Įkraunama...
Įkraunama...

Intymios higienos prausiklis

QUOTE(rytorasa @ 2009 10 19, 16:38)
tikrai nebūtina... pakanka praustis vandenuku...  mirksiukas.gif
Papildyta:
pabandykit Margaritos prausiklį su pieno baltymais. Sudėtis labai panaši, tik kaina laabai skiriasi...  biggrin.gif

na tai kam tada is viso toki naudoti? as galvoju kad nera reikalo dar kazkokios chemijos i tokia jautria vietele kist. Kai pasiskaitau kad dar ir grauzia vienai kitai, tai isvis, kam kankinti organizma, jei nauda abejotina?
Atsakyti
Aš naudoji Margaritos su pieno baltymais 4u.gif anksčiau pirkdavau Floragyn, Dercome, bet iš tikrųjų jokio skirtumo nepastebėjau tik, kad kaina skiriasi doh.gif o šiaip margaritos neblogi, neįkyrūs kvapai ir jokio ten graužimo ar dar ko doh.gif o šiaip kiekvienai pagal poreikį, kam nereikia tas ir nenaudoja, aš kažkaip įpratau, tai ir perku, bet jei kažkada atsitinka taip, kad nėra po ranka prausiklio, tada tik vandenukas, paprastas muilas ar dušo želė man nelabai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxre @ 2009 10 20, 12:54)
man taip buvo  ax.gif  pakeiciau prausikli ir viskas  thumbup.gif

bet kad ne visada taip. kartai nieko nejauciu, kartais padilgcioja...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 10 19, 16:38)
tikrai nebūtina... pakanka praustis vandenuku...  mirksiukas.gif
Papildyta:
pabandykit Margaritos prausiklį su pieno baltymais. Sudėtis labai panaši, tik kaina laabai skiriasi...  biggrin.gif

g.gif nezinojau, kad jie panasus, bet kaina tai zymiai skiriasi doh.gif as tik kazkaip galvoju, kad vaistineje gal geresni, todel ir perku ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnuciukas @ 2009 10 22, 09:26)
g.gif nezinojau, kad jie panasus, bet kaina tai zymiai skiriasi doh.gif as tik kazkaip galvoju, kad vaistineje gal geresni, todel ir perku ten blush2.gif

turiu abu prausiklius, tad palyginau sudėtį.. Sudėtis tikrai labai panaši... Tik nežinau kodėl ta kaina labai skiriasi.
Atsakyti
as jau keli metai naudoju cliven intimo, man tinka ir patinka good.gif
Atsakyti
As nusipirkau AA 4u.gif
Atsakyti
Jau keleri metai naudoju Margaritos prausiklį su pieno baltymais. thumbup.gif
Atsakyti
Galvoju nusipirkt Margaritos su pieno baltymais, nes jis man arčiausiai širdies iš Margaritos smile.gif Arba dar galvoju neblogai turėtų būt Rasos jautrios odos intymios higienos prausiklis, turėtų būt švelnus g.gif
Atsakyti
Keli metai naudoju ciorny zemciug,neturiu su kuo palygint,kito nesu naudojus.Jo gaivus ,neikirus kvapasPirksiu palyginimui margarita.
Atsakyti
Kelis metus is eiles naudojau tik si, labai patiko kvapas, svaros jausmas nusiprausus user posted image
Na o db pradejau naudoti si, irgi labai patinka, kvapas labai neutralus, vos juntamas, putu pavidalo, svariai bei svelniai prausia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2009 10 25, 19:10)
Galvoju nusipirkt Margaritos su pieno baltymais, nes jis man arčiausiai širdies iš Margaritos smile.gif Arba dar galvoju neblogai turėtų būt Rasos jautrios odos intymios higienos prausiklis, turėtų būt švelnus g.gif

Na o man Margaritos visai netiko, po prausimosi niezulys, perstejimas, panasiai kaip pienlige doh.gif ir garantinis viskas tvarkoj. Nusipirkau kita (nepamenu pavadinimo) ir nieko, cia matyt florai netiko.
Atsakyti