Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras grįžta iš darbo

O maniškis gryžus tėčiui iš darbo tuoj pat atiduoda,ka buvo palikes is savo valgymu(tai skiltele mandarino,tai saldainukas,riesutas ar dar kas).Pasibučiuoja,bet dar prieš tai būtinai pasako,kad tetis bados,kai buciuoja biggrin.gif o tada vel aplink mane ir suka ratus... ax.gif nors tetis ir nori su juo pazaist,padukt.kartais duksta kartu,bet ir tai neilgai,reikia mamos vis mirksiukas.gif
Atsakyti
Kadangi musu tevelis dirba toki darba, kad kiekviena diena grizta ivairiu laiku, tai buna, kad vaikas jo ir nesulaukiu, bet jei jau sulaukia arba teveliui laisva diena, tai jie labai daug laiko praleidzia kartu/Myli jie viens kita be galo be krasto wub.gif o as tuo metu galiu pailset arba tiesiog galiu stebet savo du mylimiausius vyrus wub.gif Man labai patinka stebet juos zaidziancius arba darancius ka nors...
Atsakyti
kai grysta vyras pavalgom ir sunus puola zaisti su teciu. siaip sodinam ant puoduko ar dar kazka panasaus darom abu. karta vienas kita kart kitas. man irgi reikia pailset nuo vaiko prieziuros o teciui daugiau pabendrauti su sunum:geda2:
Atsakyti
kai tetis gryzta is darbo.. vaikas tik isgirsta rakinamas duris bega iskart prie duru,duoda pa tetei ir ziuri ka tete parveze lotuliukas.gif nu o po to jau buna prilipes prie tecio... nuo tecio niekur... kartu zaidzia prie kompo zaidimus... savaitgaliais prie masinu sedi biggrin.gif uzauges bus masinistas... va maziukui,ta dar tas tetis nelabai,jam svarbiau mama blush2.gif
Atsakyti
mūsiškė dar tik ropojo , o jau lėkdavo keturiomis pasitikti tėtės, vos tik išgirdusi rakinant duris..
o dbr jau bėgtute pasitinka ir tėtis būna beveik visam vakarui jos ,,užkariautas"- ne be reikalo panaši į tėtę biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi dirbam abu pilnais etatais, tai grizus namo buna vakarienes metas. Kuris turi noro ir maisto gamybos ideju, tas ir gamina, o kitas tuo metu uzsiima su vaiku. Pareigos nesuskirstytos i mamiskas ir teviskas. Dalinames pagal situacija ir abudu visus su vaiku susijusius reikalus atliekam vienodai gerai. Zodziu, abipuse pagalba.
Atsakyti
Na pas mus nera taip, kad kai grizta tetisigrudi jam vaika ir ale ilsetis eini.Seima yra seima- viskas kartu daroma. Buna, kad pavalg vakariene lekiame pasivaikscioti kartu, vazinetis dviraciais, ar zaisti kazka. Daziausiai viska darome kartu 4u.gif
Atsakyti
Pas mus tai yra taip, kad kai jau vyras grįžta iš darbo, tai jis prižiūri, jei taip nebūtų, tai nieko veikt negalėčiau ir tiesa sakant paprotėčiau, o kai taip, tai ir mokytis ir dirbti ir net pasavanoriauti spėju:)
Atsakyti
Grįžus iš darbo sūnus visada atbėga šūkaliodamas pasitikt, kas be galo malonu. Tada įvairūs ritualai ir žaidimai. Tiesa, mamos kartais, visgi prisireikia:)
Atsakyti
Tėtukui grįžus vaikas tap tap tap prie durų "tEti, tEti..." smile.gif Ir tada jie eina valgyti. O tada kartu draugiškai važiuojam prie ežero bigsmile.gif Ir pagrinde jie ten vyriškai turškiasi biggrin.gif Bet būna, kad ir mano vyrija užsiima savo žaidimais, o aš pailsiu... Arba atvirkščiai smile.gif Neprisirišam prie jokių standartų, reaguojam dinamiškai į situaciją smile.gif Kaži kaip bus nuo rudenio, kai grįšiu į darbą tongue.gif
Atsakyti
Musu lelius tik isgirdes, kad grizta tetis, meta ka dares ir replioja pasitikti (dar nevaiksto), keliasi isikibes teciui ir siauskia visas patenkintas bigsmile.gif Po to kuri laika nepalieka tecio, visur is paskos kibizioja zirzdamas (matyt bijo kad vel kur nedingtu). O man tada atokvepio valandele biggrin.gif ir vakarienes ruosimo metas...
Atsakyti
oi kaip as jums mamyte pavydziu blush2.gif mano sunus jei isgirsta kad tetis gryzes rakina duris puola ir bega prie duru meta viska imk ji jam dar 1metukai,bet tai buna tik 5min jam tetis reikalingas da noretu pasidziaugti su juo o jis jau iesko mamos ir paskui laksto reikalauja is manes demesio gauna daug bet as jam tik reikalinga smagu kad taip yra wub.gif bei istikro as jau pavargau kai taip visos dienos yra o poilsio nera schmoll.gif
Atsakyti