QUOTE(truth @ 2008 10 23, 00:54)

kazkaip niekas nesilanko cia... o as vis dar mastau ka su galva daryt

saknys tamsios ataugo, jau laikas apsisprest - ar vel jas nusviesint, ar uzteks buti blondine ir gryzt prie naturalios spalvos

bet ir kaip gryzt nelabai zinau, daugybe klausimu kankina - ar palaipsniui sruogom geriau, ar visa galva per viena karta dazyt? kokio dydzio sruogas daryt, nuo kur? kokia isvis spalva gausis, ar nebus kontrasto tarp saknu ir likusiu plauku? ar augaliniai dazai tokie kaip Keune, Milkchake, Alfaparf tinka? zodziu - nezinau, kaip cia geriau elgtis, gal kas galit patart?
as ir pries keleta menesiu nusprendziau naturalius plaukus atsiaugint. is karto daziau visa galva kirpykloje, su sruogelem nezaidziau, nes man kai buvo sruogeles tamsesnes kazkada i sviesius plaukus ideje, tai nelabai patiko

tai va kirpeje nudaze man light brown atspalviu(dazu pav nepamenu), bet spalva gavosi tamsesne tokia. turi praeiti laiko, kol i sviesiai dazytus plaukus tamsesne spalva isigers, todel dazai pakankamai greit nusiplauna. dabar dazau mazdaug kas 1,5 men pati namie visus plaukus arba su alfaparf, arba milk shake - bet manau, kad ties milkshake apsistosiu, nes man jie fainesni.

tai va ir tau patarimas butu, neeksperementuot paciai, nueit i kirpykla ir tau kirpeja viska kuo puikiausiai patars
ai ir dar del kontrasto - tai zinoma, kad truputi skiriasi kur buve sviesinti plaukai, ir jau tie kur nuauge, bet nelabai ryskiai, ir bent pas mane tai kai jau dazai nusiplaut pradeda tada isryskeja, bet taip naturaliai atrodo - kaip nuo saules nusvieseje

dabar isvis galvoju kad gal net nedazysiu saknu, tik nuo ten kur buvo sviesinti