Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausiklis

Naudojau Lactacyd, Margaritos su pieno baltymais,tikrai geri,patiko thumbup.gif . Dabar naudoju Detergente Intimo Floragyn,taip pat super wub.gif
Atsakyti
„Margaritos“ su alavijais thumbup.gif
Atsakyti
Turiu margaritos su pieno baltymais ir Carefree sensitive, abu patinka thumbup.gif
Atsakyti
šiuo metu naudoju Margaritos su šalavijais thumbup.gif
Atsakyti
Kaskada as juos naudojau ir visokaiusiu rusiu ax.gif Dabar isvis nebenaudoju schmoll.gif nes isplauna ph unsure.gif ir nuo ju dar daugiau dirgina oda .Pats geriauses tai alyvuogiu muilas naturalus,va sujuo ir plaunu mirksiukas.gif ,kiek zinau kosmetikos parduotuvese jau prekiauje ,tinka kunui ,veidui,ir ten.
ALYVUOGIU muiliuko parveze dovanu is GREIKIJOS thumbup.gif
Atsakyti
as tai naudoju is avon prausikli. man be galo jis patinka,tada jauciuosi svari ir gaivi ax.gif ph tikrai nepakeicia,nes jis yra neutralus(kaip ir daugelis prausikliu,skirtu siam reikalui)
Atsakyti
Man Avon toks sss, blink.gif nusipirkau Floragyn suplojau trisd€simt litu irgi sss, kita kart bandysiu lactacid
Atsakyti
QUOTE(Dorija @ 2008 07 11, 08:28)
Dercome buvo ir bus pats sauniausias manau g.gif

man jis geriausias taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Vike @ 2008 10 07, 15:12)
man jis geriausias taip pat.

Kur ji nusipirkt galima butu ? kokia kaina? kuo jis geras?
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 10 07, 20:57)
Kur ji nusipirkt galima butu ? kokia kaina? kuo jis geras?

jo yra vaistinėse, dabar gali būti nauju pavadinimu Vagisan. Kaina apie 50 lt. ( euro vaistinėje gal pigiau). Jo užtenka iki 6 mėn, naudojant kasdien. Nedirgina odos, užtikrina natūralią apsauginę jos funkciją. Kiekvieną dieną lytiniams organams prižiūrėti skirto prausiklio pH turi atitikti odos pH, skatinti natūralaus apsauginio odos rūgščių sluoksnio regeneraciją ir stabilizuoti odos mikroflorą.
Atsakyti
Na as daug laiko naudojau Avon, bandzius ir carefree ir dar ten kazkoki, kuri pirkdavau is moteriskes kuri i darba aatnesdavo kosmetikos, siuo metu turiu cliven, bet noreciau jau kazko kito... g.gif Paskaicius sia temele, mane sudomino margaritos su pieno rugstim ir Lactacyd...Gal patarsit kuris gi visdelto vertas daugiau demesio? g.gif smile.gif
Atsakyti
O man lb tinka ir patinka Sebamed'o prausiklis thumbup.gif . Bandziusi ir Lactacyd. Ir apie ji nieko blogo negaliu pasakyti smile.gif.
Atsakyti