Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausiklis

o man nuskilo, gavau lactacid uz dyka, reiks isbandyt vakare, o paskui vagisan bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 10 09, 09:37)
o man nuskilo, gavau lactacid uz dyka, reiks isbandyt vakare, o paskui vagisan bandysiu  smile.gif

A kur čia taip dalina? bigsmile.gif
Aš margaritos su pieno baltymais ir Carefree sensitiv pakaitom naudoju šiuo metu smile.gif
Atsakyti
visada naudojau lactacyd. tikrai patiko. o siuo metu - vagisan. dar tik pradejau ji naudot, tai net nzn kaip vertint, bet kol kas nesiskundziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutea_2 @ 2008 10 08, 10:27)
Na as daug laiko naudojau Avon, bandzius ir carefree ir dar ten kazkoki, kuri pirkdavau is moteriskes kuri i darba aatnesdavo kosmetikos, siuo metu turiu cliven, bet noreciau jau kazko kito... g.gif Paskaicius sia temele, mane sudomino margaritos su pieno rugstim ir Lactacyd...Gal patarsit kuris gi visdelto vertas daugiau demesio? g.gif  smile.gif

Nuo margaritos su pieno baltymais man buvo pienlige. dabar naudoju lactacyd ir nusiskundimu neturiu schmoll.gif tad rekomenduoju lactacyd mirksiukas.gif
Atsakyti
o man tinka tik kur PH 3,5, gal zinot tokiu?
anksciau naudojausi tokiu ruzavu, ir neprisimenu pavadinimo, bet senei jau nerandu, o kiti ... su neutraliu PH netinka... grauzia.... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo morsc: 20 spalio 2008 - 15:09
QUOTE(No_Angel* @ 2008 10 11, 13:31)
A kur čia taip dalina?  bigsmile.gif
Aš margaritos su pieno baltymais ir Carefree sensitiv pakaitom naudoju šiuo metu  smile.gif

Na kadangi esu darbuotoja, tai gavau blush2.gif
Papildyta:
Na, busiu persudzius, visdelto ilgesni laika pavartojus tikrai pajutau gera poveiki tik nznau ar nuo floragyn ar lactacid prausiklio smile.gif tikrai kad pienlige nyksta g.gif
Atsakyti
Siuo metu naudoju Avon firmos,et kazkaip man jis nelabai user posted image
Siaip patinka Margaritos firmos,todel pabaigus sita apsistosiu vel prie ju smile.gif
Atsakyti
Man tinka ir patinka "Margaritos" prausiklis su alavijais smile.gif
Atsakyti
Man patinka Bionsen ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas galetu man pasakyti kur galima nusipirkti Lactacyd, kaip atrodo ir kiek mazdaug kainuoja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 10 29, 11:46)
Sveikutes, gal kas galetu man pasakyti kur galima nusipirkti Lactacyd, kaip atrodo ir kiek mazdaug kainuoja.  4u.gif

Vaistinėse yra, kaina apie 25 ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 10 29, 12:49)
Vaistinėse yra, kaina apie 25  ax.gif
user posted image

aciu mirksiukas.gif eisiu ieskoti
Atsakyti