as plysau, siuvo, ir galejau jau kita diena sedet, man siulai istirpo po 2 savaiciu..
Mane ir kirpo, ir pati plyšau. Čia dėl to, kad liepė staigiai stumti, nes vaikutis virkštelę du kart apie kakliuką buvo užsivyniojęs. Tai kad neprismaugt, teko man šiek tiek paskubėti. Šiaip tokių dalykų sako galima išvengti, jei kuo toliau atitolini stumą, kol neatsiberia visi dešimt cm. Bet ir aš, ir mano gydytoja buvom nekantrios. Bet pačio plyšimo nejaučiau, siuvimo irgi. Sūnus gimė 3750g. Tept tepalais man nepatarė, tai aš tiesiog dažnai apsiprausdavau ir tiek. Skausmo tokio kaip ir nejaučiau didelio. Siūlai žiauriai ilgai kritinėjo. O ar viskas ten gerai tiesą sakant nežinau, nes pas ginekologę dar nebūvau

as plysau. Sake pirmo laipsnio plysimas. Pirmomis dienomis po gimdymo negalejau isbuti be Diklofenako zvakuciu. Dabar jau savaite po gimdymo tad truputi geriau, bet vistiek labai skauda : ant uzpakalio sedeti negaliu, o ir vertikalioje padetyje ilgai neisbunu - iskart pradeda tempti ir turiu prigulti
Tikiuosi situacija po poros dienu pageres......

Tikiuosi situacija po poros dienu pageres......
As plysau visur,bet gerai susiuvo,tai jau kita diena sedejau

man siulai tirpt pradejo,praejus savaitei po gimdymo.O suplysus buvau LABAI ir dar sukarpyta..jau tuoj bus puse metu,bet randuka paskauda,o mylintis isvis tyliu

Mane kirpo, nes mazylis blogai isitaises buvo (zemyn galva, bet blogai pasisukes), dejo tris dygsnius, siulai istirpo mazdaug per savaite, o skausmo neliko irgi mazdaug po savaiteles

man jau 9 savaites po gimdymo praejo, dar bijau pagalvot apie seksa 
gerai, kad vyras kantrus, laukia. bandem kelis kartus, bet skauda. uzsiuvo kaip mergaitei

gerai, kad vyras kantrus, laukia. bandem kelis kartus, bet skauda. uzsiuvo kaip mergaitei
Nu as, tundra, paklausiu.
Sakot, po kirpimo ar plysimo negalima sedet? Tai kaip i tualeta nueit? Pasisiot ar rimciau? Taip ir varai ant saves atsistojus?
Apsvieskit neapsisvietusia, nes tikrai nesuprantu.
Sakot, po kirpimo ar plysimo negalima sedet? Tai kaip i tualeta nueit? Pasisiot ar rimciau? Taip ir varai ant saves atsistojus?

QUOTE(Simulcika @ 2008 11 07, 00:29)
Nu as, tundra, paklausiu.
Apsvieskit neapsisvietusia, nes tikrai nesuprantu.

Kai sėdi ant WC, lytiniai organai niekur nesiremia, tai niekas neskauda ir siūlės nenukenčia, tuo tarpu sėdimas ant kėdės ar lovos visiškai kitoks.
QUOTE(Keiti @ 2008 11 07, 01:41)
Kai sėdi ant WC, lytiniai organai niekur nesiremia, tai niekas neskauda ir siūlės nenukenčia, tuo tarpu sėdimas ant kėdės ar lovos visiškai kitoks.
Nu bet jei nėra atramos, tai jie kaip tik turi labiau įsitempti, ar ne?
QUOTE(Simulcika @ 2008 11 07, 10:58)
Nu bet jei nėra atramos, tai jie kaip tik turi labiau įsitempti, ar ne?
Nežinau kaip kitoms, bet man kai sėdėti negalėjau su wc problemų nebuvo

Nu mergaitės dabar jau pradedu bijoti, nenoriu suplyšti