Blembacki, kaip cia man iki to kauno stoties turgaus nulekti nors gal ir pas mus turguj ju yra, reiks nueit pas bobutes Ir kagi Dolli nusipirkai? kokiu spalvu amariliuku? As pas anyta siandien zioplinejau amariliu, ten pas ja pilni loveliai, bet nezinau dabar kur kokia spalva
nepirkau jokio, nes baisiai noriu zalio, maciau pas pazystama tai toki ispudui padare man jis, tkejausi kad ji tures toki, bet ... Nors dabar gryzus gailiuosi reikejo pasiimti koki, ten visokiu buvo, tokiu kaip ir mergaites cia sudeja pilnaviduria margi balti... grazus kainos nuo 12-15lt
nepirkau jokio, nes baisiai noriu zalio, maciau pas pazystama tai toki ispudui padare man jis, tkejausi kad ji tures toki, bet ... Nors dabar gryzus gailiuosi reikejo pasiimti koki, ten visokiu buvo, tokiu kaip ir mergaites cia sudeja pilnaviduria margi balti... grazus kainos nuo 12-15lt
Nesierzinam merginos,nesierzinam Zalias amarilis,parodykit parasau kaip atrodo,as pamisus del zalios spalvos(na tokios i salotine),nemacius as dar zalio
Nesierzinam merginos,nesierzinam
Zalias amarilis,parodykit parasau kaip atrodo,as pamisus del zalios spalvos(na tokios i salotine),nemacius as dar zalio
Jau noriu ir as zalio
labos... tai va, nuėjau aiškintis pas bobikę, kad ne tą svogūną man pardavė, tai noriu sužinot pavadinimą to, kuris pražydo. Tai ji man atšovė, kad čia tas pats, "tipo" foto ten nekokybiška. Tyliai supykau, kad ji šitaip suka uodegą, na aš juk ne akla, raudoną, nuo spalvoto skiriu, akinių kolkas nereikia Na tiek to, bet aš šituo irgi patenkinta Beje pas ją dabar daug Apple blossom pirkt yra žydinčių