Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras grįžta iš darbo

Kai tetis grista po darbo, maziukas visas laimingas bega link tecio rekdamas "Liaba" ir duoda bucki, paskui abudu suseda pavakarieniauti ir eina pasizaisti, kai tetis ziuri televizoriu, mazasis atsinesa zaisliuku ir irgi prigules prie tecio ramiai zaidzia,o as tuo metu galiu ramiai skirti laiko sau, einu pamezgu ar paskaitau knyga. Nuo pat mazens maziuka maudo tevelis, jie atranda visokiu uzsiemimu vonioje, zaidzia su burbulais ar laivu kara. wub.gif
Atsakyti
musu mazoji,isgirdus kad rakinamos durys islaimes numirt gali lotuliukas.gif net valgyt nereikia,bega pasitik ir kartu eina rankas plautis.o kaip supyksta,kad ne jai pirmai buckis atiteko doh.gif .ir valgo kartu ir maudo,tetis ir su kamuoliu kartu eina zaist ir sokt muzika isijunge.o mama tada gali vonioj ramiai pasipliuskent.
Atsakyti
Kai MB gryzta is darbo begam prie duru jo pasitikt, susibuciuot, visi trys apsikabint. wub.gif Paskui mb persirengia,nusiplauna rankas,einam pavalgyti,suneli valgydinu tik as. kol mes pavalgom mb jau speja atsigult i lova pailsint nugaros, kartais einam abu teciui jos pamasazuot thumbup.gif Pailsejes tetukas pradeda zaidimu seansa,tai i krepsini meto, tai piesia,tai soka muzikos isijunge, virtuvej desertus meistrauja ir tt biggrin.gif
Maudau irgi tik as ir abu kartu jau nuo preitos vasaros, nebijau pasirodyti nuoga,aisku su saiku ax.gif lai nuo mazens mato, kad po to pleze ar kur nuotraukoj pamates nuoguma is nuostabos neprivirtu koncertu blush2.gif keiciant pamperi rodo pirstuku i savo daikciuka ir sako pliu pliu ax.gif
Tetis vaiko valgydinimu, migdymu,pamperio kaitimu,uzpakaliuko plovimu,sedejimo ant puoduko ritualais ir visom kitom prieziurom uzsiimta tik tada,kai man i sesija tenka vazinetis ax.gif
Atsakyti
mano mazoji labai laukia tevelio, bet kai jis grizta, nelabai nori buti su juo, turiu as butinai buti, tikra mamyciuke pasidare.nors kai as juo palieku vienus, tai vyras sako, kad nebuna tada jokiu oziu.
aisku, vakarinis prausimasis, ir ruosimasis miegui, tai jau tevelio pareiga tongue.gif
Atsakyti
Visaip buna, kartais palieku vyrui ir lekiu kur nors prasiblaskyt, jei vaikas isvargino labai. Kartais as toliau priziuriu. Kartais per puse, kazka as padarau, kazka vyras. smile.gif
Atsakyti
kai zinau, kad tuoj tuoj po minutes gris vyras, paprastai minutes tikslumu grizta tuo pat metu, sakau "mazute tuoj tecius gris". Tuoj suklusta ir ziuri i duris, o kai isgirsta atsidarant duris visus darbus meta i sona ir bega pas teciu ax.gif . Tecius paima ant ranka, o mazoji visada duoda bucki,o kai mama papraso ne visuomet duoda g.gif . Tuo ir baigiasi visas dziaugsmas, tecius savo reikalais,ilsetis, o mama vel uz pirsto vedzioja doh.gif sakau vesk teciu, o ji vistiek mane tempia doh.gif
Atsakyti
Kai gryzta vyras maze visiek dazniausiai sukinejasi apie mane, jei nuslystu kazkur, pvz i kita kambari ar i vonia tada jie abu puikiai zaidzia, bendrauja, bet jei bunu ir as tai apie mane daugiau zuja ax.gif
Atsakyti
Kai mes dar gyvenom kartu su teveliu , sunelis bego laimingas pasitikt.Ir jis praleisdavo kazkiek laiko su juo kol uzsiimdavau namu darbais, bet sau laiko skirt neisseina.Ir taip jis galvojo, kad atostogauju.
Atsakyti
Kai vyras grizta-manes kaip ir nereikia,tik pries miega prisimena thumbup.gif
Atsakyti
Jau ir taip yra veiksmo, kai grįžta brolis su sese. o jau vakare, kai tėtis namo pareina - siutimas ir bėginėjimas prasideda. Tada viskas tik su tetuku - ir valgyt ir praustis ir renktis ir miegot thumbup.gif . Taip kad mano visiškai laisvas laikas prasideda, kai vyras grįžta mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai grizta musu tetis namo maze laiminga bega prie duru pasitikti ,o tetis visad dar ir su krepsiu is maksimos tai buna dziaugsmo biggrin.gif
Atsakyti
Kai vyras grizta is darbo, mamos vaikui nebereikia...
Atsakyti