagalvojau

QUOTE(Sallly @ 2008 08 05, 21:39)
Super

QUOTE(Sallly @ 2008 08 05, 22:39)
Labai gražu. Profesionalu. Tu dirbi šį darbą? Papasakok, kur mokeisi, su kokia kosmetika dirbi? Labai įdomu

Aciu
Papildyta:
Taip dirbu sita darbeli, o mokiaus tai begalo daug, ivairus seminarai, kursai, asmeniskai mokiaus, siaip kazkaip ir ant popieriaus piesti, tapyti labai patinka, tai ir makiazai todel prie sirdies
siaip esu baigus kosmetologija, taciau makiazo sriti tai ten man tikrai mazai ka dave
o dirbu su Make up Forefer, SLA, Make up Store, Make up Studio (bet mazai) .

QUOTE(Robi24 @ 2008 08 06, 08:00)
Papildyta:
Taip dirbu sita darbeli, o mokiaus tai begalo daug, ivairus seminarai, kursai, asmeniskai mokiaus, siaip kazkaip ir ant popieriaus piesti, tapyti labai patinka, tai ir makiazai todel prie sirdies

QUOTE(Johanesburgo kunigaikštytė @ 2008 08 06, 08:04)
Labai gražu. Profesionalu. Tu dirbi šį darbą? Papasakok, kur mokeisi, su kokia kosmetika dirbi? Labai įdomu 

QUOTE(Sallly @ 2008 08 06, 00:09)
Aciu
Papildyta:
siaip esu baigus kosmetologija, taciau makiazo sriti tai ten man tikrai mazai ka dave
o dirbu su Make up Forefer, SLA, Make up Store, Make up Studio (bet mazai) . 

Papildyta:

o pati kokia grazute

ojj net isradau
ta prasme makiazo?
http://public.fotki.com/Sallly/
zinok ten kas sudeta tai tik tiek kompiuteri teturiu, visos kitos nuotraukytese

http://public.fotki.com/Sallly/
zinok ten kas sudeta tai tik tiek kompiuteri teturiu, visos kitos nuotraukytese

QUOTE(Apvalute @ 2008 08 06, 10:55)