o man nuskilo, gavau lactacid uz dyka, reiks isbandyt vakare, o paskui vagisan bandysiu

QUOTE(Lara22 @ 2008 10 09, 09:37)
o man nuskilo, gavau lactacid uz dyka, reiks isbandyt vakare, o paskui vagisan bandysiu 

A kur čia taip dalina?

Aš margaritos su pieno baltymais ir Carefree sensitiv pakaitom naudoju šiuo metu

visada naudojau lactacyd. tikrai patiko. o siuo metu - vagisan. dar tik pradejau ji naudot, tai net nzn kaip vertint, bet kol kas nesiskundziu

QUOTE(Ingutea_2 @ 2008 10 08, 10:27)
Na as daug laiko naudojau Avon, bandzius ir carefree ir dar ten kazkoki, kuri pirkdavau is moteriskes kuri i darba aatnesdavo kosmetikos, siuo metu turiu cliven, bet noreciau jau kazko kito...
Paskaicius sia temele, mane sudomino margaritos su pieno rugstim ir Lactacyd...Gal patarsit kuris gi visdelto vertas daugiau demesio?

Nuo margaritos su pieno baltymais man buvo pienlige. dabar naudoju lactacyd ir nusiskundimu neturiu

o man tinka tik kur PH 3,5, gal zinot tokiu?
anksciau naudojausi tokiu ruzavu, ir neprisimenu pavadinimo, bet senei jau nerandu, o kiti ... su neutraliu PH netinka... grauzia....
anksciau naudojausi tokiu ruzavu, ir neprisimenu pavadinimo, bet senei jau nerandu, o kiti ... su neutraliu PH netinka... grauzia....

QUOTE(No_Angel* @ 2008 10 11, 13:31)
A kur čia taip dalina?
Aš margaritos su pieno baltymais ir Carefree sensitiv pakaitom naudoju šiuo metu

Na kadangi esu darbuotoja, tai gavau

Papildyta:
Na, busiu persudzius, visdelto ilgesni laika pavartojus tikrai pajutau gera poveiki tik nznau ar nuo floragyn ar lactacid prausiklio

Siuo metu naudoju Avon firmos,et kazkaip man jis nelabai 
Siaip patinka Margaritos firmos,todel pabaigus sita apsistosiu vel prie ju

Siaip patinka Margaritos firmos,todel pabaigus sita apsistosiu vel prie ju

Man tinka ir patinka "Margaritos" prausiklis su alavijais

Man patinka Bionsen

Sveikutes, gal kas galetu man pasakyti kur galima nusipirkti Lactacyd, kaip atrodo ir kiek mazdaug kainuoja.

QUOTE(LEMINAKE @ 2008 10 29, 11:46)
Sveikutes, gal kas galetu man pasakyti kur galima nusipirkti Lactacyd, kaip atrodo ir kiek mazdaug kainuoja. 

Vaistinėse yra, kaina apie 25

QUOTE(Baltija @ 2008 10 29, 12:49)
aciu