Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos panaikinimas: iš blondines į naturalią

QUOTE(liuxiuke @ 2009 02 04, 14:07)
Sveikos 4u.gif
as jusu teismui blush2.gif  nors pasakysiu is anksto,man nauja spalva labai liux thumbup.gif  ir ne trupucio nesigailiu!!! biggrin.gif
cia as visa 13metu buvau tokia...

user posted image
o dabar tokia....

user posted image
labai isriskejo veido bruozai,dauguma sake ,kad pasidariau paslaptynga tokia... blush2.gif
nors,mano naturali spalva tokia peles,sviesiai pilka,bet i ja dazyti visai nesusigundziau.... doh.gif

Tikrai grazi spalva. Nors veido ir nematyt, bet daug stilingiau atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Godutia @ 2009 01 30, 21:00)
O man puikiai uždažė šviesintas kasas keunes semi color augaliniai, jie kažkaip įsiskverbia į šviesintus plaukus ir nenusiplauna, na gal vos vos per menesi apiblunka spalva. Mano pačios tokia tamsoka ruda, Tai dažiau 5,35 dažais, iš karto po dažymo tokie vos ne juodi, bet laaaabai graži spalva, tokia su kažkokiu atspalviu, bet net nenusakysiu kokiu biggrin.gif Plaukai iš karto atsigavo, pašvelnėjo, žodžiu super thumbup.gif  Jau verkt norėjos nuo šviesintų, išsausėjusiu, ištrupėjusių plaukų, teko net iškarpyt, nes visas pakaušis ištupėjo, liko 10cm plaukučiai, o turėjau ilgus lygius storus, nu žodžiu šviesinimas ne į sveikątą  schmoll.gif  Bet dabar labai liux, džiaugiuos smile.gif

Mano plaukų spalvos istorija biggrin.gif

Čia naturalūs su keliom šviesintom sruogelėm
user posted image

Čia mano po kelių šviesinimų
user posted image

O dabar wa tokia wub.gif  (Niu tik plaukai labai iškarpyti, nugaroj dar ilgio likę iki puses nugaros)
user posted image

mano kaip ,nebeblondines, nuomone biggrin.gif atrodai super,man jau tie sviesus olialia tai pigiai atrodo...liux!!!
Atsakyti
QUOTE(liuxiuke @ 2009 02 04, 15:07)
Sveikos 4u.gif
as jusu teismui blush2.gif  nors pasakysiu is anksto,man nauja spalva labai liux thumbup.gif  ir ne trupucio nesigailiu!!! biggrin.gif
cia as visa 13metu buvau tokia...

user posted image
o dabar tokia....

user posted image
labai isriskejo veido bruozai,dauguma sake ,kad pasidariau paslaptynga tokia... blush2.gif
nors,mano naturali spalva tokia peles,sviesiai pilka,bet i ja dazyti visai nesusigundziau.... doh.gif

Graži spalvytė, tik jau ji ne bet kam. Turi tikti ax.gif
Man ne visos olialia spalvos atrodo pigiai ax.gif

Papildyta:
O plaukus patrumpinai irgi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liuxiuke @ 2009 02 04, 14:07)
user posted image

Gal galit isduot paslapti kokiais dazais ir kur grazinotes? Atrodot pritrenkiamai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa25 @ 2009 02 04, 16:27)
Graži spalvytė, tik jau ji ne bet kam. Turi tikti  ax.gif
Man ne visos olialia spalvos atrodo pigiai  ax.gif

Papildyta:
O plaukus patrumpinai irgi?  smile.gif

cia tik mano nuomone pigiai.... 4u.gif

gale nedaug nutrumpino,bet prieki pakarpe... doh.gif
Atsakyti
super spalva liuxuxe 4u.gif pasakykit su kuo dazot, labai graziai atrodo? ar nenusiplauna is po tokiu baltu?
Atsakyti
Tai aišku, viskas įmonoma, tik ne per viena kartą biggrin.gif
Atsakyti
Olialia yvaizdis pigus, o ne plaukai mirksiukas.gif Juk ta pati Merlin Monro su savo baltais plaukais buvo sekso simbolis biggrin.gif Pastatykit salia dvi baltai plaukus nusidaziusias merginas. Viena persvilus soliariume, su miniaku, isverstais ir iki gerkles sustumtais papais, pridazytas diena lyg eitu y vakarely. O kita apsirengusi paprastai bet stilingai, saikingai paryskinusi savo privalumus su minimalistiniu makiazu, sviesia oda arba vos vos rusva oda. Ar ju abieju balti plaukai pigiai atrodys? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liuxiuke @ 2009 02 04, 18:56)
cia tik mano nuomone pigiai.... 4u.gif
gale nedaug nutrumpino,bet prieki pakarpe... doh.gif

Man tas pakarpymas daug geriau atrodo už buvusius 4u.gif
Aš šiaip irgi už natūralesnes spalvas, bet jei gimei blondine, tai nelabai yra iš ko rinktis... Čia aš apie save ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 02 04, 18:05)
super spalva liuxuxe 4u.gif  pasakykit su kuo dazot, labai graziai atrodo? ar nenusiplauna is po tokiu baltu?

cia nuotrauka po pirmo dazymo buvo,po keletos plovimu nusiplove nemazai,bet visvien sviesi nebebuvau biggrin.gif dazem vel po savaites,dabar gal vos vos pasiplove g.gif manau dar vieno karto reiks pilnam dazymui doh.gif
zinokit net nepaklausiau su kuo daze doh.gif
butinai issiaiskinsiu.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liuxiuke @ 2009 02 04, 18:26)
cia nuotrauka po pirmo dazymo buvo,po keletos plovimu nusiplove nemazai,bet visvien sviesi nebebuvau  biggrin.gif dazem vel po savaites,dabar gal vos vos pasiplove g.gif  manau dar vieno karto reiks pilnam dazymui doh.gif
zinokit net nepaklausiau su kuo daze doh.gif
butinai issiaiskinsiu.... drinks_cheers.gif

nu jau labai grazi spalva tiesiog super, labai graziai atrodai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 02 04, 20:57)
nu jau labai grazi spalva tiesiog super, labai graziai atrodai 4u.gif

Aciu blush2.gif kazkaip tikrai paglostet sirdele blush2.gif
Atsakyti