Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

Man irgi zarna nebaisu ryti, na nemalonu, bet trumpa procedura, neskausminga smile.gif
tik man visada baisiai geda, kad garsiai leidziu garsus , na tokius tarsi garsiai riaugetum doh.gif Cia visom taip buna, kai zarna ryjat?
Atsakyti
Turiu is as sita "dziaugsma" ir helicobakterio 4+,tai bet omeprazoli paskyre 4 men gert lova staciai pastatyt,ir antibiotikus ,kadangi dabar nestuke.gif tai sake kol laukies ir maitini 3men negert,o poto vel gert,siaip labai padeda Omeprazolis ir lovos pakelimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 14, 18:06)
Man irgi zarna nebaisu ryti, na nemalonu, bet trumpa procedura, neskausminga smile.gif
tik man visada baisiai geda, kad garsiai leidziu garsus , na tokius tarsi garsiai riaugetum  doh.gif  Cia visom taip buna, kai zarna ryjat?

Itariu, kad ne tik visoms, bet ir visiems taip buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 14, 16:08)
Nes visada vemiu, nemoku kvėpuot doh.gif

Galiu pamokinti ka daryti kad nepykintu, kai ikisa zarna, kvepuok taip tarsi nuolat pustum zvakutes ant torto ir net nejusi, kad su zarna gerkleje, atsipalaiduok, juk tai tik 1 min procedura mirksiukas.gif man tai dzin, galiu kad ir kas diena lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 14, 18:06)
tik man visada baisiai geda, kad garsiai leidziu garsus , na tokius tarsi garsiai riaugetum  doh.gif  Cia visom taip buna, kai zarna ryjat?

buna dazniausiai, bet ne visada mirksiukas.gif
Atsakyti
Uf, vadinasi viskas gerai biggrin.gif Nereikia gėdytis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2008 10 14, 19:12)
Uf, vadinasi viskas gerai biggrin.gif Nereikia gėdytis  blush2.gif

man atrodo, kad tie kas daro tas proceduras priprate prie visko irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 10 14, 21:59)
man atrodo, kad tie kas daro tas proceduras priprate prie visko  irnesakyk.gif  hihihi.gif

Prieš tai rašėt kažkas apie Almagel. Seniau jų buvo dviejų rušiu kai mažas rugštingumas ir kaip perdidelis, bet dabar vaistinėse yra tik Almagel A. Tai jis universalus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 15, 18:19)
Prieš tai rašėt kažkas apie  Almagel.  Seniau jų buvo dviejų rušiu kai mažas rugštingumas ir kaip perdidelis, bet dabar vaistinėse yra tik Almagel A. Tai jis universalus? g.gif

sweikut,duosiu savo gyvenimiska patarima,pati turiu tas bedas ir visiskai neprasidedu su tais almegeliais ar dar kuom,nusipirk Pariet10mg suvartok po viena piliule kas ryta pries valgy,14lika dienu kursas ir tuomet pamatysi koks rezultatas thumbup.gif tai naujos kartos vaistai,bet ju veiksmingumas 99%nekalbu jau apie sunkius atvejus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 15, 18:19)
Prieš tai rašėt kažkas apie  Almagel.  Seniau jų buvo dviejų rušiu kai mažas rugštingumas ir kaip perdidelis, bet dabar vaistinėse yra tik Almagel A. Tai jis universalus? g.gif

ne jis ir tebera 2 rusiu, pasigooglink vaisto aprasymus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(raganiuketuke @ 2008 10 15, 18:27)
sweikut,duosiu savo gyvenimiska patarima,pati turiu tas bedas ir visiskai neprasidedu su tais almegeliais ar dar kuom,nusipirk Pariet10mg suvartok po viena piliule kas ryta pries valgy,14lika dienu kursas ir tuomet pamatysi koks rezultatas thumbup.gif tai naujos kartos vaistai,bet ju veiksmingumas 99%nekalbu jau apie sunkius atvejus schmoll.gif

As bandziau pariet, geri, brangus, bet mano atvejis labai sunkus, tai vienintelis dalykas kas padeda- atsisakiau pilnai pieno produktu 4u.gif pariet yra ne pakaitalas kaip omeprozolis drinks_cheers.gif Almagelis tik apmarina tam kartui ir psio, cia kritiniu atveju kai kitaip nebeiseina
Atsakyti
QUOTE(*Malibu* @ 2008 10 15, 18:31)
ne jis ir tebera 2 rusiu, pasigooglink vaisto aprasymus  4u.gif
Papildyta:

As bandziau pariet, geri, brangus, bet mano atvejis labai sunkus, tai vienintelis dalykas kas padeda- atsisakiau pilnai pieno produktu  4u.gif  pariet yra ne pakaitalas kaip omeprozolis  drinks_cheers.gif  Almagelis tik apmarina tam kartui ir psio, cia kritiniu atveju kai kitaip nebeiseina

O ilgam jis padeda. To kurso užtenka? O emoprozolis kieno pakaitalas? Ir dar nerandu kiek tu kapsulių yra pakuotej, nes kaina tai blink.gif Bet gal verta, jei padeda, kol rimtesnių bėdų nėra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 15 spalio 2008 - 19:28
QUOTE(trude @ 2008 10 15, 20:09)
O ilgam jis padeda. To kurso užtenka? O emoprozolis kieno pakaitalas? Ir dar nerandu kiek tu kapsulių yra pakuotej, nes kaina tai  blink.gif Bet gal verta, jei padeda, kol rimtesnių bėdų nėra  g.gif

Apie Pariet radau cia . Pakuoteje kiek suprantu yra 14 tableciu (tik) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klaida @ 2008 10 15, 21:32)
Apie Pariet radau cia . Pakuoteje kiek suprantu yra 14 tableciu (tik)  doh.gif

butent visas kursas14tab,bet ju kaina yra verta to!
Atsakyti