Man irgi kirpo.Sedet galejau po dvieju savaiciu normaliai.O viskas pilnai atsistate po kokio pusantro menesio,tada jau viskas puikiai.As irgi galvojau,kad bus baisiai kai nuejau po 6 savaiciu, bet gydytoja nuramino.Nieko neskaudejo per apziura.
Kai man gijo zaizdos nieko man neniezejo.
mane kirpo, paskui dar ir suplyšau. Jausmas tragiškas, susiūta buvo nuo..iki. Žmoniškai paeit negalėjau gal 1.5 sav., apie atsisėdimą net nesvajojau daugiau nei 2 sav. Visai nesenai atsisėdau normaliai, o dar prisidėjo uodegikaulio trauma
man ligoninėj patarė nusipirkt žvakutes Olfen 100. Super dalykas
- kokioms 8 val. esi laisvas nuo skaumo. Tiesa, įsidėt jas irgi "kainuoja" ir laiko ir skausmo, bet paskui, po kokių 15 min. viskas aprimsta.

man ligoninėj patarė nusipirkt žvakutes Olfen 100. Super dalykas

man taip pat siuvo. tad savijauta po gimdymo situacija tik pablogino. negalejau sedet, i lova tik sonu. na ne kas buvo...
Kirpo, plyšau. Atsisėsti negalėjau visiškai, pirma savaitė buvo kažkokia tragedija. Po 10 dienų pabandžiau jau atsargiai sėdėti. Kurtai per mėn. ištirpo siūlai, bet vistiek labai jautės kur susiūta, negalėjau dar gerai sėdėti ir vaikčtant labai jautėsi, o jau po 6 savaičių jaučiausi visai gerai. Siūlės šeip gyjo gerai, tik tas gijimo laikas kažkoks ilgokas buvo.
Keturis kartus kirpo, du dar ir plysau
. Rezultatas planuoju plastine operacija.
Labai svarbu pas gera gydytoja pakliuti, gaila ta supratau tik ketvirta pagimdzius. skiriasi ir nuskausminamieji ir pacios siules- jos kazkaip buna keliu rusiu. Vidines ilgiau siuna, bet graziau geriau sugyja ir sestis gali greiciau. Ir kazkokios kaip isorines- tai greit susiuna, bet... Ir nuo mediko siuvimo kruopstumo priklauso.

Labai svarbu pas gera gydytoja pakliuti, gaila ta supratau tik ketvirta pagimdzius. skiriasi ir nuskausminamieji ir pacios siules- jos kazkaip buna keliu rusiu. Vidines ilgiau siuna, bet graziau geriau sugyja ir sestis gali greiciau. Ir kazkokios kaip isorines- tai greit susiuna, bet... Ir nuo mediko siuvimo kruopstumo priklauso.
Mane ir kirpo ir plysau... Siuvo vidinemis siulemis, 1.5 valandos... Bet deja normaliai atsiseti galejau tik po menesio. jausmas siaubingas. Ir kai kurios busimos mamos pradeda diskutuoti apie cezario ir naturalaus gimdymo pliusus, tai galiu tik palinketi, kad niekada netektu iskesti situ plysimo skausmu... O jeigu dar hemarojus prisideda

mane irgi kirpo, siuvo. siulai iskrito savaime, po 2sav jau sedejau be jokiu skausmu, tik kai pavaiksciodavau ilgiau tai tempdavo truputeli, bet siaip gerai viskas. pirmos dienos tai paskaudejo truputi, ypac po to kai apziuredavo kasdiena gydytojas 7 dienas is eiles
man atrodo kai ilgai skauda tai butinai reikia eit pas gydytoja, nors ir su visais 10 vaiku! tai ne juokas, kad paskui nebutu blogiau. nu va prigasdinau, bet gal reikia, kad greiciau pas gydytojus nubegtu?

man atrodo kai ilgai skauda tai butinai reikia eit pas gydytoja, nors ir su visais 10 vaiku! tai ne juokas, kad paskui nebutu blogiau. nu va prigasdinau, bet gal reikia, kad greiciau pas gydytojus nubegtu?

Na as su pirmu siek tiek plysau,siuvo bet man tik truputi jautesi perstejimas gal savaite.O sedausi jau po savaites.O su antra tai jokiu problemu.Plyso toj pacioj vietoj,bet as jau kita diena sedausi nes nejauciau jokio skausmo

Kirpo, siuvo, ne taip baisu, kaip isivaizdavau...ant pagalviu sedau dar ligoninej, namuoose po 3-4 dienu irgi ant pagalviu
svarbiausia higiena, po kikevieno WC apsiplauti, ir taip sugyja zymiai greiciau

QUOTE(Linokas @ 2007 01 23, 16:05)
Kirpo, siuvo, ne taip baisu, kaip isivaizdavau...ant pagalviu sedau dar ligoninej, namuoose po 3-4 dienu irgi ant pagalviu
svarbiausia higiena, po kikevieno WC apsiplauti, ir taip sugyja zymiai greiciau

Toks kvailas klausimas iškilo: o po plyšimų ar kirpimų kaip apskritai į tualetą nueiti?