Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos panaikinimas: iš blondines į naturalią

QUOTE(boruzele78 @ 2008 11 19, 23:23)
na tai pasirodyk  biggrin.gif norim vaizdeli pamatyti  wink.gif oi laukiam laukiam mes vaizdelio laukiam clap.gif  clap.gif

Dabar fotiko neturiu sugedęs, kai tik galėsiu, pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
lauksiu nes pati ir planuoju tapti naturali biggrin.gif po tryju savaiciu taip pat lauksiu foto nes ziuriu planuoji eiti i kirpykla,kad man butu drasiau paskui eiti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes! as taip pat blondine jau daug metu, irgi uzsimaniau tamsesniu plauku. ax.gif mano naturali spalva tokia ruda i pilkuma. tai dabar noriu tokiu sviesiai rudu plauku, keliais tonais tamsesniu negu esu dabar. tai supratau taip, kad tuos plaukus patamsint kaip ir nera dideles problemos, bet klausimas ka daryt su saknimis? g.gif tai taip iseina kad saknis sviesint reikes, o likusius plaukucius tamsint g.gif prasau apsvieskit mane blondine blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Buvau blondinė ir nusprendžiau patapti natūralesne smile.gif Nudažė, netamsiai, vienu žodžiu natūraliai smile.gif Ką jūs sau galvojat, ataugo šviesesni doh.gif Nėra man nieko baisiau, kaip ataugusios šviesesnės šaknys cool.gif Įsidėjau šviesių sruogelių, kad pagalvočiau ką daryti smile.gif Galvojau, galvojau ir sugalvojau vėl blondinti doh.gif Mano natūralūs plaukai per šviesūs, kad galėčiau tamsinti doh.gif
Atsakyti
IMANOMA! biggrin.gif
Pati nesenai tapau smile.gif Nusibodo dazyt sviesiai, daug vargo man su jais.
Spalvyte kaip mano, kolkas viskas super, auginsiu savas kasas... wub.gif
Atsakyti
sveikutes as taip pat pavargau nuo sviesinimo, balinimo, pilkinimo, geltonumo ir tt nusprendziau atsiauginti savo naturalia pilka pelenu spalvyte. tai sugalvojau kad nebedazysiu o kad atauge plaukai ne taip skirtusi vis pasidazysiu kelias sruogeles virsuje ir manau taip turetu nuaugti per laika g.gif nors labai niezti nagiukai dazytis biggrin.gif
Atsakyti
as kai kazkada turejau nsviesius plaukus ir jie nusibodo, tiesiog nuejau nusidaziau savo pelenu spalva , ir auginau juos , nesiskyre, bet po to vel nusviesinau, o dbr rudai dazau. 4 syki dazysiu , gal taijp greit nenusiplaus .nes ant sviesiu , lb greit nueina tas rudumas , lieka bent man ryzumas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 28, 01:59)
as kai kazkada turejau nsviesius plaukus ir jie nusibodo, tiesiog nuejau nusidaziau savo pelenu spalva , ir auginau juos , nesiskyre

Gal galima suzinot kur dazetes pelenu spalva ir uz kiek? Aciu 4u.gif
Atsakyti
man atrodo, kad nelabai apsimoka dazyti pelenu spalva, nes labai greitai nusiplauna o ir plaukas gadinasi. as turbut auginsiu ir kad ne taip baisiai butu pasidazysiu kelias sruogeles virsuje ir gal bus ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baggio @ 2009 01 28, 11:35)
Gal galima suzinot kur dazetes pelenu spalva ir uz kiek? Aciu 4u.gif

ce senokai tas buvo, dazeusi keunes dazais , kaune kur gruodzio g. lyg dbr vadinasi sarma style..hmm o mokejau kazkur 150 ten palikdavau. tada man atrode brangu, bet palyginus su vln , tai pigei dar ce .wink.gif nors esu vln su keune nusidaziusi dviem spalvom,galvos isplovimu, istiesinimu, ir pakirpimu uz 76 litus lyg sumokejus thumbup.gif namuose paas kirpeja kirpausi uztai .smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gussste23 @ 2009 01 28, 19:09)
man atrodo, kad nelabai apsimoka dazyti pelenu spalva, nes labai greitai nusiplauna o ir plaukas gadinasi. as turbut auginsiu ir kad ne taip baisiai butu pasidazysiu kelias sruogeles virsuje ir gal bus ok 4u.gif

pasiplauna niu bet nebebuna jie tokie sviesus .. na tas kontrastas tai man nekaip atrodo, kai ataugineji, ir tu sruogeliu dejimas ,hm , nzn , niu gerai nuaugs liks sruoguota galva . . tada nuauginti reikes sruogeles .? jei noresi savu naturaliu .ir vel bus puse sruogeliu , puse naturalu, . niu ce kaip kam , man tai nlb toks varijantas . as nieko pries .smile.gif kaip kam geriau tegu taip daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 28, 00:59)
as kai kazkada turejau nsviesius plaukus ir jie nusibodo, tiesiog nuejau nusidaziau savo pelenu spalva , ir auginau juos , nesiskyre, bet po to vel nusviesinau, o dbr rudai dazau. 4 syki dazysiu , gal taijp greit nenusiplaus .nes ant sviesiu , lb greit nueina tas rudumas , lieka bent man ryzumas lotuliukas.gif

Tai reik eit vel dazyt, cia ne karto ir manau ne keliu dazymu darbas, paskui susinormalizuoja wink.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 01 28, 22:51)
ce senokai tas buvo, dazeusi keunes dazais , kaune kur gruodzio g. lyg dbr vadinasi sarma style..hmm o mokejau kazkur 150 ten palikdavau. tada man atrode brangu, bet palyginus su vln , tai pigei dar ce .wink.gif nors esu vln su keune nusidaziusi  dviem spalvom,galvos isplovimu, istiesinimu, ir pakirpimu uz 76 litus lyg sumokejus  thumbup.gif namuose paas kirpeja kirpausi uztai .smile.gif
Papildyta:

pasiplauna niu bet nebebuna jie tokie sviesus .. na tas kontrastas tai man nekaip atrodo, kai ataugineji, ir tu sruogeliu dejimas ,hm , nzn , niu gerai nuaugs liks sruoguota galva . . tada nuauginti reikes sruogeles .? jei noresi savu naturaliu .ir vel bus puse sruogeliu , puse naturalu, . niu ce kaip kam , man tai nlb toks varijantas . as nieko pries .smile.gif kaip kam geriau tegu taip daro  ax.gif

Man labai pasiseke, jokio kontrasto pas mane nera wub.gif Auginsiu kasas wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
noriu ir as prisijungti blush2.gif po sudetingo sviesinimo vel noriu grizt prie savuju tamsiu tonu doh.gif kazkur sioj temoj buvo mineta, kad milkshake dazai gerai tonuoja sviesintus plaukus, gal kas zinot, kur siu dazu isigyti? Arba, kur Vilniuje dirba su sia kosmetika?
Atsakyti