Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras grįžta iš darbo

maniskis vos isgirdes rakianams duris,lekia pasitikti tecio,prasosi ant ranku,krykscia laimingas.kai tetis apsilabindamas buciuoja mama,stumia mane,nes turbut pavydi,nenori dalintis biggrin.gif kol patiekiu vakariene,verdu vaikui kose,vyras uzsiima su mazu,zaidzia... pries gulant miegoti tetis nuprausia,kartais abu kartu ismaudom,pasidziaugiam,padukstam... tetis gryzta namo apie 7val,8vakariene,tai nelabai kur jau iseisi ir noredamas 4u.gif
Atsakyti
sunus buna tiek issiilges tetuko, kad su mama jam buti tada tampa "nebe lygis" lotuliukas.gif kol jie zaidzia, turiu laiko normaliai ir vakariene padaryti ar uzbaigti, apsitvarkyti, arba zurnala paskaityti. as jum ne tik mama, bet ir moteris. nesutinku su tarybinem nuostatom, kad vyras uzdirba pinigus, o moteris tik namuose su mazu vaiku. abu tevai vienodai pavargsta pert diena, o mama gal net daugiau, nepasakysi vaikui, palauk, man dabar pietu pertrauka, o 17 val as isvis nebedirbu mama lotuliukas.gif todel vakare su vaiku uzsiimame abu, bet tetis labiau zaidzia, keicia sauskelnes, 1-2 i sav maudo (savaitgali) ir pan smile.gif
Atsakyti
gryzus teciui-mama nebereikalinga.ka tetis beveiktu vaikas kartu,valgo kartu,maudosi kartu,zaidzia kartu,buna be galo pasiilges.
Atsakyti
jau tecio laukia atistojus prie duru ir saukia tete,jai izgyrsta koki truksma apacioj.
Atsakyti
kadangi pas mus seimoj tai vienas tai kitas budim, tai vaikai pasiilgsta to, kuris ta diena budejo, pvz siandien as iki 20 val dirbu, o vyrui siandien laisva, tai jau manes bus pasiilge, bet vaikai jau musu priprate, kad daznai,kurio nors is tevu nera lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu pagrandukui tetis viskas, laukia jo nenustygdamas, prie lango ar prie duru priejes saukia labai graziai teti, o kai jau ieina tetis, tai jau mamos nebereikia tik tetis smile.gif Mama stumia salin, o man ir pikta ir begalo grazu ziureti wub.gif Viska daro kartu su teciu: valgo , zaidzia, prausiasi. Man biskuti ir gaila vyro, jis vis tik is darbo gryzta, o pareina ramybes ner.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pusiki @ 2010 11 06, 18:10)
Musu pagrandukui tetis viskas, laukia jo nenustygdamas, prie lango ar prie duru priejes saukia labai graziai teti, o kai jau ieina tetis, tai jau mamos nebereikia tik tetis  smile.gif Mama stumia salin, o man ir pikta ir begalo grazu ziureti  wub.gif Viska daro kartu su teciu: valgo , zaidzia, prausiasi. Man biskuti ir gaila vyro, jis vis tik is darbo gryzta, o pareina ramybes ner.... mirksiukas.gif

Pas mus lygiai tas pats smile.gif
Atsakyti
Maniskiui tetis pats geriausias draugas, po dienos praleistos su mama smile.gif tik isgirsta rakinams durid, iskart sukrunta ir keturiom pasitikt tecio lekia thumbup.gif Tetis net persirengt nespeja, o jau vaikis pas ji ant ranku smile.gif Grazu wub.gif
Atsakyti
Musu sunus grynas tetinukas jai jau kai pamato kad tetis rengiasi saukia teti neiseik ir pradeda asaros biret smile.gif ir siaip visur su tete manes aplamai nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simkuniukai @ 2010 12 12, 16:29)
Musu sunus grynas tetinukas jai jau kai pamato kad tetis rengiasi saukia teti neiseik ir pradeda asaros biret  smile.gif  ir siaip visur su tete manes aplamai nereikia  biggrin.gif

Mano sunus lygiai toks pat, tik dar nekalba, dar metukai tik, bet tikras tecio gerbejas, net kartais supavydziu:)) Is tikro tai ne, labai dziaugiuos. Bet toks rysys ne is niekur, vyras daug uzsiima su juo, kai jis namie, turiu laiko ir knyga paskaityt, ir su kokia drauge iseit, ir va cia parasinet smile.gif
Atsakyti
Myli myli jis ta musu tetuka,gryzta is darbo,as jai pasufleruoju tete tete,ji issketus rankas lekia pati sakydama tete biggrin.gif apsikabina jo kojas,arba tetukas istiesia rankas tada puola ant ranku wub.gif Man grazu ziureti 4u.gif
Atsakyti
Kai grizta tetukas is darbo - prasideda "vyriski" zaidimai (masinos, konstruktoriai ir tt) tai mama jau kaip ir nebereikalinga lotuliukas.gif
Atsakyti