Kai vyras grizta is darbo, vaikas puola prie jo ir nepaleidzia
, labai pasiilgsta ir dziaugiasi pamates teti, tuomet mama gali trumpam atsipusti. Kartais visi tryse vaziuojam pasivazineti arba einam pasivaikscioti. Prie kompiuterio atsisedi tetis darbe, tai namie daugiau laiko praleidzia su vaiku.

Mano mazius kazkodel nemegsta su teciu buti. O tetis parazitas ta ir isnaudoja
Bandziau kalbet su vyru, kad pasistengtu ir siek tiek kaip nors uzsiimtu su maziumi, tai maniskis vis randa priezasciu kodel atseit negali ar neiseina
Vaikui vakarais vis rodau pro langa, ziurek va tetis gryzta. Tai mazius dziaugiasi, atidaro duris, pasitinka teti su sypsena, apsikabina ir tuomet vel prie manes... O kad zaistu su teciu labai retai buna, nors ir pats tetis tingi su juo uzsiimti. Bet kai priverciu, tas zaidimas uztrunka neilgiau kaip 10min. ir vaikas vel prie manes ir nepriversi daugiau kad su tetuku pabutu

Musu panele bega prie duru vos isgirsta,kad durys atrakinamos
ir visada saukia tetis grizo.Tokia laiminga,visada paima jo telefona ir pabuciuoja
.Jie labai myli vienas kita,kartais net i toleta su teciu nubega
Megsta su teciu ir prie kompo pasedet,matyt kompiuteriste bus

QUOTE(babumm @ 2008 08 09, 23:53)
Mano mazius kazkodel nemegsta su teciu buti. O tetis parazitas ta ir isnaudoja
Bandziau kalbet su vyru, kad pasistengtu ir siek tiek kaip nors uzsiimtu su maziumi, tai maniskis vis randa priezasciu kodel atseit negali ar neiseina
Vaikui vakarais vis rodau pro langa, ziurek va tetis gryzta. Tai mazius dziaugiasi, atidaro duris, pasitinka teti su sypsena, apsikabina ir tuomet vel prie manes... O kad zaistu su teciu labai retai buna, nors ir pats tetis tingi su juo uzsiimti. Bet kai priverciu, tas zaidimas uztrunka neilgiau kaip 10min. ir vaikas vel prie manes ir nepriversi daugiau kad su tetuku pabutu

Tikrai, kad liūdna

tokiu vyru ir as zinau. gerai, kad nors maniskis ne toks. yra net vienas pasakes-as pamperso nekeisiu niekada-tai bobu reikalas
ir nera keites...

Mūsų dukrytė tai tiesiog prilipus prie tėčio
tėtis gryžta apie 18 val. pavalgo, pasedi prie kompo, kas be ko, ir viskas visa vakara su tėčiu, aš galiu būt laisva
Abu dūksta, žaidžia, skaito. Kartais jis daugiau idomesniu dalykų susigalvoja nei aš
O maudo jisai visada ją nuo pat gimimo, tik kartais aš, kai vyras negali, nagučius ir tėtis įpareigotas vaikui nukirpt, kažkaip šeimos taisyklės. O maudytis su ja tai nea, tėtis labai gėdijasi dukros, net nuogas nė karto nebuvo prie vaiko, kažkaip net nežinau, manau viskas ateis savaime, bet nesu nusiteikus prieš, kad tėtis su dukra prausiasi

Musu tetis iš darbo parvažiuoja vėlai, tai ir laiko tik vakarienei, prausimuisi ir miegučiui belieka, nes anksti keltis vėl į darbuką
Grįžta pavarges, bet su mažiuke dar turi jėgų padūkti(deja mamytei jegu nevisada jam belieka
) Anksčiau dirbdavo trumpiau, tai ir dukrytei ir mamytei tėčio per akis užtekdavo prisidūkdavom iki soties
mažoji vakare net nevalgydavo su manim, o laukdavo tėčio, karodavo ant lango vos ne nuo pietų
Na bet nieko, greit mūsų tėčiui atostogos, tada ir atsiimsim visą dėmesio stygių

Na bet nieko, greit mūsų tėčiui atostogos, tada ir atsiimsim visą dėmesio stygių

nu ką pasirodo visokių tų tėčių yra vieni labai šaunūs kiti šiaip sau.
na o pas mus irgi labai jau įdomiai mano dukrytė tėtį dievina, vyras irgi lygtai myli, bet kas įdomiausia kad mes su vaiku visada atskirai arba vienas arba kitas kažkaip kartu mums nesigauna. va kad ir dabar vyras su dukra svečiuojasi pas kitus vaikus aš namie sėdžiu ir ilsiuosi nuo jų abiejų. bet vistiek kažkas nenormalu pas mus juk taip gražu kai visi kartu o mes visi kartu būti nemokam iškart susibaram o kai taip atskirai lyg ir viskas gerai.
na o pas mus irgi labai jau įdomiai mano dukrytė tėtį dievina, vyras irgi lygtai myli, bet kas įdomiausia kad mes su vaiku visada atskirai arba vienas arba kitas kažkaip kartu mums nesigauna. va kad ir dabar vyras su dukra svečiuojasi pas kitus vaikus aš namie sėdžiu ir ilsiuosi nuo jų abiejų. bet vistiek kažkas nenormalu pas mus juk taip gražu kai visi kartu o mes visi kartu būti nemokam iškart susibaram o kai taip atskirai lyg ir viskas gerai.

kai vyras grizta is darbo tai vaiko net brukti nereikia, jis pats bega prie duru, prasosi ant ranku, valgo kartu, nors buna ka tik pavalges, pazaidzia po to. bet labiausiai nervuoja, kad as visa ta lika turiu buti salia, negaliu siaip pailseti, paskaityti koki zurnala ar prisesti prie kompo. vienas su vaiku dar nekarto neisejo pasivaiksciuoti, o palikti vaika kol busiu kur isejusi tai irgi problema. drauges vyras su vaiku buna jei ta nori kur nueiti, susitikt su manimi, o man reikia suderinti su kuo vaika palikti su savo ar jo mama..
ai, venu zodziu, vyrai...
ai, venu zodziu, vyrai...
Na o musu tetciui nieko nereik sakyta kada ir kiek turi uzsiimti su vaiku, nes jis labai norejo vaiko, o beto pas mus toks grafikas kad tenka pora dienu per savaite jam daboti vaika tai jis ji ir pavalgidina ir pampi pakeicia nu vienu zodziu viska daro ka ir as gal kita kart ir daugiau
ir po darbo pavarges pareina ir dar su vaiku uzsiima nes zino kad tokie zioplai jug nesupranta kad tu pavarges o atstumti negalima
nes po keliu atstumimu jau kai noresi kad jis prieitu neprisisauksi
Na man labai padeda net naktimis kelesi ir kai blogai jaucuosi man nereik rupintis vaiku ir pas drauges isleidzia
Tikrai nesitikejau kad kai vaikas atsiras kad jis toks rupestingas bus

Nuo pat dukrytės gimimo, tėtis pagalbininkas buvo didžiausias, ir dabar labai padeda...O ir dukrytė labai myli tėtuką. Laukia kai grįžta iš darbelio, bučiuką duoda, tik, kad reikia vyrui, grįžus eiti miegoti, tada mums labai nesmagu būna...
Bet esam tokioje situacijoje, vėliau pasikeis tikimės kažkas, ir daugiau laiko galėsim pabūti kartu...
O maudo dukrytę, dažniausiai irgi tėtukas
. Bei nesigėdyja nuogas pasirodyti. Mes ir į nudistų pliažus einam, tai nėra ko ir gėdytis...
Bet esam tokioje situacijoje, vėliau pasikeis tikimės kažkas, ir daugiau laiko galėsim pabūti kartu...
O maudo dukrytę, dažniausiai irgi tėtukas

O mums su teciu visiskai nepasiseke.Nebuna su vaikais.Per penkis metus stai sia vasara du vakarus isejo su didziuoju i lauka kamuoli paspardyti.Viena karta praita vasara isejom pasivaiksciot (maziuke buvo vos keliu menesiuku),tai visa kelia zyze,gal einam atgal,ar dar toli eisim ir tt.Parejus namo iskart draugai prisistate.Geriausias pasiteisinimas kad nebuna su vaikais,jog jis dirba ir jam reikia paildeti.Didzkis dazniausiai (kaip ir vakar) lakia kad vakarais pareis tetis,ziuri per langa,o jo nera.Uzmiega velai,bet tecio nesulaukia.Baltas pavydas ima pasiskaicius cia,kokiu geru tveliu buna.