Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

QUOTE(Nerytė @ 2007 02 05, 09:53)
o kam jis skirtas? randui suminkstinti? ax.gif

Siaip tai jis skirtas greitesniam gijimui, bet kaip suprantu, tada ir randas "minkstesnis" formuojasi.
Atsakyti
QUOTE(tanitausa @ 2007 01 27, 09:07)
o gal kas zinot ar yra kazkokios priemones pries gimdyma pasiruosti, kad galbut neplystu? is vis kokios to plysimo priezastys? ta prasme ju imanoma isvengti?

nezinau ar cia gerai, bet mano daktare pasiule suvartot KLION zvakutes nuo baltuju ir sake, kad jos padeda nuo iplisimo,o iplisimo atveju padeda greiciau sugyt g.gif
Atsakyti
Mane kirpo, siuvo. Rekomendavo žvekutes iš "D" raidės, tikslaus pavadinimo nepamenu, nes vyras bėgo pirkti dar man gulint gimdykloje po gimdymo. Atsisėsti galėjau jau tą pačią dieną. Dabar tiesiog dar jaučiu tą vietą, kur siūta, bet manau, tai normalu, nes dar nedaug laiko praėjo.
Atsakyti
Akušerei iš anksto pasakiau: jeigu kas - kirpkit, neleiskit plyšti. Tai ir kirpo. Kai susiuvo dar gulinčiai pasakė: gali sėsti, neskaudės. Nežinau kuo ten mane susiuvo, bet neskaudėjo sėdint, prausiantis prisilietus buvo blink.gif nemalonus jausmas. Praėjo per kokias 6 savaites. Per jas prausiantis iškrisdavo siūlgaliai.
Atsakyti
Mane kai kirpo po to gyd liepe nusipirkti Dupflovac ar kazkaip pan.
Atsakyti
Sveikos,

kai gimdžiau, prisimenu, akušerė pasilenkia prie manęs ir sako "aš tau įkirpsiu, nes suplyši..." Ir labai gerai, kad įkirpo, nes randas buvo labai nedidelis, greitai sugijo, jau antros savaitės po gimdymo pabaigoje jau galėjau normaliai sėdėti be jokio nemalonumo thumbup.gif Iš pat pradžių man labai padėjo toks dezinfekuojantis purškalas, kiek paperšti, bet labai greitai palengvėja smile.gif

Adatuke - "siūlgaliai" nepriklauso nuo to, ar siūta, tiesiog gimda valosi ax.gif

Tanitausa - apsisaugoti sudėtinga, nes nežinia, kaip eisis gimdymas. Šiaip, mano nuomone, jau geriau tegu truputį įkerpa negu leidžia plyšti, nes plyšimai daug ilgiau ir netvarkingai gyja, o kai įkirpimas, tai sutvarko tiesiog ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(vdj @ 2007 02 11, 17:43)
Tanitausa - apsisaugoti sudėtinga, nes nežinia, kaip eisis gimdymas. Šiaip, mano nuomone, jau geriau tegu truputį įkerpa negu leidžia plyšti, nes plyšimai daug ilgiau ir netvarkingai gyja, o kai įkirpimas, tai sutvarko tiesiog ir tiek.

Del sito dalyko yra ivairiu nuomoniu ir, zinoma, labai nuo situacijos priklauso.

Zvakutes matyt diclofenac, tik ar taip rasosi, nezinau smile.gif jos yra bendrai nuo skausmo
Atsakyti

o man kaip tik ligoninėj aiškino, kad plyšimas daug geriau ir lengviau gyja nei kirpimas blink.gif aš plyšau - nepatogumus jaučiau tik pirmą parą. Sugyjau greičiau nei draugė, kuriai kirpo
Atsakyti
schmoll.gif medikai sako atvirkščiai, jei kerpa, tai perkerpa visus audinius, o jei plyšta yra tikimybė, kad plyštant kai kurie audiniai išliks gyvybingi ir mažiau pažeisti nei kerpant g.gif bet kiek girdėjau daugiau kerpa, nes visgi yra daug rizikos faktorių blush2.gif man kirpo unsure.gif nieko beveik nejutau, užtat kai siuvo doh.gif ilgokai lopė unsure.gif
Atsakyti
Mane ir kirpo ir siuvo,bet nieko tuo momentu nejutau,net vyras stebėjosi blush2.gif man visa laimė buvo ta kad jokių sąrėmių nebėra ir mažylė gimė sveika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 02 11, 20:23)
schmoll.gif medikai sako atvirkščiai, jei kerpa, tai perkerpa visus audinius, o jei plyšta yra tikimybė, kad plyštant kai kurie audiniai išliks gyvybingi ir mažiau pažeisti nei kerpant g.gif bet kiek girdėjau daugiau kerpa, nes visgi yra daug rizikos faktorių blush2.gif man kirpo unsure.gif nieko beveik nejutau, užtat kai siuvo doh.gif ilgokai lopė unsure.gif

kai buvau paskaitoj apie gimdymą ligoninėj (ten ir gimdžiau) iš karto pasakė, kad jie nekerpa, o leidžia plyšti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2007 02 12, 14:14)
kai buvau paskaitoj apie gimdymą  ligoninėj (ten ir gimdžiau) iš karto pasakė, kad jie nekerpa, o leidžia plyšti  g.gif

o mano ligonineje kerpa, kad neplysti
Atsakyti