Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

Klausykit, mane prakirpo vos ne prieš pusantrų metų, o siūlę vis dar paskauda, kartais net stipriai, nors ir prisižiūrėjau, ir maudžiausi ir t.t. dabar prižiūriu. Gydytojai sakė, kad viskas normalu, nors man tai neatrodo normalu. Ir pikčiausia, kad gydytoja prakirpo vien todėl, kad greičiau būtų, pasak jos, lengviau pagimdysiu, nes akušerė sakė, kad nepyšiu ir kirpti nebūtina. O gimdžiau tikrai nesunkiai ir dėl 15 min. dabar turėsiu kankintis visą gyvenimą verysad.gif
Atsakyti
Kirpo ir mane 2 kartus doh.gif , po pirmo ilgai jaučiau, po antro ne.
Atsakyti
Man išvis tas pogimdyvinis laikotarpis labai jau schmoll.gif schmoll.gif Sakė gkad plyšau nedaug, siuvo su tirpstančiais siūlais, bet kol kas aš juos apčiuopiu ir man skauda. Ypač kai liečiasi su apatiniais rūbais, ilgiau pavaikštau ar pasėdžiu. O apie smileysex.gif bijau ir pagalvot, o laikas eina..... Greit depresija įsivarysiu, o atrodo galėčiau tik džiaugtis viskuo - mylintis vyras, mažius šalia. O DABAR TIE REIKALAI RAMYBĖS NEDUODA
Atsakyti
Jaučiau du mėnesius schmoll.gif bet dabar thumbup.gif lyg niekur nieko blush2.gif
Atsakyti
Vaje...kaip baisu pasidare paskaicius... bijau.gif
Bet bent jau radau info kokiais vaistukais apsirupinti... aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistike @ 2007 04 22, 11:03)
po susiuvimo apie menesi negalejau nei vaiksciot normaliai - issizergus ejau, o apie sedejima ne kalbos nebuvo - vis skersom, skersom... doh.gif nenoriu net prisiminti.  schmoll.gif

Patyriau si "malonuma" per abu gimdymus, galiu palyginti. Priejau isvados, kad viskas priklauso nuo to, kaip gydytojas sutvarko kirpimo vieta. Pirma karta klykiau is skausmo, nes buvau jauna ir nezinojau, kam reikia sumoketi. Taigi, siuvo be nuskausminimo, skaudejo ilgai, gal pora menesiu. Antrakart gimdziau "susitarusi", tai nei skaudejo siuvant, nei veliau. Gydytojas viska sutvarke taip graziai, kad net paslepe ankstesne siule.
Atsakyti
Pirmą kartą gimdant plyšo kaklelis. Siuvant skaudėjo, nors ir nuskausmino, bet po gimdymo jokio skausmo nejaučiau nei einant, nei atlikinėjant reikalus.
Dabar įtrūko truputį, 1 siūlę gavau. Nejaučiau kai sukabino ( vyras matė adatą lotuliukas.gif ) nieko neskaudėjo jau iškart po gimdymo thumbup.gif Gal dėl to, kad tik sutvarkius pridėjo man ten ledo ir liepė gulėti apie valandą taip bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2007 05 06, 07:25)
Pirmą kartą gimdant plyšo kaklelis. Siuvant skaudėjo, nors ir nuskausmino, bet po gimdymo jokio skausmo nejaučiau nei einant, nei atlikinėjant reikalus.
Dabar įtrūko truputį, 1 siūlę gavau. Nejaučiau kai sukabino ( vyras matė adatą  lotuliukas.gif  ) nieko neskaudėjo jau iškart po gimdymo  thumbup.gif  Gal dėl to, kad tik sutvarkius pridėjo man ten ledo ir liepė gulėti apie valandą taip  bigsmile.gif

Paskaitinejus susidariau nuomone, kad nuo gydytojos zmogiskumo priklauso kaip prakirps ir susius. Baisu kad medicinoje dirba negailestingi zmones, jug skauda tai visiems ir siuti nenuskausminus arba suraukti kaip surmaisi doh.gif baisu.
Atsakyti
Mane kirpo prieš savaitėlę,tai kelias dienas jaučiau tempimą,o dabar kaip niekur nieko.Atrodo,kad ir sėdėt drąsiai galėčiau,bet geriau palauksiu dar savaitėlę smile.gif Žinoma nežinau dar kaip ten bus kai pribręs laikas prie pasimylavimų smileysex.gif tongue.gif Na tikiuosi,kad viskas bus good.gif Manau,kad tai tikrai priklauso nuo to ar tariesi su gydytoju ir nuo paties gydytojo.Dar nesilaikdama nusprendžiau tartis su gydytoja iš anksto.Manau turėjau gerą savo darbą žinančią specelistę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2005 05 05, 13:35)
Nesvarbu, kaip kam buvo, bet temos autorė privalo apsilankyti pas ginekologą, nes, jei kas nors ne taip, gali baigtis labai liūdnai. Sakau iš savo patirties, nes aš pati per ilgai delsiau  cry.gif

Papildyta:
rolleyes.gif Mane taip pat kirpo.Siules dingo palaipsniui,viena po kitos,mazdaug po 6savaiciu,svarbiausiai kol nesugys nesimyleti,o tai gali vel randas atsinaujint.Jokios ten infekcijos nera,nebent tave blogai isvale,tesiog tai individualus dalikas,viskam savas laikas. biggrin.gif
Atsakyti
O klausykit, ar pas jus neisplatejo ieiga i maksti? niu pas mane tikrai siaura pries gimdyma buvo.. ar cia dar kas trauksis? kazkaip nejaukiai jauciuosi.. dar su MB nezaidem, nes ankstoka, bet kazi kaip jis - ar pajaus skirtuma?... tokie subtilus dalykeliai, ale labai jau neramu..
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2007 05 11, 15:44)
O klausykit, ar pas jus neisplatejo ieiga i maksti? niu pas mane tikrai siaura pries gimdyma buvo.. ar cia dar kas trauksis? kazkaip nejaukiai jauciuosi.. dar su MB nezaidem, nes ankstoka, bet kazi kaip jis  - ar pajaus skirtuma?... tokie subtilus dalykeliai, ale labai jau neramu..

jei siuvo manau tikrai placios nepaliko. o ir po naturalaus gimdymo manau viskas turetu atsistatyti jei tai ne kazkelintas...
Atsakyti