Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos panaikinimas: iš blondines į naturalią

O man puikiai uždažė šviesintas kasas keunes semi color augaliniai, jie kažkaip įsiskverbia į šviesintus plaukus ir nenusiplauna, na gal vos vos per menesi apiblunka spalva. Mano pačios tokia tamsoka ruda, Tai dažiau 5,35 dažais, iš karto po dažymo tokie vos ne juodi, bet laaaabai graži spalva, tokia su kažkokiu atspalviu, bet net nenusakysiu kokiu biggrin.gif Plaukai iš karto atsigavo, pašvelnėjo, žodžiu super thumbup.gif Jau verkt norėjos nuo šviesintų, išsausėjusiu, ištrupėjusių plaukų, teko net iškarpyt, nes visas pakaušis ištupėjo, liko 10cm plaukučiai, o turėjau ilgus lygius storus, nu žodžiu šviesinimas ne į sveikątą schmoll.gif Bet dabar labai liux, džiaugiuos smile.gif

Mano plaukų spalvos istorija biggrin.gif

Čia naturalūs su keliom šviesintom sruogelėm
user posted image

Čia mano po kelių šviesinimų
user posted image

O dabar wa tokia wub.gif (Niu tik plaukai labai iškarpyti, nugaroj dar ilgio likę iki puses nugaros)
user posted image
Atsakyti
man naturali spalva graziausia buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 01 30, 20:49)
man naturali spalva graziausia buvo ax.gif

Man irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 30 sausio 2009 - 22:04
man irgi naturali graziausia, ta paskutine tai ne 4u.gif
Atsakyti
Man graziau, kai dazyti ,nes manau pati forumiete jauciasi gerai pasikeitusi...zinoma,kad naturali visad graziau ,nes plaukas dar nesugadintas blush2.gif bet permainu juk norisi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etynsur: 31 sausio 2009 - 15:05
jei tavo plaukai šviesūs, o nori natūralių, tai kirpeja siūlytų pridėti tamsesnes (artimos norimai spalvai) sruogelių, taip visi plaukai patamsėtų, po kokio mėnesio dar pridėtum sruogelių, ir t.t Per neilgą laiką taptum natural ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Godutia @ 2009 01 30, 20:00)
O man puikiai uždažė šviesintas kasas keunes semi color augaliniai, jie kažkaip įsiskverbia į šviesintus plaukus ir nenusiplauna, na gal vos vos per menesi apiblunka spalva. Mano pačios tokia tamsoka ruda, Tai dažiau 5,35 dažais, iš karto po dažymo tokie vos ne juodi, bet laaaabai graži spalva, tokia su kažkokiu atspalviu, bet net nenusakysiu kokiu biggrin.gif Plaukai iš karto atsigavo, pašvelnėjo, žodžiu super thumbup.gif  Jau verkt norėjos nuo šviesintų, išsausėjusiu, ištrupėjusių plaukų, teko net iškarpyt, nes visas pakaušis ištupėjo, liko 10cm plaukučiai, o turėjau ilgus lygius storus, nu žodžiu šviesinimas ne į sveikątą  schmoll.gif  Bet dabar labai liux, džiaugiuos smile.gif

Mano plaukų spalvos istorija biggrin.gif

Čia naturalūs su keliom šviesintom sruogelėm
user posted image

Čia mano po kelių šviesinimų
user posted image

O dabar wa tokia wub.gif  (Niu tik plaukai labai iškarpyti, nugaroj dar ilgio likę iki puses nugaros)
user posted image

naturali geriausiai thumbup.gif
Atsakyti
Mane buvo nudažę panašiai kaip Godutia natūralūs, ataugo šviesesni verysad.gif
Aš nerandu spalvos tokios kaip mano natūralūs, tai kaip man sugrįžti į savo spalvą g.gif Jei šviesesnis tonas, tai per geltonas, nežinau jau verysad.gif
Atsakyti
o as jau metus laiko kaip nedazau, auginu savo, bet kazkaip gaila naturalius vel alint, tai turiu visa kasa blondiniska o saknis naturalias tongue.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MadeInItaly @ 2009 02 03, 19:54)
o as jau metus laiko kaip nedazau, auginu savo, bet kazkaip gaila naturalius vel alint, tai turiu visa kasa blondiniska o saknis naturalias  tongue.gif  smile.gif

Man taip nelabai gražu ax.gif
Atsakyti
o as siandien nusidaziau naturalesne spalva savo sviesintus plaukuscius ax.gif daziausi kirpykloj su Aveda dazais, sako labai geri dazai - augaliniai. tai nusidaziau rusva spalva ir primaise man sviesiu sruogeliu, kad neatrodytu labai tamsus. sake, kad spalva dar pasiplaus, bus sviesesne. tongue.gif esu patenkinta spalva, o ir plaukai atrodo sveikesni negu anksciau bigsmile.gif
ideciau nuotraukyciu, bet esu naujoke ir nezinau kaip .... blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
as jusu teismui blush2.gif nors pasakysiu is anksto,man nauja spalva labai liux thumbup.gif ir ne trupucio nesigailiu!!! biggrin.gif

cia as visa 13metu buvau tokia...

user posted image

o dabar tokia....

user posted image

labai isriskejo veido bruozai,dauguma sake ,kad pasidariau paslaptynga tokia... blush2.gif
nors,mano naturali spalva tokia peles,sviesiai pilka,bet i ja dazyti visai nesusigundziau.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuxiuke: 04 vasario 2009 - 13:09