As tai irgi daug metu naudojau margaritos prausiklius, bet po daug metu atsitiko taip kad pradejo sauseti, todel reikia kazka pradeti galvoti kita.
Beto perskaiciau kad tie intymios higienos prausikliai skirti tikrai ne kasdieniai prieziurai, tik va, dar perskaiciau ir tai:
"Moterims, kurių makštis sausa, rekomenduojama vartoti vitaminų kompleksų, turinčių A,E,B grupės vitaminų, preparatų su ženšeniu. Tikslinga periodiškai panaudoti ploviklius, gelius ar makšties kapsules su makšties mikroflorą atnaujinančiomis bakterijomis."
Taciau idomu kas cia per plovikliai yra, kurie atnaujina ta mikroflora?
Siaip dabar galvoju ka rinktis, ar Vagisan, ar Floragyn, ar ta labai isgirta Lactacid?
Beto perskaiciau kad tie intymios higienos prausikliai skirti tikrai ne kasdieniai prieziurai, tik va, dar perskaiciau ir tai:
"Moterims, kurių makštis sausa, rekomenduojama vartoti vitaminų kompleksų, turinčių A,E,B grupės vitaminų, preparatų su ženšeniu. Tikslinga periodiškai panaudoti ploviklius, gelius ar makšties kapsules su makšties mikroflorą atnaujinančiomis bakterijomis."
Taciau idomu kas cia per plovikliai yra, kurie atnaujina ta mikroflora?
Siaip dabar galvoju ka rinktis, ar Vagisan, ar Floragyn, ar ta labai isgirta Lactacid?
Naudoju Margaritos su pieno baltymais. Anksčiau naudojau Cliven, Margaritos kitos rūšies (atrodo, su alijošiumi), bet kažkaip jokio skirtumo nepastebiu
.

QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 10 26, 13:46)
Kelis metus is eiles naudojau tik si, labai patiko kvapas, svaros jausmas nusiprausus 

as ir si naudoju jau kokius 4 - 5 metus labai patinka kvapas ir seip labai geras

QUOTE(rytorasa @ 2009 10 22, 10:05)
turiu abu prausiklius, tad palyginau sudėtį.. Sudėtis tikrai labai panaši... Tik nežinau kodėl ta kaina labai skiriasi.
Na kur jau panasi... kur pieno rugštis ir kur pieno baltymai. Man Lactacyd 100 kartu geresnis, ir keisti nezadu

na as naudoju ivairius kai pabaigiu tai vis perku kitoki pakolkas viskas gerai naudojau oriflame prausikly ir margaritos o db nusipirkau smile su alaviju

Vertas dėmesio Generos intymios higienos muilas su alaviju ir medetkomis
Yra prekių TOP dešimtuke

turejau vagisan, gaia su arbatmedziu, margaritos prausiklius. paskutiniu metu naudoju paprasta muila Faith in nature be jokiu priedu, kvapu, labiausiai tinka, nematau reikalo pirkti brangius, reklamuojamus produktus
Turiu AVON prausiklį, geras, man patinka

[quote=Ramintėlė 25,2009 10 26, 14:46]
Kelis metus is eiles naudojau tik si, labai patiko kvapas, svaros jausmas nusiprausus
Sveikos,
aš taip pat naudoju tokį prausiklį (Lactacyd). Tikrai SUPER
Beje, čia gal ne į temą
, bet galiu pasiūlyti LACTACYD Femina emulsiją 200ml po 16 Lt. Mūsų vaistinėse virš 26 Lt kainuoja.
Jei ką domintų prašom į až

Sveikos,
aš taip pat naudoju tokį prausiklį (Lactacyd). Tikrai SUPER

Beje, čia gal ne į temą

Jei ką domintų prašom į až

Man asmeniskai labiausia patinka ir tinka Cliven Intimo
ne vienerius metus naudoju ir dar nezadu keisti