Įkraunama...
Įkraunama...

Tarpvietės susiuvimas

Ant klozeto sėdint tikrai nėra jokio skausmo. Esu skaičiusi, kad galima sėdėti ant pripučiamo vaikiško gelbėjimo rato. Man abu kartus kirpo. Pirmą kartą gal ir nereikėjo, bet antrą kartą be kirpimo nebūčiau pagimdžiusi, ners vaikas buvo labai didelis (4400 g). Abu kartus jau už kelių dienų sėdėjau. Sėsdavausi ant vieno šono arba ant sulenktų ir šiek tiek praplėstų kojų. Patogu ir neskauda biggrin.gif
Atsakyti
labas mamytes! mane irgi kirpo gimdymo metu, susiuvo, jau kita diena sedejau(nedraude to daryti), siule atrodo gijo gerai, nejauciau jokio diskomforto ar skausmo. praejo jau 9sav, o apie sexa dar bijau galvoti-isivariau kazkokia nesveika baime, kad man labai skaudes, tai net bandyt neprisiverciu verysad.gif gerai, kad vyras kantrus...kartais jauciu nemalonu tempima atsitupus ar daugiau prasizergus... kai buvau pas gydytoja, pasake, kad kai pabandysim myletis ir jei jausiuos nepatogiai, gali tekti daryti kazkokia maza operacija, kad panaikinti ta nepatoguma. dar nesidomejau issamiau, o ir internete neradau info... gal kam nors teko darytis tokia operacija? kas tai?o gal ta siule turi taip ilgai jaustis? ka daryti, kad pasiryzti sexui?!? kartais galvoju, kad reikia psichologo pagalbos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2008 11 23, 23:03)
labas mamytes! mane irgi kirpo gimdymo metu, susiuvo, jau kita diena sedejau(nedraude to daryti), siule atrodo gijo gerai, nejauciau jokio diskomforto ar skausmo. praejo jau 9sav, o apie sexa dar bijau galvoti-isivariau kazkokia nesveika baime, kad man labai skaudes, tai net bandyt neprisiverciu verysad.gif  gerai, kad vyras kantrus...kartais jauciu nemalonu tempima atsitupus ar daugiau prasizergus... kai buvau pas gydytoja, pasake, kad kai pabandysim myletis ir jei jausiuos nepatogiai, gali tekti daryti kazkokia maza operacija, kad panaikinti ta nepatoguma. dar nesidomejau issamiau, o ir internete neradau info... gal kam nors teko darytis tokia operacija? kas tai?o gal ta siule turi taip ilgai jaustis? ka daryti, kad pasiryzti sexui?!?  kartais galvoju, kad reikia psichologo pagalbos doh.gif

Man nebuvo tokios problemos, kaip kad Tau, bet galbūt truputėlį patarsiu dėl sekso. visų pirma turi labai daug kalbėti su savo vyru, turi jam pasakyti, kad labai bijai, bet kad galbūt norėtum pabandyti, turi paprašyti, kad būtų labai labai atsargus, kantrus, kad neskubėtų (naudokite lubrikantus), manau tada žinosi, kad niekas nevyks greitai, perspėk vyrą, kad jeigu Tau skaudės, jam pasakysi ir Jūs nesimylėsit. Kai jausi, kad gali būti visiškai laisva ir tuo pačiu bet kada vos suskaudus nutraukti aktą - atsipalaiduosi, bus drąsiau. (Išgerkit su vyru šampano, atsipalaiduosi wink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 11 23, 21:45)
Man nebuvo tokios problemos, kaip kad Tau, bet galbūt truputėlį patarsiu dėl sekso. visų pirma turi labai daug kalbėti su savo vyru, turi jam pasakyti, kad labai bijai, bet kad galbūt norėtum pabandyti, turi paprašyti, kad būtų labai labai atsargus, kantrus, kad neskubėtų (naudokite lubrikantus), manau tada žinosi, kad niekas nevyks greitai, perspėk vyrą, kad jeigu Tau skaudės, jam pasakysi ir Jūs nesimylėsit. Kai jausi, kad gali būti visiškai laisva ir tuo pačiu bet kada vos suskaudus nutraukti aktą - atsipalaiduosi, bus drąsiau. (Išgerkit su vyru šampano, atsipalaiduosi wink.gif )

dekui uz patarima 4u.gif mano vyras laaabai kantrus, tikrai neskubina ir supranta... tik man jau paciai visos tos baimes lenda per gerkle. manau , kad po gimdymo tapau frigidiska verysad.gif negaliu net sakyti , kad labai ir noriu to sexo unsure.gif
as irgi sakau, kad vat jei isgerciau pora tauriu vyno, atsipalaiduociau, tai is kart pasirasyciau lotuliukas.gif bet maitinu krutimi, tad tas atkrenta, deja...
pazadejau sau, kad jau sia savaite viskas-susikaupsiu ir pasirysiu tongue.gif
Atsakyti
Man irgi kirpo, tai sessti normaliai pradejau po geros savaites, bet del to , kad pati bijojau, gal ir aksciau galejau ta padaryti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2008 11 24, 14:31)
dekui uz patarima 4u.gif  mano vyras laaabai kantrus, tikrai neskubina ir supranta... tik man jau paciai visos tos baimes lenda per gerkle. manau , kad po gimdymo tapau frigidiska verysad.gif  negaliu net sakyti , kad labai ir noriu to sexo unsure.gif 
as irgi sakau, kad vat jei isgerciau pora tauriu vyno, atsipalaiduociau, tai is kart pasirasyciau  lotuliukas.gif  bet maitinu krutimi, tad tas atkrenta, deja...
pazadejau sau, kad jau sia savaite viskas-susikaupsiu ir pasirysiu tongue.gif

Jeigu tik norisi vyno-nematau problemos bigsmile.gif Nusitrauki pienuko (jeigu jo neturi pertekliaus, tada po kiekvieno maitinimo praėjus valandai nusitrauk po 30 ml, taip per visą dieną sukaupsi reikiamą kiekį) ir pirmyn biggrin.gif O frigidiška tikrai netapai wink.gif Tiesiog pervargsti, o kitas dalykas - žindai, tai irgi "užmuša" norą, tiesiog toks hormonų poveikis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Keiti: 24 lapkričio 2008 - 20:07
QUOTE(Keiti @ 2008 11 24, 18:05)
Jeigu tik norisi vyno-nematau problemos bigsmile.gif Nusitrauki pienuko (jeigu jo neturi pertekliaus, tada po kiekvieno maitinimo praėjus valandai nusitrauk po 30 ml, taip per visą dieną sukaupsi reikiamą kiekį) ir pirmyn biggrin.gif O frigidiška tikrai netapai wink.gif Tiesiog pervargsti, o kitas dalykas - žindai, tai irgi "užmuša" norą, tiesiog toks hormonų poveikis.

g.gif gali buti , kad nuovargis daro savo, nes dazniausiai uzuominas apie sexa vyras duoda vakare,kai man pats gazas i sapnu karalyste rolleyes.gif
vakar labai daug kalbejomes apie sia "problema", kuo toliau tuo juokingiau darosi, bet skaiciau tema "ar kas psikeite po kirpimo", tai ziuriu ne as viena tokia, o kol nepabandysiu, ,tol nezinosiu kaip bus... tik save ir vyra kankinu doh.gif jis mano, kad man cia kokia pogimdyvine trauma-gimdziau be nuskausminimo, tad dabar bijau bet kokio skausmelio zemiau bambos blink.gif
o gal tu zinai ka nors apie ta operacija?
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2008 11 25, 17:54)
g.gif  gali buti , kad nuovargis daro savo, nes dazniausiai uzuominas apie sexa vyras duoda vakare,kai man pats gazas i sapnu karalyste rolleyes.gif
vakar labai daug kalbejomes apie sia "problema", kuo toliau tuo juokingiau darosi, bet skaiciau tema "ar kas psikeite po kirpimo", tai ziuriu ne as viena tokia, o kol nepabandysiu, ,tol nezinosiu kaip bus... tik save ir vyra kankinu doh.gif  jis mano, kad man cia kokia pogimdyvine trauma-gimdziau be nuskausminimo, tad dabar bijau bet kokio skausmelio zemiau bambos  blink.gif
o gal tu zinai ka nors apie ta operacija?

Aš irgi abu kartus gimdžiau be nuskausminimo, pirmas kartas dar buvo ir su didelėm komplikacijom. Bet "ten" kažkaip bėdų nėra, nors pirmą kartą ir plyšau. O apie tokias operacijas esu girdėjusi, tiesiog kažkaip pataiso randuką, nieko ten sudėtingo. Pasikonsultuok su ginekologe, bet greičiausiai viskas bus ok, tiesiog atsipalaiduok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keiti @ 2008 11 25, 18:40)
Aš irgi abu kartus gimdžiau be nuskausminimo, pirmas kartas dar buvo ir su didelėm komplikacijom. Bet "ten" kažkaip bėdų nėra, nors pirmą kartą ir plyšau. O apie tokias operacijas esu girdėjusi, tiesiog kažkaip pataiso randuką, nieko ten sudėtingo. Pasikonsultuok su ginekologe, bet greičiausiai viskas bus ok, tiesiog atsipalaiduok smile.gif

nu va-atlikta blush2.gif hm.... labiausiai jaudinausi del siules randelio, kad ji skaudes, o visai nesijaute, bet viduje tai nelabai malonu buvo... taip suspausta suspausta...net lubrikantas daug nepadejo... na, bet pradzia-puse darbo lotuliukas.gif tikiuosi, kad viskas bus geriau ir geriau! aciu tau uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2008 11 25, 23:12)
nu va-atlikta blush2.gif  hm.... labiausiai jaudinausi del siules randelio, kad ji skaudes, o visai nesijaute, bet viduje tai nelabai malonu buvo... taip suspausta suspausta...net lubrikantas daug nepadejo... na, bet pradzia-puse darbo lotuliukas.gif  tikiuosi, kad viskas bus geriau ir geriau! aciu tau uz palaikyma 4u.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif Svarbu, kad nors kiek padrąsinau nors kiek smile.gif Pamatysi viskas su laiku bus taip kaip ir buvo, o gal net ir geriau, nes makšties sienelės po gimdymo pasidaro jautresnės šiek tiek, gydytojai sako tai į naudą bigsmile.gif
Atsakyti
po ssiuvimo.ant ryto nieko nejauciau, tu vietu skausmas man prasidejo tik po keliu dienuo pirma dien atai labai dubeni skaudejo vos galejau paeiti ax.gif
Atsakyti
Mane irgi siuvo,kokia savaite sedet negalejau,bet man labai padedavo duso srove,po 2 k.per diena darydavau tokia procedura ax.gif
Atsakyti