Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausiklis

QUOTE(rule @ 2008 07 10, 23:19)
Naudoju Avon firmos bekvapi ir esu labai patenkinta.Kaina nedidele,o kokybe gera.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip jums gerai, kai turit iš ko rinktis... Kiek yra galimybė perku prausiklį Lietuvoje. Ėjau per parduotuves čia ir tik per fuksą radau vieną vienintelį štai tokį prausiklį user posted image
Dar nebandžiau, nes pribaiginėju senąjį Cliven. Man jis patiko labiausiai. Avon esu turėjus, tačiau vien nuo kvapo supykindavo.
Atsakyti
As neseniai nusipirkau cliven patas, man labai patiko, nes bekvape, nedirbina, ir is vis super thumbup.gif

gal kas mate ju parduotuvese, nes pirkau bazeje tai sumoejkau 5lt, idomu kokia kaina parduotuvese, nes tu baziu ir veza visur
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 07 30, 15:58)
As neseniai nusipirkau cliven patas, man labai patiko, nes bekvape, nedirbina, ir is vis super  thumbup.gif 

gal kas mate ju parduotuvese, nes pirkau bazeje tai sumoejkau 5lt, idomu kokia kaina parduotuvese, nes tu baziu ir veza visur

Man tos Cliven putos labai patogu kelionėje thumbup.gif
Nežinau kiek jos kainuoja, nes tas kur turiu, gavau nemokamai pirkdama skystą Cliven prausiklį. Jei šiandien važiuosiu į parduotuvę, žvilgtelsiu į kainą 4u.gif
Atsakyti
lactacyd thumbup.gif jau ne pirmą kartą perku ir kolkas keist nenoriu. būna sudirgusi ten ta gleivinė, peršti ar pan,tai nusiprausiu ir taip viskas susitvarko greitai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 07 30, 13:51)
Naudoju Cliven skysta muila ir putas. is esmes patinka (putos labiau patinka) taciau atrodo kad sausina ten jis.... Beje, Clivenas tinka vyrams, maniskis juo naudojasi.

Irt neseniai nupirkau Margarita su pieno baltymais.  thumbup.gif
Atrodo nesausina. ir pagal sudeti, tikrai maziau visokiu konservantu negu Clivene. Pabaigsiu Clivena ir naudosiu vien Margarita, nes dabar derinu - kas po ranka papuola..

as ir Margaritos su pieno baltymais prausikliu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2008 07 30, 12:07)
Kaip jums gerai, kai turit iš ko rinktis... Kiek yra galimybė perku prausiklį Lietuvoje. Ėjau per parduotuves čia ir tik per fuksą radau vieną vienintelį štai tokį prausiklį user posted image
Dar nebandžiau, nes pribaiginėju senąjį Cliven. Man jis patiko labiausiai. Avon esu turėjus, tačiau vien nuo kvapo supykindavo.

Airijoje intymios higienos prausiklių yra vaistinėse mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2008 08 31, 17:44)
as ir Margaritos su pieno baltymais prausikliu labai patenkinta  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Margaritos bandžiau ir su pieno baltymais ir su alavijais. Abu labai lux ir kvapas ypatingai malonus: kvepia bet ne per daug ir labai labai gaiviai.
dabar ant Carefree "peršokau" smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
as naudoju cliven intimo ir man jis labai patinka, bet noreciau pasikeist i koki nors geresni t.y. is vaistines ir i toki kuris butu 100% skirtas intymiai higienai ir netrikdytu naturalaus pH... smile.gif
gal kuri naudojate ar naudojote FREZYDERM INTIM AID? o gal girdejote ka nors apie si prausikli? gal naudojote? kiek paskaiciau apie ji tai aprasymas grazus, idomu kaip tikroveje jis veikia smile.gif
o ka naudoja jusu vyrai?
taip pat radau FREZTDERM INTIM AREA, jis tinka ir vyrams ir moterims, gal ir ji naudojote kuri nors? smile.gif
Atsakyti
"Carefree aloe" kiek naudojau pats pačiausias iš intymių higienos prausiklių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 05 10, 16:49)
Naudoju „Margaritos“ su alavijais, tai super thumbup.gif Vos juntamas kvapas, maloni gaiva ir švara blush2.gif Ir kaina laabai priimtina bigsmile.gif

dbr sita bandau, sesuo ipyle,nes maniskis pasibaiges ir nznau ka pirkt blink.gif tai toks tikrai neikyrus prausikliukas,bet noreciau kazko "is vaistines", rimciau gal ko,nes vakarop man truksta gaivos,matyt ginekologines problemos prisideda verysad.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2008 05 11, 18:47)
as esu isbandzius margaritos kelis, visai patiko, kazkada turetas cliven man visai netiko. dabar turiu lactacyd (dercome per brangus pasirode). na, tiesa pasakius, nematau labai kazkokiu skirtumu nuo margaritos ax.gif

gal paveiksliuka galetum to lactacyd ikelt, mergaiciu mestose nuorodose as jo nerandu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Anksciau naudojau "Avon", dabar "Oriflame". Sis patinka labiau, nes kvapas netoks erzinantis (aisku cia subjektyvus dalykas):
user posted image
Yra ir raminamasis, dar svelnesnio kvapo. Ji naudoja mano sese, taip pat labai patenkinta smile.gif
user posted image
Atsakyti