Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras grįžta iš darbo

QUOTE(Coccinela @ 2008 08 23, 22:51)
kai sūnus tai mamos papus čiupinėt gali, o dukra su tėčiu dušan nueit negali?
Manoji irgi su tėčiu (ir manim -kaip kada) vienoj vonioj prausias - nei jai įdomūs tie dalykai, nei ką..  unsure.gif

man tai nepriimtina kai vaikai kartu su suauguseis maudosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2008 08 29, 22:16)
man tai nepriimtina kai vaikai kartu su suauguseis maudosi schmoll.gif

O kas čia baisaus..niekaip nesuprantu doh.gif (Kalba apie mažus vaikus)
Atsakyti
oi kai tetis namo pareina,tai ir man ,ir vaikui svente biggrin.gif jau kai isgirsta duris rakinant,tai bega pasitikti
Atsakyti
Kai tėtis grįžta ir mes bėgam pasitikti. Dažniausiai tai ir būnam namie, nes jau grįžta 19,30val, kartais išslenkam visi į parduotuvę kai geras oras.
Atsakyti
manoberniukas taip pat labai laukia gristancio tecio is darbo,visada pasitinka duoda bucki ,dar labas,o tada jau puola i krepsi ziuret ka tetis parnese is parduotuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agniesska @ 2008 09 02, 10:20)
manoberniukas taip pat labai laukia gristancio tecio is darbo,visada pasitinka duoda bucki ,dar labas,o tada jau puola i krepsi ziuret ka tetis parnese is parduotuves biggrin.gif

matyt dažnai kažko gero parneša tongue.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif

linksma pas jus cia biggrin.gif
musu tetukas kai tik gizta is darbo, tai mazyliams mamos nebereikia biggrin.gif tada galiu ramiai pasitvarkyti, valgyti padaryti ir prisimena tik kai valgyti uzsimano biggrin.gif tada galiu ir sau laiko skirti. vis del to mes moterys ir mums reikia pasidaryti manikiurus ar pedikiurus thumbup.gif
Atsakyti
Maniškiai kai vyras grįžta užsiima vyriškais reikalais, eina į sporto kambarį fitness3.gif ir tada mamai ramybė book.gif
Atsakyti
mano mazoji pasiilgsta tecio per diena,tai jau likus kzkur valandai iki tecio grizimo namo klausia:gris tete?na o kaip grizta,tai puola buciuoti,tada pradeda maivytis kad tik tete ziuretu,o jei nepasiziuri tada sauke -tete!kad tik atsisuktu paziureti ka isdarineja.labai nori pasiusti su teciu smile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif wub.gif ,mes irgi visi pasiilgstane gryztancio tecio is darbo,gaila kad tetis buna pavarges ax.gif
Atsakyti
Kai tevelis grizta namo, tai vaikuciai labai dziaugiasi, nes pasiilgsta. Eina kartu valgyti, paskui zaisti, pasikalba hihihi.gif , zodziu dziaugiasi vieni kitais. flirt.gif
Atsakyti
Kai tevelis grizta namo, tai mamos nebereikia, tada zaidzia su teciu ir maivosi pries mama. Kiek imanoma tetis stengiasi kuo ilgiau pabuti, pazaisti su vaiku, kadangi ryte kai iseina mazius miega, o kartais velai grizta ir nera tiek daug laiko pabendraut, kadangi vel maziui laikas miegot.
Atsakyti