Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilis III

gal ka tuos grazuolius pardavineja as ir visu noriu lotuliukas.gif Jatau koks grozis, net seila nutyso smile.gif
Atsakyti
tik užklausiau ir iškart uodegą sukt pradėjo, o aš tokia įkyri, klausinėju, kol atsako lotuliukas.gif

QUOTE(lile @ 2008 07 14, 11:02)
gal ka tuos grazuolius pardavineja as ir visu noriu  lotuliukas.gif  Jatau koks grozis, net seila nutyso smile.gif

taigi kauniet esi, matau, lėk turgelin mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai cia visi is turtgelio
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2008 07 14, 12:38)
O tai cia visi is turtgelio

Nea verysad.gif Tie grazuoliai siaip is interneto, pasigrozejimui tongue.gif
Atsakyti
nu isnesiau saviskius i lauka, bet i zeme nesodinau schmoll.gif tai lapus kaip pradejo leist bigsmile.gif
Atsakyti
Nesuprantu, mano vieno amarilis labai jau idomus. Didelis svogunas, bet is to svoguno VIDAUS auga vaikai. Kazkaip keistai atrodo, ne salia, bet is vidaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 07 15, 15:52)
Nesuprantu, mano vieno amarilis labai jau idomus. Didelis svogunas, bet is to svoguno VIDAUS auga vaikai. Kazkaip keistai atrodo, ne salia, bet is vidaus  g.gif

Duok foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2008 07 15, 16:22)

Stai: user posted image

user posted image
Atsakyti
kaip idomiai bigsmile.gif
Atsakyti
Prieš pora metų buvo mano baltam amariliui panašiai nutikę, perlaužus svogūną radau jį iš vidaus išpuvusį unsure.gif Gerai, kad buvau jau prisidauginus aš jo, tai išmečiau tuomet ir svogūną ir tuos vaikiukus, kad kitų neužkrėstų.
Atsakyti
QUOTE(Daivike. @ 2008 07 15, 16:54)
Prieš pora metų buvo mano baltam amariliui panašiai nutikę, perlaužus svogūną radau jį iš vidaus išpuvusį unsure.gif Gerai, kad buvau jau prisidauginus aš jo, tai išmečiau tuomet ir svogūną ir tuos vaikiukus, kad kitų neužkrėstų.

O dieve blink.gif siaip jis toks minkstokas, gal tikrai jis puna blink.gif atvirai pasakius net nezinau kokia jo spalva, ka cia man dabar padarius. Jei tokia kaip kitu spalva, tai nebutu taip gaila jei nuputu, bet jei kokia kitokia blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Nagi krapstyk ir savaji,kad nesuputu blink.gif
O kazin kas maniskiuj g.gif ,lauke jie mano vaikuciai auga,bet ziuriu vieno lapai geltonuot ptadejo,gal jau poilsio nori,kaip jus manot??????
Ar ji mna migdyt,ar dar palikt lauke ,tegul buna???
Kiek laiko jus "ilsinate" savuosius??
Atsakyti