Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandzio refliuksas gal kas susidurete?

QUOTE(Astute123 @ 2008 10 14, 19:18)
Turiu is as sita "dziaugsma" ir helicobakterio 4+,tai bet omeprazoli paskyre 4 men gert lova staciai pastatyt,ir antibiotikus ,kadangi dabar nestuke.gif tai sake kol laukies ir maitini 3men negert,o poto vel gert,siaip labai padeda Omeprazolis ir lovos pakelimas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

oi as irgi kankinuosi, jau antras menuo, geriau lanzul neiko nepadejo, dabar savaite geriu nexium, nu tfu tfu rugstumas dingo, tik visa virskinimo sistema parejus, apsunkus jauciuosi, vidurius pucia, skrandis nedirba. isvis pradejus gerti nexium, taip antra diean viduriai uzkietejo, kad be klizmuciu neapsejau. pirmadieni dariausi helicobaktes tyrima is kraujo, sian paskambinau ,sake teigiamas.
Astute123, o ka cia pas tave reiskia helicobakter 4+? ar cai is kraujo taip pasako? nu ryt eisiu pasiimti atsakymo, gal ten irgi kazkas bus taip parasyta g.gif tipo ar ji aktyvi kokia ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Azuoliene @ 2008 10 15, 22:12)

isvis pradejus gerti nexium, taip antra diean viduriai uzkietejo, kad be klizmuciu neapsejau. pirmadieni dariausi helicobaktes tyrima is kraujo, sian paskambinau ,sake teigiamas.
Astute123, o ka cia pas tave reiskia helicobakter 4+? ar cai is kraujo taip pasako? nu ryt eisiu pasiimti atsakymo, gal ten irgi kazkas bus taip parasyta g.gif tipo ar ji aktyvi kokia ar ne?

man tas Nexium visai nepadėjo schmoll.gif Sustojo skrandis, buvo pradėję pykint, pastoviai kaip su guzu skrandyje vaikščiojau. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(raganiuketuke @ 2008 10 15, 21:53)
butent visas kursas14tab,bet ju kaina yra verta to!

Bet anotacijoj rašo, kad reikia gerti beveik 2 mėn. Sakai užtenka tik 14? Ir ar ilgam?
Ir dar jis atrodo receptinis g.gif gali būt sunku įtikinti savo šeimos gydytoją, nes ji su savo įsitikinimais doh.gif man vis kiša tą savo Nexium ir nieko nenori girdėt. Tai palinksiu galvą ir toliau emoprozolį geriu, nes padeda, tik va labai laikinai verysad.gif
Atsakyti
taip su tais vaistais tai g.gif drauge vis ejo i privatu ir jai vis nexium kiso o jai jie nepadedavo tai priejom isvados kad daktaras pasirases su tais vaistais sutarti jei bogu...sako kiti nieko gero tik tie auksinei vos ne...seip pries kokias 2 savaites vaistineje snekejau sake dar kazkokie lyg pries menesi yra atsirade tik pavadinimo neatsimenu...paklauskit kokie naujausi yra nuo tos ligos...gal tikrai geresni...seip kazkur skaiciau kad lyg uzsieni yra kazkokie kur kas 4 dienas po viena reik gert...matyt kad uzsieni nes neisigilinau o kai daktares paklausiau sako tokiu dar nezinau...
Atsakyti
QUOTE(raganiuketuke @ 2008 10 15, 21:53)
butent visas kursas14tab,bet ju kaina yra verta to!

Reiks paklausti savo daktarytes apie siuos vaistus ar verta man juos vartoti ar ne rolleyes.gif
Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Grizau is gastroenterologes katik, sake dar drasiai pora menesiu omeprazoli "valgyt"... doh.gif
Atsakyti
sveikos,
ar kuri nors daretis helicobakter pylori is kraujo. sian gavau atsakyma, akd teigiamas ir skaiciukai 115,3 ir 157,1. nelabai suprantu, pas gydytoja eisiu tik pirmadieni. drauge dirba ligonineje tai paklause pas savo gydytoja, tai ji tik atsake kad be zarnos tyrimo nieko negali pasakyti ir ar reikai ta bakterija naikint ar ne. pasirodo, jeigu nera opu zaizdu, jos naikint inereikai. ar taip kuriai nors is jusu buvo? nes naikinant ta bakterija geriami stiprus dvieju rusiu antibai, kuriu vaje kaip biaju, nes po ju gerimo dar daugiau problemu kitu atsiranda metams i prieki doh.gif
gal kuri dar esat gerus acidoli aconitum, ar padeda kiek nors? tik kazkiap vasitinese dabar jo nera blyn
Atsakyti
QUOTE(Azuoliene @ 2008 10 16, 17:04)
sveikos,
ar kuri nors daretis helicobakter pylori is kraujo. sian gavau atsakyma, akd teigiamas ir skaiciukai 115,3 ir 157,1. nelabai suprantu, pas gydytoja eisiu tik pirmadieni. drauge dirba ligonineje tai paklause pas savo gydytoja, tai ji tik atsake kad be zarnos tyrimo nieko negali pasakyti ir ar reikai ta bakterija naikint ar ne. pasirodo, jeigu nera opu zaizdu, jos naikint inereikai. ar taip kuriai nors is jusu buvo? nes naikinant ta bakterija geriami stiprus dvieju rusiu antibai, kuriu vaje kaip biaju, nes po ju gerimo dar daugiau problemu kitu atsiranda metams i prieki doh.gif
gal kuri dar esat gerus acidoli aconitum, ar padeda kiek nors? tik kazkiap vasitinese dabar jo nera blyn

Labas,
apie tą bjaurybę jau kalbėjom, pasiskaityk biški ankstesnius pasisakymus, dar ne taip senai. mirksiukas.gif O šiaip tai man senai ją rado ir negydė, nes nebuvo opų. Bet nuolatiniai gastritai atsibodo ir dabartinė gydytoja paskyrė gydymą, nes dar šeimoje yra opininkų, tai atseit galima tikėtis ateityje. Ar gydimas padėjo nežinau, šiuo metu kyla rugštis kaip ir kilusios, bet skrandžio dar nesityriau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 16 spalio 2008 - 18:54
QUOTE(trude @ 2008 10 16, 20:52)
Labas,
apie tą bjaurybę jau kalbėjom, pasiskaityk biški ankstesnius pasisakymus, dar ne taip senai.  mirksiukas.gif O šiaip tai man senai ją rado ir negydė, nes nebuvo opų. Bet nuolatiniai gastritai atsibodo ir dabartinė gydytoja paskyrė gydymą, nes dar šeimoje yra opininkų, tai atseit galima tikėtis ateityje. Ar gydimas padėjo nežinau, šiuo metu kyla rugštis kaip ir kilusios, bet skrandžio dar nesityriau. blush2.gif

nu reiks pasiskaitineti ir su gydytojasi pasikonsultuoti, nes jau vargas vargelis su tais neviskinimais ir rugstim. doh.gif
pameginsiu dar aconimut acidoli ta, mazu kiek nors pagelbes? nes jau nuo tos chemijos bloga.
Papildyta:
QUOTE(trude @ 2008 10 16, 20:52)
Labas,
apie tą bjaurybę jau kalbėjom, pasiskaityk biški ankstesnius pasisakymus, dar ne taip senai.  mirksiukas.gif O šiaip tai man senai ją rado ir negydė, nes nebuvo opų. Bet nuolatiniai gastritai atsibodo ir dabartinė gydytoja paskyrė gydymą, nes dar šeimoje yra opininkų, tai atseit galima tikėtis ateityje. Ar gydimas padėjo nežinau, šiuo metu kyla rugštis kaip ir kilusios, bet skrandžio dar nesityriau. blush2.gif

gal atsimeni kokie pas tave skaiciukai tos bjaurybes buvo is kraujo tyrimo?
Atsakyti
Man irgi davė siuntimą dėl tos pilari išsitirti, reiks kurį rytą nubėgt priduot kraują.
Dar pasiūlė operaciją unsure.gif
Davė siūntimą į Raudonąjį kryžių, pasidaryti tirymų ir padaryti skrandžio rentgeną, nes (pas mane diafragmos išvarža) sakė gal visai nesulaiko rugščių, nu ten kažkas neužsidaro ir mane pastoviai rugštys graužia. Rentgeno nuotraukoje pamatys ar išties ten skrandis išlenda iš ar ant tos diafragmos ar panašiai ir jei taip ji siūlo daryti operaciją mastau.gif nes skrandyje turi būti rugščių, tiesiog jie pataiko ten kur nepriklauso, todėl man taip blogai.
Ar aiškiai parašiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Azuoliene @ 2008 10 16, 21:20)
nu reiks pasiskaitineti ir su gydytojasi pasikonsultuoti, nes jau vargas vargelis su tais neviskinimais ir rugstim.  doh.gif
pameginsiu dar aconimut acidoli ta, mazu kiek nors pagelbes? nes jau nuo tos chemijos bloga.
Papildyta:
gal atsimeni kokie pas tave skaiciukai tos bjaurybes buvo is kraujo tyrimo?

Nea schmoll.gif skaičių nepamenu g.gif

Tiesa dar norėjau paklausti ar niekada negėrė raminančių susijusių būtent su virškinimo sistema. Man praėjusiais metais buvo gastrointeroloigas išrašęs kažkokių raminamų, butent su tuo refliuksu ir virškinimu susijusius. Tai uždegimas praėjo gan greitai. O dabar tai man jau neramu darosi verysad.gif Niekaip nebeišsigydau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 17, 14:35)
Nea schmoll.gif skaičių nepamenu g.gif

Tiesa dar norėjau paklausti ar niekada negėrė raminančių susijusių būtent su virškinimo sistema. Man praėjusiais metais buvo gastrointeroloigas išrašęs kažkokių raminamų, butent su tuo refliuksu ir virškinimu susijusius. Tai uždegimas praėjo gan greitai. O dabar tai man jau neramu darosi verysad.gif Niekaip nebeišsigydau verysad.gif

Skrandžio problemos labai susijusios su stresu.
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2008 10 17, 14:35)

Man gastroenterologe sake kad labai greit pasveikciau jei koki menesiuka raminanciu pavartociau,bet neskyre,nes...negaliu as ju vartoti del savo darbo pobudzio,jokiu,net nakciai,o tam darbe ir patiriu didziausius stresus.Ir pastebejau,kai tik negaunu pamiegot ar labai stipriai susinervinu-pablogeja iskart skrandzio reikalai.Vat siandien iseigine turiu,gerai issimiegojau (net 16h blush2.gif ),tai ir rugstys taip negrauzia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 18 spalio 2008 - 13:29