Įkraunama...
Įkraunama...

Spalvos panaikinimas: iš blondines į naturalią

Ir as is blondines pries men tamsiaplauke pavirtau smile.gif teko du kartus dazyti, nes saknys buvo siek tiek ataugusios, pirma karta dazant naturalus plaukai ir sviesinti nusidaze nelb vienodai, po antro karto- suvienodejo, bet turiu toki pastebejima, kad po kokiu 2ju savaiciu labai nusiplove spalva nuo buvusiu sviesiuju plauku...Kirpeja sake, kol nenuaugs visi, taip ir bus... Bet siaip, plaukai atsigauna biggrin.gif vel gi, kaip kirpeja sake, kai plaukai sviesinami, dazu pigmentai isigeria i plauka ardydami jo struktura, o tamsus dazai tik padengia plauko pavirsiu... Bet, siaip, zinoma, augaliniai dazai patys sveikiausi smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. Aš taip pat jau su ataugusiom šaknim vaikštau doh.gif noriu atsiauginti natūralius (pilkus) plaukučius, nes nuo šviesinimo labai galiukai skilinėja ir šiaip mano plaukai labai ploni, tai ir lūžinėja žiauriai. Po poros savaičių varau į kirpyklą thumbup.gif
Atsakyti
spalvą atstatyt įmanoma tik jei dažyta su sdpecialiais dažais, antraip belieka atauginėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 10 27, 10:22)
spalvą atstatyt įmanoma tik jei dažyta su sdpecialiais dažais, antraip belieka atauginėt rolleyes.gif

O kokie tie specialus dazai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2008 10 26, 22:01)
O kokia tamstos naturali plauku spalva? Ir kaip po perdazymo, ar plaukuciai neupavarge?

Mano naturali - tai tokia pilkai ruda, pakankamai tamsi. Kai daze, tai dar pasake, kad jei darysim spalva labiau i pilkuma (panasiausia i naturalia) gali gautis zalias atspalvis, todel pasiule daryt labiau i ruduma. Nors rezultate vistiek gavos labai panasu i naturalia thumbup.gif Del pavargimo - tai sunku pasakyt, nes po visu sviesinimu plaukai jau buvo gerokai nusauseje, tai skirtumo (ar daugiau pavargo ar atsigavo) nepastebejau. Tik matau, kad nelabai yra blizgesio, kur paprastai buna po dazymo g.gif ...bet turbut nereik noret stebuklo, geriau padirbet visokiom kaukem ir kitom gaivinanciom priemonem g.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2008 10 27, 15:51)
Mano naturali - tai tokia pilkai ruda...

p.s. As tokia spalva vadinu siuksliu spalva biggrin.gif (tik prasau neisizeisti), mano tokie pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enary @ 2008 10 29, 00:01)
p.s. As tokia spalva vadinu siuksliu spalva biggrin.gif (tik prasau neisizeisti), mano tokie pat biggrin.gif

user posted image
Kazkas panasaus i sita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2008 10 29, 05:49)
user posted image
Kazkas panasaus i sita  mirksiukas.gif

Cia visai grazi spalva drinks_cheers.gif Mano siek tiek kitokie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2008 10 29, 13:49)
user posted image
Kazkas panasaus i sita  mirksiukas.gif

Sveikos,
prieš metus ir aš nusprendžiau, kad noriu pagaliau vėl būti natur product smile.gif , ir visus metus kantriai auginau ir nedažiau plaukų. Na, kai rezultatas buvo toks-15 cm tamsių, nedažytų ir ataugusių plaukų, ir dar 15 cm šviesintų, pavargusių, gerokai patriušusių, mano kantrybė trūko, ir šį svaitgalį kirpėja man juos nudažė ale mano natūralia spalva, panašia kaip nuotraukoje viršuje. Nu neatsidžiaugiu tvarkingu vaizdu, nes buvo jau labai atsibodę, nes ir blizgesys yra, matyt, nuo dažų, nes tie nuaugę ir šviesinti neturėjo jokio blizgesio..Dabar dairausi dar visokių priemonių plaukų minkštinimui ir blizgėjimui, nes prieš tai tai buvo be šansų, o dabar jau nuotaika kita, kai plaukučiai fainai atrodo.. Tad mano ryžtas atsiauginti natūralius pasitvirtino tik iš dalies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausbeta @ 2008 10 29, 13:01)
Sveikos,
prieš metus ir aš nusprendžiau, kad noriu pagaliau vėl būti natur product smile.gif , ir visus metus kantriai auginau ir nedažiau plaukų. Na, kai rezultatas buvo toks-15 cm tamsių, nedažytų ir ataugusių plaukų, ir dar 15 cm šviesintų, pavargusių, gerokai patriušusių, mano kantrybė trūko, ir šį svaitgalį kirpėja man juos nudažė ale mano natūralia spalva, panašia kaip nuotraukoje viršuje. Nu neatsidžiaugiu tvarkingu vaizdu, nes buvo jau labai atsibodę, nes  ir blizgesys yra, matyt, nuo dažų, nes tie nuaugę ir šviesinti neturėjo jokio blizgesio..Dabar dairausi dar visokių priemonių plaukų minkštinimui ir blizgėjimui, nes prieš tai tai buvo be šansų, o dabar jau nuotaika kita, kai plaukučiai fainai atrodo.. Tad mano ryžtas atsiauginti natūralius pasitvirtino tik iš dalies smile.gif

vis tiek galima pagirti uz kantrybe smile.gif gal zinote kokiais dazais kirpeja daze? nes mano tai nelabai blizga nudazius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2008 10 29, 16:46)
vis tiek galima pagirti uz kantrybe smile.gif gal zinote kokiais dazais kirpeja daze? nes mano tai nelabai blizga nudazius  blush2.gif

Aha, labai jau ivairiu dazu buna, vieni duoda tik ryskia, sodria spalva, bet, deja, spindesio ne (cia kaip is reklamos- nuspalvintas salmas biggrin.gif ), o kiti blizgesi duoda, nors spalva ne tokia intensyvi buna... As irgi noriu blizgiu plaukuuuu... huh.gif
Atsakyti
as ir uzsimaniau nauralius atsiauginti ir isvaizduojate koki soka gavau kai pamaciau kad zilu plauku sruoga turiu!!!! fear.gif as tiek metu vis pastoviai daziau kad net ir nematydavau niekad, o man tik 24m unsure.gif nu ka teks dazyti toliau
Atsakyti