Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos panaikinimas: iš blondines į naturalią

QUOTE(B.Brigitte @ 2008 07 16, 19:09)
as labai noriu va tokios spalvos
user posted image

dabar blondiniski, tai bijau kad bjauriai pasiplaus man jie g.gif uzkniso sviesus visgi vargas ..siaudai o ne plaukai

Bet tau taip tinka sviesus cool.gif Bet vargas tai tikrai. Pati dazaus, tai blukinu saknis, po to su augaliniais tepu per visa plauka kad spalva pagyvetu,nu karuoc doh.gif Bet tamset nenoriu, nepriprantu niekaip schmoll.gif
o vat pasitamsinus esu kazkada kaip toj fotkej su alfaparf augaliniais daziukais, nr. 7.38 tai normal atrode mirksiukas.gif prasiplaut prasiplauna, bet ner kad baisiai butu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 07 16, 19:09)
as labai noriu va tokios spalvos
user posted image

dabar blondiniski, tai bijau kad bjauriai pasiplaus man jie g.gif uzkniso sviesus visgi vargas ..siaudai o ne plaukai

as save n metu dazau baltai,naturaliai esu tamsi,bet mano plaukai siaudu neprimena,gal tiesiog reikia atrasti sau labai tinkancia kauke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 07 19, 01:18)
as save n metu dazau baltai,naturaliai esu tamsi,bet mano plaukai siaudu neprimena,gal tiesiog reikia atrasti sau labai tinkancia kauke  4u.gif

kaukem as apsistacius. ir bandziau nuo brangiausiu iki pigiausiu
man nusiuro po poros drastisku atidazymu is tamsiai rudu i blondiniskus. eksperimentines nuotaikos tsakant buvo uzpludusios. siaip visa gyvenima buvau sviesiais. bet va susimasciau problemu biggrin.gif jie jau pazeisti, o dar nuolatinis sviesinimas visai nepadeda.
Atsakyti
As irgi pagaliau apsisprendziau kad noriu buti naturali,bet kad ir atsiauginciau savo plaukus man reikes vis tiek juos dazyti,nes turiu zilu plauku.As tikrai nesiruosiu vaikscioti su ataugusiomis saknimis,tai pradesiu dazyti savo naturalia spalva-tamsia blondine
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 07 19, 07:31)
kaukem as apsistacius. ir bandziau nuo brangiausiu iki pigiausiu
man nusiuro po poros drastisku atidazymu is tamsiai rudu i blondiniskus. eksperimentines nuotaikos tsakant buvo uzpludusios. siaip visa  gyvenima buvau sviesiais. bet va susimasciau problemu biggrin.gif jie jau pazeisti, o dar nuolatinis sviesinimas visai nepadeda.

O tai kas kiek laiko dazai visa plauka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 07 19, 11:06)
O tai kas kiek laiko dazai visa plauka? g.gif

ne tai koks jau skirtumas kas kiek dazau, jie jau pazeisti to atsisviesinimo is tamsiu. daznau normaliai-nedaznai, kas koki pusantro men. saknis, visus plaukus kas trecia karta mazdaug
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 07 19, 10:13)
ne tai koks jau skirtumas kas kiek dazau, jie jau pazeisti to atsisviesinimo is tamsiu. daznau normaliai-nedaznai, kas koki pusantro men. saknis, visus plaukus kas trecia karta mazdaug

Mm jo.. Na netgi nutamsinus jau tas pazeistas plaukas neatsistatys, taip ar taip jy nukirpti reiks ax.gif Bet pries tamsindama gerai pagalvok, ar po poros men vel neuzsimanysi drastisku pokyciu biggrin.gif
Atsakyti
nusprendziau ir as savo sviesiu plauku atsisakyt doh.gif atsibodo ir man vargt su tais dazymais. niekada nebuvau daziusi savo plauku jokiais tamsiais dazais, nors pacios naturali spalva ir yra tamsiai ruda smile.gif tai va su didziausia baime laukiu kitos savaites, kada keliausiu pas savo kirpeja - prisiskaiciau cia pas jus, kad galiu zilos spalvos pasidaryt, tai dabar isvis apsigalvosiu kazka keist lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 07 19, 16:10)
nusprendziau ir as savo sviesiu plauku atsisakyt  doh.gif atsibodo ir man vargt su tais dazymais. niekada nebuvau daziusi savo plauku jokiais tamsiais dazais, nors pacios naturali spalva ir yra tamsiai ruda smile.gif tai va su didziausia baime laukiu kitos savaites, kada keliausiu pas savo kirpeja - prisiskaiciau cia pas jus, kad galiu zilos spalvos pasidaryt, tai dabar isvis apsigalvosiu kazka keist lotuliukas.gif

Paguosiu - zila nebusi, zalia - gal lotuliukas.gif blush2.gif Tiesiog tamsinti geriausiai pas kirpeja, nes paprastais dazais tooookiu reakciju namie yvyksta, kad ojoojoj doh.gif Pernai buvau jau tapus Miss Pelke pries svarbu pasimatyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 07 19, 16:59)
Paguosiu - zila nebusi, zalia - gal lotuliukas.gif  blush2.gif  Tiesiog tamsinti geriausiai pas kirpeja, nes paprastais dazais tooookiu reakciju namie yvyksta, kad ojoojoj doh.gif Pernai buvau jau tapus Miss Pelke pries svarbu pasimatyma ax.gif

nu tikrai, kad paguodei doh.gif lotuliukas.gif tai as ir eisiu pas kirpeja dazyt, namie pati taip nerizikuociau tikrai. o mano plaukai, kiek pamenu tai i zaluma linke - kazkada sviesinimo pradzioj man kazkokie zalsvai geltoni buvo gavesi doh.gif smile.gif antro tokio siaubo neistverciau ir darbe pasirodyt kaip pelkiu grazuole nenoriu blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 07 19, 17:49)
nu tikrai, kad paguodei doh.gif  lotuliukas.gif tai as ir eisiu pas kirpeja dazyt, namie pati taip nerizikuociau tikrai. o mano plaukai, kiek pamenu tai i zaluma linke - kazkada sviesinimo pradzioj man kazkokie zalsvai geltoni buvo gavesi doh.gif  smile.gif antro tokio siaubo neistverciau ir darbe pasirodyt kaip pelkiu grazuole nenoriu blink.gif  smile.gif

Na tai iskart kirpejai pakartok kokius kelis kartus, kad tavo plaukai linke pagauti zaluma dazant g.gif Ir ji tada turetu rinkti atspalvy y kastona, y rusvuma, bet tik ne gryna spalvyte be atspalvio jokio, nes kiek pastebejau, tokios dazniausiai turi zalumo. Taip pat pagal plauku pavyzdzius paleteje, ypac dirbtinej sviesoj, matosi, kurie turi to zalumo, manau viskas tikrai bus gerai 4u.gif
Atsakyti
O gal zinot, kaip panaikinti plauku gelsvuma. Daziau sviesiai ir gavosi sviesiai gelsvi, o as i pilkuma sviesiu norejau verysad.gif
Atsakyti