Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras grįžta iš darbo

Mano pupyte visa diena ciauska teti teti,laukai grystant,o kai isgirsta rakinant duris,tai net sucypia is dziaugsmo ir bega pas teti duoti "pa" lotuliukas.gif teveliui tada buna dziaugsmo iki soties,nors ir pavarges grysta,bet draugauja abu,tetis net ramiai pavakarieniauti negali,nes gatava mergaite teciui i lekste ilipti is tos laimes doh.gif lotuliukas.gif maudo tetis,nematau nieko blogo,jiems lb patinka pliuskentis vandeny thumbup.gif i parduotuves keliaujam visi,kad ir viena daikta reikia pirkti,bet uz tai pasivaikstom visa seima ax.gif
Atsakyti
Kai vyras grįžta iš darbo... žiūri TV. Dukrytė jį džiugina pirmas kelias minutes, paskui pradeda ,,trukdyti". Bendra vakarienė ir dėmesys šeimai - labai reti g.gif Džiaugiuosi, kad taip yra ne visose šeimose ax.gif
Atsakyti
Tėveliui grįžus abu vaikučiai skuba, kuris pirmas jį apsikabins biggrin.gif
Atsakyti
Laukia Nerilyė, kada tetukas grižta iš darbelio, tuomet jie kartu žaidžia, žiūri filmukus per kompą ir panašiai, šiaip mes vaikučio auginimo reikaliukais dalinamės smile.gif
Atsakyti
Mazoji irgi nerealiai laukia grystant tevelio, ji pamaciusi viska meta salin, mane stumia, saukia tete ir neduok dieve jis is karto nepaima jos ant ranku, koncerta tada turim ojojoj koki doh.gif MB kai turi laiko su mielu noru buna ir su mazyle ir su didziuoju broliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Riante @ 2009 02 22, 00:35)
Mano pupyte visa diena ciauska teti teti,laukai grystant,o kai isgirsta rakinant duris,tai net sucypia is dziaugsmo ir bega pas teti duoti "pa" lotuliukas.gif  teveliui tada buna dziaugsmo iki soties,nors ir pavarges grysta,bet draugauja abu,tetis net ramiai pavakarieniauti negali,nes gatava mergaite teciui i lekste ilipti is tos laimes

Pas mus irgi tas pats. Vyras net pavalgyt ramiai negali, nes mazoji labai supyksta jei tevelis jos nepaima ant keliu. Kartais visi, o kartais ir as viena lekiam i parduotuve arba i svecius (ne kekviena diena zinoma).
Atsakyti
Man tai net gaila tetuko. Kai tik įeina pro duris, vaikas už rankose tempia žaisti smile.gif Nėra kada nė atsipūsti doh.gif
Atsakyti
Pas mus viskas šiek tiek atvirkščiai, nes aš dirbu, o tėtukas būna su mažuoju namuose smile.gif Kai grįžtu namo, mažius vedasi mane į vonią persirengti, tada "gyvena" man ant kelių smile.gif Viena ranka valgydama, o kita niurkydama vaikį laukiu, kol tėtis košę išvirs, tada maitinimas - mano užduotis. Iki miegelio niurkome pasikeisdami, o miegoti tai tik su manimi smile.gif Jei vakare priklauso maudynės - maudom su vyru kartu. Keisti pamperį - pagal situaciją, bet dažnai tenka man (mažiukas mėgsta pažvengt, kai jam užpakalį plaunu - labai jau juokingai turbūt tą darau) smile.gif
Atsakyti
vakaro laukiu kaip isganymo,nes zinau,kad gryzus teciui vaiku demesys bus tik i ji thumbup.gif visada su kleckiukais uzsiima,kad galeciau laiko skirti tik sau
Atsakyti
kai vyras grizta is drabo.....atsiseda prie kompo ar teliko....tuom viskas ir baigias doh.gif
Atsakyti
ir pas mus taip pat-vaikui pora zodziu pasako,distancinis i rankas ir tuo viskas pasibaigia...
Atsakyti
O ar jūs mamos nebandot kalbėtis su vyrais, kad situacija pasikeistų?>
Atsakyti