Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

Per pirma gimdyma man kirpo, ir vakumo pagalba istrauke vaikuty, na bet kai siuvo tai nepadejo ne galybe nuskausminamuju, buvo taks baisus skausmas blink.gif, po to dar menesy sedet negalejau, o kai vaiksciojau toks baisus tempimas buvo, na vienu zodziu baisus prisiminimai, per antra gimdyma ykirpo nedaug, siuvant nebuvo jokio skausmo ir viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
tai gal ištikrujų yra tiesos tame kad antras gimdymas lengvesnis.
Atsakyti
Man sake geriau kai kerpa, nei kai plysta - na, tai ir kirpo mane. Nelabai as ten ka jauciau. o kai siuvo - aisku, jauciau, bet kadangi mano maze gulejo man antkrutines - tai galejo man daryti ka tik nori - ne tas rupejo - tik ziurejau i savo turta wub.gif . veikia kaip geriausi nuskausminami. na o po visko skausmelio buvo, bet velgi - kai yra vaikutis, pacios skausmai lieka antrame plane.
Atsakyti
Gimdziau pirmaji karta (tikiuosi ne paskutini smile.gif ) ,tai net nezinau ar plysau ar kirpo,bet maciau kaip siuvo ir jokio skausmo nejutau,bet poto gera menesiuka vos judejau,nes skausmas buvo nepakeliamas,o ir prie to pacio ziauriai gausus kraujavimas pogimdyvinis kankino! Bet db viskas thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
gimdziau 2 kartus ir pati
pirmas gimdymas buvo sunkus ir komplikuotas, o antras dvigubai sunkesnis verysad.gif verysad.gif verysad.gif
pirma ir antra karta man ten viska prakirpo ir kai siuvo nejauciau, nes gavau kaip ir migdomuju....
antra karta gimda sunkiai atsidarinejo, gimdziau ilgai ir sunkiai,vaikas vos nemire, ir kadangi vaikas buvo istriges ilgai tarp klubu, teko isstumti ir plyso gimda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(beata777 @ 2007 02 19, 10:03)
gimdziau 2 kartus ir pati
pirmas gimdymas buvo sunkus ir komplikuotas, o antras dvigubai sunkesnis verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
pirma ir antra karta man ten viska prakirpo ir kai siuvo nejauciau, nes gavau kaip ir migdomuju....
antra karta gimda sunkiai atsidarinejo, gimdziau ilgai ir sunkiai,vaikas vos nemire, ir kadangi vaikas buvo istriges ilgai tarp klubu, teko isstumti ir plyso gimda verysad.gif

vargslele... o as galvojau, kad antra lengviau gimdyti unsure.gif
Atsakyti
Kai kirpo nejauciau, bet sake vyras, nes mate. PO gimdymo kai siuvo tai jauciau diskonforta.
Atsakyti
Aš tai jaučiau, kai kirpo. Siuvimas nebuvo toks skausmingas kaip sąrėmiai. Tik po to tas negalėjimas laisvai sėdėti, vargino. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Po pirmo gimdymo ilgai jaučiau randą, gal iki pusės metų jis mane vargino, jau nekalbu apie pirmas savaites, nei atsigult, nei lovoj apsiverst, net mažiukės negalėjau pakelti doh.gif Po antro siuvimo jaučiausi puikiai, o kirpta buvo daug stipriau g.gif Siuvimo nejaučiau abu kartus 4u.gif
Atsakyti
Kai as gimdziau mane taip pat kirpo, kadangi mano mergaite gime virs 4kg pati niekaip negalejau isgimdyt todel kirpo.Pati nieko nejauciau nei kai kirpo, nei kai siuvo nes gimdziau su epiduru.Po gimdymo savijauta buvo ne kokia toks vaizdas kad tarp koju kiausinis butu smile.gif .Sedet ir normaliai eit kokias geras dvi savaites negalejau.
Atsakyti
kai kirpo nejaučiau skausmo, kai siuvo visi gimdymo skausmai buvo nulis, palyginus su tais adatos dūriais, siūlo pratempimais blink.gif blink.gif prileido n doziu nuskausminimo vietinio, ale viska jaučiau iki smulkmenų.
po to dar skaudėjo 2-3 mėn. niekaip vienas dūris negijo doh.gif tik kai kas vakarą pradėjau tept jodu, tik taip užsigydžiau.... ale vis dar jis pajautrėdavo laiks nuo laiko. o visai tempimas ir jautrumas ten liečiant dingo tik po kokių 5 mėn gal... g.gif
Atsakyti
Kai kirpo nejauciau,kai siuvo truputį buvo nemalonu,bet kol sugijo,vaikšciojau,kaip švino uodegon prisidėjus ax.gif
Atsakyti