Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

QUOTE(mažiausia @ 2008 07 09, 17:22)
sveikos smile.gif

nugi apgavo mane bobikė, ne raudonas man pražydo, bet vistiek esu patenkinta  ax.gif

user posted image

O kodel lapu nera? As cia pas kai kurias pastebiu kad ju nebuna. Nuostabi tavo gele smile.gif
Atsakyti
aš gi praeitą savaitę pirkau svogūną, ir jis buvo su žiedu be lapų smile.gif bet aš pirkau turėjo būt intensyviai raudonas, be baltos spalvos ir ne pilnaviduris. Na nors ir likau apgauta, bet patenkinta, nes gražus ir tokio neturėjau smile.gif dabar teks važiuot su ja aiškintis, ką ji čia man pardavė, nes jo vardo nežinau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 07 09, 17:22)
sveikos smile.gif

nugi apgavo mane bobikė, ne raudonas man pražydo, bet vistiek esu patenkinta  ax.gif

user posted image

Koks GRAZUOLIS thumbup.gif
Atsakyti
Grazuolis thumbup.gif
Mano toks pat buvo ,tik maniskio kotas buvo iiiiiiiiiiiiiilgas....iiiiiiiiiilgas
Atsakyti
nu tai aš su tokio ilgio jau pirkau, gal duos Dievas kitais metais bus ilgesnis smile.gif nors man trumpi labai fainuoliai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 07 09, 21:30)
nu tai aš su tokio ilgio jau pirkau, gal duos Dievas kitais metais bus ilgesnis smile.gif nors man trumpi labai fainuoliai  rolleyes.gif

O kur jūs čia perkate tokias grožybes?
Atsakyti
Man irgi idomu, kur jos visos tas grozybes perka cool.gif
Atsakyti
nugi Kauno stoties turgelyje smile.gif
Atsakyti
As irgi toki turiu mirksiukas.gif Va maniskis, beje toki pati ir i darba nusipirkau
user posted image
user posted image
Tai sakai apgavo tave bobike unsure.gif Kazi manes neapgavo g.gif Pirkau penkias is jos, nu negi visos bus vienodos blink.gif Butu geras- atidaryciau sios rusies veislyna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 07 10, 08:34)
As irgi toki turiu mirksiukas.gif  Va maniskis, beje toki pati ir i darba nusipirkau
user posted image
user posted image
Tai sakai apgavo tave bobike  unsure.gif Kazi manes neapgavo  g.gif Pirkau penkias is jos, nu negi visos bus vienodos blink.gif Butu geras- atidaryciau sios rusies veislyna lotuliukas.gif

Labai grazios thumbup.gif .Jei ir visos vienodos tokio grozio nebus per daug thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2008 07 10, 08:37)
Labai grazios thumbup.gif .Jei ir visos vienodos tokio grozio nebus per daug thumbup.gif  lotuliukas.gif

Bet noretusi skirtingu ax.gif Juk pirkau tai skirtingas rolleyes.gif Nu bus matyt mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal galit smulkiau pasakyti kur stoties turgui rasti ta bobike ir kokios kainos pas ja g.gif smile.gif
Atsakyti