Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos panaikinimas: iš blondines į naturalią

QUOTE(Egliukasz @ 2008 07 20, 16:34)
Siaip milkshake duoda daugiausiai blizgesio sveiko plaukams, bet spalvu palete gan ribota ir yra atspalviu y zalsvuma, kas man nepatinka, nes po to gali gautis stebuklu ant galvos doh.gif O alfaparf irgi labai geri, yra didesnis spalvu pasirinkimas, grazios spalvyte 7.38 7.52 6.5 kiek pamenu blush2.gif

aisku, reikia eit skaityt temas, kur cia Vilniuj nusipirkus alfaparf dazu, nes mano kirpeja su keune dirba. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 07 20, 12:25)
Labai graziai dabar atrodai, geriau nei su sviesiais thumbup.gif O sitas budas tikrai labai geras, tik yra dar ir Alfaparf ir Keune augaliniai dazai - visi jie labai geri 4u.gif  Tik as po menesio neistveriau ir vel sviesiai persidaziau doh.gif  lotuliukas.gif

Dekui uz komplimenta 4u.gif .Kazkada ir as buvau nusidazius tamsiai,bet namu salygomis,tada persigalvojau ir vel po truputi pradejau kankint doh.gif biggrin.gif plaukus peroksidu ir vel tapau sviesiaplauke.O dabar kai daze,pradzioj buvo mazas sokas,kai pamaciau kokie jie tamsus,kad man netiks,bet nukirpo graziai(man patiko),visi isgyre ir dabar esu patenkinta ir kolkas ruosiuos tik auginti ilgus lotuliukas.gif

Atsakyti
O ka idomu , galima padaryti su plaukais, kurie yra sviesinti ir sruogomis, ir siaip karameline spalva deta, taciau paskutini karta kai buvau kirpykloje, man juos patamsino- vat uzejo man shishas , kad nebenoriu nuti blonde- ir paprasiau, kad man idetu tamsesniu sruogeliu, kad pamatyciau- patinka, nepatinka,- visus plaukus nenorejau tamsinti, bijojau. Ir nors dejo sokolado splava, bet tos sruogos ant mano pasviesintu plauku gavosi tamsios tamsios, praktiskai juodos blink.gif Na nera kad butu negrazu, daug kas pagyre, bet man paciai tai nepatinka ax.gif Man per tamsu , nepatinka , netinka. Ir plaukai , kai susimase tos juodos sruogos tarp sviesiu- pilksvi kazkokie gavosi, ypac galai- atrodo lyg nusiure, negrazu man.
Tai va esminis klausimas- ka man daryti su tomis tamsiomis sruogomis? laukti kol dazas pasiplaus naturaliai- jei gu tik pasiplaus , nes laabai jau tamsios tos sruogeles? ne nu kaip tas beveik juodas sruogas issviesinsi- jos smulkios , neimsi po viena gi, nesviesinsi. Visika blondine irgi nenoriu buti, geriau kokia karameline, ar sviesaus medaus, kapuccino spalvyte. Kiap manote, galim butu tokios tiketis.
Laukiu patarimo Jusu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 08 10, 23:55)
O ka idomu , galima padaryti su plaukais, kurie yra sviesinti ir sruogomis, ir siaip karameline spalva deta, taciau paskutini karta kai buvau kirpykloje, man juos patamsino- vat uzejo  man shishas , kad nebenoriu nuti blonde- ir paprasiau, kad man idetu tamsesniu sruogeliu, kad pamatyciau- patinka, nepatinka,- visus plaukus nenorejau tamsinti, bijojau. Ir nors dejo sokolado splava, bet tos sruogos ant mano pasviesintu plauku gavosi tamsios tamsios, praktiskai juodos blink.gif Na nera kad butu negrazu, daug kas pagyre, bet man paciai tai nepatinka  ax.gif Man per tamsu , nepatinka , netinka. Ir plaukai , kai susimase tos juodos sruogos tarp sviesiu- pilksvi kazkokie gavosi, ypac galai- atrodo lyg nusiure, negrazu man.
Tai va esminis klausimas- ka man daryti su tomis tamsiomis sruogomis? laukti kol dazas pasiplaus naturaliai- jei gu tik pasiplaus , nes laabai jau tamsios tos sruogeles? ne nu kaip tas beveik juodas sruogas issviesinsi- jos smulkios , neimsi po viena gi, nesviesinsi.  Visika blondine irgi nenoriu buti, geriau kokia karameline, ar sviesaus medaus, kapuccino spalvyte. Kiap manote, galim butu tokios tiketis.
Laukiu patarimo Jusu. 4u.gif

Tikrai palauk menesy-pusantro ir pamatysi, kaip prasiplaus mirksiukas.gif Sviesintis plaukas sausas, geria dazus ir tas tamsus pigmentas greit ysisavinamas y plaukus, bet isblunka tikrai nuo saules, nuo plovimo mirksiukas.gif O jei ne, tada su spalvos nuemeju galesi nuimti spalva, pakirpt galus ir dazyt, kaip tik nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 08 11, 00:53)
Tikrai palauk menesy-pusantro ir pamatysi, kaip prasiplaus mirksiukas.gif  Sviesintis plaukas sausas, geria dazus ir tas tamsus pigmentas greit ysisavinamas y plaukus, bet isblunka tikrai nuo saules, nuo plovimo mirksiukas.gif O jei ne, tada su spalvos nuemeju galesi nuimti spalva, pakirpt galus ir dazyt, kaip tik nori 4u.gif

Egliukasz 4u.gif O pati ar esi bandziusi ta spalvos isemeja? Nenuluzinejo labai plaukuciai? Gal zinai, koki nebloga spalvos nuemeja, arba kirpykla, kur ne zveriskomis kainomis tai padarytu? Nes toje kirpykloje , kur as einu, tai nedaro tokios proceduros schmoll.gif Nebent miltukais, kam as tikrai "nepasirasyciau", lotuliukas.gif nes po to tektu kirptis trumpai, nes as zinau, kad mano plaukas nepernesa stipraus balinimo. Nors aisku, as lauksiu tikrai pusantro menesio , gal apsiplaus, ir tada ant visu esiu kokia kapucino spalva uzsideti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2008 08 11, 17:47)
Egliukasz 4u.gif O pati ar esi bandziusi ta spalvos isemeja? Nenuluzinejo labai plaukuciai? Gal zinai, koki nebloga spalvos nuemeja, arba kirpykla, kur ne zveriskomis kainomis tai padarytu? Nes toje kirpykloje , kur as einu, tai nedaro tokios proceduros schmoll.gif Nebent miltukais, kam as tikrai "nepasirasyciau",  lotuliukas.gif nes po to tektu kirptis trumpai, nes as zinau, kad mano plaukas nepernesa stipraus balinimo. Nors aisku, as lauksiu tikrai pusantro menesio , gal apsiplaus, ir tada ant  visu esiu kokia kapucino spalva uzsideti. smile.gif

Esu bandziusi BRELIL spalvos nuemeja - tikrai nenuluzinejo plaukai, labai patiko mirksiukas.gif Aisku daugiau palepinau, bet plauku bukle nesuprastejo. As paskutiny karta daziau plaukus pas cia forume sedincia audruzele labai patiko thumbup.gif nes matos, zmogus ismano savo darba, sugebejo atstatyt grazia plauku spalva po plauku nuzaliavimo ir nupilkejimo, kury sukele kitos kirpejos priemones ar dazu perlaikymas doh.gif
Atsakyti
Merginoms, norincioms savo spalva atsiauginti ar siaip nealinti plaukuciu cheminiais dazais su amoniaku, augaliniai dazai - tikrai iseitis. Buvau ilga laika blondine "sruoguota", daziau milteliais, bet plauku pagailo. Tada isbandziau augaliniu atspalvi 9.3, labai patiko, tokia silta, bet ne geltona spalva. Daziau salone Pylimo g. Veliau daziausi 7 ir kazkiek, lb naturaliai atrode, juolab mano pacios spalva 7. Jei salone nenorit (nes kainos nesiskiria nuo cheminiu dazu), galit L`oreal casting pabandyt, drauge sake pailsejo jos plaukuciai, siais dazais dazomi.
Atsakyti
oi kokia as tema radau,ne as viena noriu is blondiniu tamsesne buti,dabar turiu klausymakur vilniuje nupirkti MILK SHAKE dazus,arba kas zino kas dirba su jais?
aciukas
Atsakyti
panos padekite kur man tu dazu nusipirkti?
Atsakyti
Skaitau ir vistiek nesuprantu kaip cia geriau is blondines atgal i naturalia pilkai-ruda gryzt. doh.gif Ar prasyt kirpejos sruogeliu ivest artimiausios naturaliai spalvos ar iskart augaliniais dazyt? Nelabai isivaizduoju kaip sruoguota galva atrodytu - gal kas nuotraukyciu turi? ax.gif
Atsakyti
g.gif kazkaip niekas nesilanko cia... o as vis dar mastau ka su galva daryt smile.gif saknys tamsios ataugo, jau laikas apsisprest - ar vel jas nusviesint, ar uzteks buti blondine ir gryzt prie naturalios spalvos ax.gif bet ir kaip gryzt nelabai zinau, daugybe klausimu kankina - ar palaipsniui sruogom geriau, ar visa galva per viena karta dazyt? kokio dydzio sruogas daryt, nuo kur? kokia isvis spalva gausis, ar nebus kontrasto tarp saknu ir likusiu plauku? ar augaliniai dazai tokie kaip Keune, Milkchake, Alfaparf tinka? zodziu - nezinau, kaip cia geriau elgtis, gal kas galit patart? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2008 10 23, 00:54)
g.gif kazkaip niekas nesilanko cia... o as vis dar mastau ka su galva daryt  smile.gif saknys tamsios ataugo, jau laikas apsisprest - ar vel jas nusviesint, ar uzteks buti blondine ir gryzt prie naturalios spalvos  ax.gif bet ir kaip gryzt nelabai zinau, daugybe klausimu kankina - ar palaipsniui sruogom geriau, ar visa galva per viena karta dazyt? kokio dydzio sruogas daryt, nuo kur? kokia isvis spalva gausis, ar nebus kontrasto tarp saknu ir likusiu plauku? ar augaliniai dazai tokie kaip Keune, Milkchake, Alfaparf tinka? zodziu - nezinau, kaip cia geriau elgtis, gal kas galit patart?  blush2.gif

as ir pries keleta menesiu nusprendziau naturalius plaukus atsiaugint. is karto daziau visa galva kirpykloje, su sruogelem nezaidziau, nes man kai buvo sruogeles tamsesnes kazkada i sviesius plaukus ideje, tai nelabai patiko schmoll.gif tai va kirpeje nudaze man light brown atspalviu(dazu pav nepamenu), bet spalva gavosi tamsesne tokia. turi praeiti laiko, kol i sviesiai dazytus plaukus tamsesne spalva isigers, todel dazai pakankamai greit nusiplauna. dabar dazau mazdaug kas 1,5 men pati namie visus plaukus arba su alfaparf, arba milk shake - bet manau, kad ties milkshake apsistosiu, nes man jie fainesni. smile.gif tai va ir tau patarimas butu, neeksperementuot paciai, nueit i kirpykla ir tau kirpeja viska kuo puikiausiai patars ax.gif
ai ir dar del kontrasto - tai zinoma, kad truputi skiriasi kur buve sviesinti plaukai, ir jau tie kur nuauge, bet nelabai ryskiai, ir bent pas mane tai kai jau dazai nusiplaut pradeda tada isryskeja, bet taip naturaliai atrodo - kaip nuo saules nusvieseje smile.gif dabar isvis galvoju kad gal net nedazysiu saknu, tik nuo ten kur buvo sviesinti g.gif
Atsakyti