Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras grįžta iš darbo

Maniske isgirdus, kad rakina duris bega pasitikt. Dziaugiasi, bet tas dziaugsmas trunka trumpai ir vel su manim buna. Aisku buna, kad tetis pazaidzia, bet tos veiklos buna neilgam schmoll.gif Uztat kai mociute ateina - mamos nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Kai vyras grista, tai musu auksas nuo jo neatstoja - kartu valgo, kartu zaidzia, kartu prausiasi ar plauna indus. Jam nera geresnio draugo negu tetis. As tuo metu galiu paskaityti knyga, paziureti TV ar paruosti vakariene. Nepakartojamas dalykas... Nieko nera graziau namuose uz du mano vyrus smile.gif Tetis namuose turi viena tvirta pareiga, kurios niekada man neperleidzia - tai sunaus maudymas. Tetis geras - leidzia pasitaskyti, prigalvoja zaidimu... Smaguma thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carmella: 13 gruodžio 2008 - 14:40
Kai vyras grizta,mazoji visad bega pasitikt.Lipa tiesiog ant galvs,bet dazniausiai buna kaip ir atstumta.Kai jau pradedu pykt ir sakyt kad vaikas nori su tevu pazaist,pasiilgo,tada pasiima.bet nezaidzia.Uztat jei neuzmiega mazoji vakarais,tai tevas labai greit uzmigdo.Kazkaip nurimsta su juo greiciau g.gif
Atsakyti
Musu maziukui 1,4metu ir jis labai laukia tetes griztant, bet kai pamato einant pro duris, puola uz manes sleptis ir labai nenori eiti pas teti ant ranku...Toks jausmas kad per diena "pamirsta" tetuka, o paskui vel per kokias 10min pripranta ir tada jie labai graziai zaidzia ax.gif uztat migdyt musu tetukas niekad neina, tuo metu jis buna labai isijautes i laikrascius ar kompa doh.gif vos prirrasau kad nueitu pasakyt labanaktis ir duoti buciuka.
Atsakyti
Pasitinka mažius tėtį pasisveikina, ir bėga vėl pas sesę.Jis supranta, kad tėtukas pavakarieniauti turi.O kai tėtukas pavalgos tai abu užsisėda ir tada mamytė pailsi. clap.gif
Atsakyti
Mes dziaugiames, kad turim nuostabu tetuka..isgirdes, kad jis grizta, maziukas begte bega iskeles rankas, kai ji paima ant ranku duoda bucki ir toks laimingas ir issisiepes buna biggrin.gif kol tetukas pavalgo laksto tai pas viena tai pas kita, na o kai jau pavalgo ir turi laiko tetukas supratingai leidzia mamytei pailset ir uzsiima su maziuku thumbup.gif ko jie tik neisdarineja, atrodo, kad du vaikai namie laksto lotuliukas.gif pries miegeli irgi vyras suruosia maziuka, nuprausia, aprengia ir iduoda man, o as jau kiekviena vakara migdau, o tetukas tuo metu ilsisi (reik gi ir jam pailset), nors pats jis sako, kad geriausias poilsis jam pabut su suneliu wub.gif
Atsakyti
kaip tetukas gryzta is darbo,tada mamyte iseina i darba,ir du vyrai lieka namie,draugiskai pavalgo ,pazaidzia..... thumbup.gif
Atsakyti
maniske kai sulaukia tetes tai iskelusi rankas i virsu zviegia ir bega pas ji tada jau mama nebereikalinga visai likusiai dienai doh.gif tetis ar valgo ar dar ka daro ji trinasi aplinkui o pas mane neeina biggrin.gif o jau jei pas teti ant ranku o as nors trumpam paimi ar pampersa keist ar ka tai ima zviegt apsibliauna g.gif o paskui vel bega pas teti vos negriudama,tai gerai sakau vaikas pas teti as laisva thumbup.gif na o migdau visada as mirksiukas.gif maudom kartu su tetuku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano mazoji irgi labai dziaugiasi,kai tevelis grizta po darbo.Bega is visu jegu kai isgirsta,kad duris atidaro.Kadangi vyras grizta apie 20.00 val. mes visi kartu vakareniaujame ir ruosiames miegui.Kartais buna kad palieku MB su dukryte dviese o pati pasisalinu i vonios kambari grozio procedurom ar siaip pasilepinti karsta vonia.Tai jie like dviese visai smagiai leidzia laika,paziuri filmukus vaikuciams,prigalvoja visokiu zaidimu,ar arbatos atsigeria is vieno puoduko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carmella @ 2008 12 13, 15:39)
Tetis namuose turi viena tvirta pareiga, kurios niekada man neperleidzia - tai sunaus maudymas. Tetis geras - leidzia pasitaskyti, prigalvoja zaidimu... Smaguma  thumbup.gif

Na neatsimenu ir aš kada dukriuką paskutinį kartą maudžiau,tai tėtukas daro visada su mieli noru.Kai tėtis grįžta iš darbo,mamos kaip ir nebereikia blush2.gif ,savaitgalį tai ir nuo tėčio neatsitraukia. wub.gif Kai tėtis į darbą išvažiuoja tai išbučiuoja,išmyluoja wub.gif Labai pasiilgsta ir myli tėtuką biggrin.gif

Atsakyti
Pasistinka,kai isgirsta ,kad durys rakinamos,pasidziaugia ir vel pas mane.Tetukas nelabai daug demesio skiria,tai sunelis prie jo ir nelenda. verysad.gif
Atsakyti
mano vyras tai nuostabus,ir drausmina ir aukleja ir myli.visiem vaikam tas pats laikimas prie duru.tai maziuks tete,tete.tai dar tiek te moka.anksciau problemu budavo.sakydavau paimk vaika....tai daba viskas gerai.paguodzia zaidzia.nors i kaima atvaziuojam tai prie mociutes.
Atsakyti