Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

nesedejau gal 3 savaites verysad.gif
Atsakyti
Tie kirpimai ... Man kirpo gimdant pirmą kartą. Tai normaliai nesėdėjau gal mėnesį, o skaudėjo ir tempė apie du gerus mėnesius. Kai pagimdžiau antrą vaiką, pirmas klausimas buvo ar plyšau. Buvo truputį įtrūkę viduj, tai iš viso neskaudėjo. O trečias buvo didelis, 4450 g, nekirpo, bet plyšau, viduj labai smarkiai sutrūkinėjo, o išorėj nedaug įplyšo, gal tik porą siūlių sukabino, bet skaudėjo vėl ilgai ir smarkiai. Tai patepdavau tą vietą su baneocino tepaliuku (skaičiau instrukcijoj, kad galima), jis riebus, tai tą tempimą šiek tiek sumažindavo.
Atsakyti
Gimdant kirpo tarpviete. Buvo plysusi siule isoreje, bet praejo menuo ir viskas sugijo. Sedeti teko iskart tai skaudejo, taciau dziaugiuosi kad kazkaip labai greitai viskas susitvarke. Tiesa, papuliavo siek tiek bet pagelbejo senas metodas - plauti kalio permaganatu (liaudiskai margancovke smile.gif ).
Atsakyti
Ir mane gimdant kirpo, bet as po truputi sesdavau, skaudejo apie pora saiciu,as plaudavau tokiais miltukais (neprisimenu pavadinimo, nes viskas buvo beveik pries metus) pirkau vaistinej ir jie man labai padejo.
Atsakyti
Gimdziau 4060g lelyte, tikrai sunku buvo ir teko kirpt, nes nebuciau isgimdziusi. na ka, susiuvo. ta pacia diena jau vaiskciojau, aisku biski skaudejo, bet ne taip kad negaleciau paeiti.aisku nesedejau. dabar jau eina ketvirta savaite po gimdymo, sedet pradejau po 2sav, o dabar jau visai nieko nebejauciu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke @ 2008 10 12, 18:27)
Ir mane gimdant kirpo, bet as po truputi sesdavau, skaudejo apie pora saiciu,as plaudavau tokiais miltukais (neprisimenu pavadinimo, nes viskas buvo beveik pries metus) pirkau vaistinej ir jie man labai padejo.

Tikriausiai Tantum Rosa 4u.gif as jais ploviau - tikrai geras poveikis.
Atsakyti
Savaiyę negalėjau sėdėti, labai padėjo tepalas Bepanthen, poveikį pajutau jau po dienos. biggrin.gif
Atsakyti
Mane ir kirpo ir plyšau..nors vaikiukas visai nedidelis 3240 g. Užtat pasekmės baisios - iš pradžių granuliacija (kaip man aiškino, tai vidiniai audiniai išsiveržė į išorę doh.gif ), o dabar dar paaiškėjo, kad ir susiūta blogai - teks iš naujo operuot.. Liūdna kai taip nutinka, o pasekmės visam gyvenimui.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2008 10 17, 11:38)
Savaiyę negalėjau sėdėti, labai padėjo tepalas Bepanthen, poveikį pajutau jau po dienos.  biggrin.gif

o as netepiau nieko nes vien vandeniu plaunant siaubingai skaudedavo kadangi be viso plysimo dar ir daugiau audiniu vidui suplysinejo nes vaikiukas 3.630 bet lb sunkiai ejo y si pasauli,3 sav sunkiai vaiksciojau,poto pradejau sedet retkarciais ir dar jautesi apie 2-3 men
Atsakyti
Na mano vaikinukas 3,8kg gime, tai pagal mane nemazas, nes as pati smulkute. Aciu akuserei, kad neleido plysti, o prakirpo. Per gimdyma taip neskaudejo, kaip paskui siuvo blink.gif . Jau po dvieju savaiciu sedejau. Siaip gimdymo namuose daktare kazkokia sake tepti bepantenu, bet kad ten liesti dar budavo skaudu ir nemalonu, tai as purksdavausi Octenisept purskaliuku, kuris skatina zaizdu gijima.
Atsakyti
Mane taip pat kirpo doh.gif Sedet pradejau po dvieju savaiciu. Keli siulai jau iskrito, bet siandien pasiziurejus pamaciau,kad siulas iskrites,bet siule dar nesugijus, prasiziojus ta vieta verysad.gif g.gif Kazin ar susitrauks, ar taip ir sugis prasiskyrus,kad tik kraujuot nepradetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingushkele @ 2008 10 18, 14:12)
Mane ir kirpo ir plyšau..nors vaikiukas visai nedidelis 3240 g. Užtat pasekmės baisios - iš pradžių granuliacija (kaip man aiškino, tai vidiniai audiniai išsiveržė į išorę  doh.gif ), o dabar dar paaiškėjo, kad ir susiūta blogai - teks iš naujo operuot.. Liūdna kai taip nutinka, o pasekmės visam gyvenimui..  verysad.gif

verysad.gif stiprybes ir sveikatos. kartokite sau kaip poteri ''buna ir blogiau'' kad apsiraminti.... verysad.gif
Atsakyti